Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Тестер Туалетна вода для жінок Cerruti 1881 Pour Femme 100 мл (688575135565/5050456522804)

Оцінка користувачів 4.32/5
на основі 41 відгук
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Звичайні, універсальні парфуми на теплу пору року без ярко виражених нот тобто знайти того кого б вони дратували неймовірно важко. Наголошую це не монталь з перенасиченням усього що аж подих зупиняється і навіть не 5-ий шанель з різким специфічним запахом який молодь терпіти не може! Це простий повсякденний парфум без преміум вираженого смаку який підійде як підлітку так і старшій жінці, але так як це не преміум він не запамʼятовується бо нема тут вау ефекту з затримкою дихання, що для багатьох навіть добре! Запах більш квітковий, бергамоту не чую тож любителі вважайте. Тримається яскравим близько години, а потім запах стає ледь помітним(1/4 від початку), але тримається ще 2год - для порівняння жоржи аква чи арабіка монталя тримається різкими 2год і потім ще 3-4год на третину(1/3) початкового(початок різкіший ніж у цих у двічі), але й коштують у тричі! Тобто цими парфумами треба користуватись двічі на день, щоб підтримувати запах! Якщо порівнювати з конкурентами то арманд ред чи мохіто фанні тримаються значно меньше і за годину в них просідає запах ще більше ніж тут тобто роблю висновок, що ці парфуми коштують кожну свою копійку і є наближеними по стійкості до джим чу чи хюго. Мені нагадує червону хереру. Запах не солодкий як у монтал роус та нін річі, але й не різкий як у монтал араб тонк чи жорж аква тож й справді є універсальним, не приторним і ніхто поки не пчихав:))

Переваги:
    Вартість, універсальність, стійкість...
    Недоліки:
    Не вистачає родзинки, але це моя захцянка:))
  • Олександр Н***

Дружині сподобалась

• Ганна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Дуже люблю чарутті, за таку ціну просто супер!

Переваги:
    Все
  • Оксана Ш***

Все супер. Аромат чудовий, майже рідний. Дякую велике

• Светлана Ч***

Парфюм супер!Дуже сподобався,дякую.

Переваги:
    Приємний аромат
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Відправили швидко. Аромат «той самий».

Переваги:
    Чудовий парфум
  • Федя М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Аромат такий як і ранішеціна.тільки штрих код вказаний не Франціі а Великої Британії .

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Нема.
  • Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Парфуми приїхали з пошкодженою кришкою флакона.
    Нажаль на пошти доглянути не дають, тому що потрібно розкривати, тому недолік виявили тільки вдома. Дивитися на фото.
    Нажаль, це був подарунок.

Переваги:
    Улюблений аромат
    Недоліки:
    Пошкоджена кришка при розпакуванні

• Олександр К***

Тот же самый сапах что и 20 лет назад

• Ірина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Пользовалась этими духами в «прошлой жизни», мне они очень нравились. Почитала отзывы, довольно противоречивые, и не стойкие , и аромат не тот ,и вообще это не оригинальные….но все же решила приобрести. И случилось чудо, мне повезло, запах тот же, и слышала и его целый день. Теперь уже не так слышу, но моему окружению очень нравится

Переваги:
    Хорошее сочетание цены и качества
    Недоліки:
    Пока нет
  • Ольга Я***

Класс!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Користуюсь вже не вперше цим ароматом і все було добре, вчора 06/08/2024 отримала свою посилку і була дуже розчарована, так як аромат геть не тей
    При натисканні відразу запах спирту, так не повинно бути, шкода що витратила гроші, таке в мене вперше

• Алла Т***

Дуже приємний аромат стійкість майже 6 годин

• Потоцкий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Мне нравится, как он пахнет на моей девушке

Переваги:
    Интересный аромат
    Недоліки:
    Не нашел
  • Алёна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Як на мене, оригіналом і не пахне. Запах різкий, потім десь віддалено чути запах, але зовсім трішки. Розчарована. Геть не те, що очікувала.

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

• Наталія

Аналогічно, різкий запах, хімічна віддушка. Запах жахливий . Парфуми мені подарували , шкода, що витратили на них гроші , адже повернути неможливо.

• панарина в***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Задоволена. Дякую, все чудово!!!

• Вячеслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Претензий нет, жене понравилось.

Переваги:
    Женщине нравится.
    Недоліки:
    Недостатков не нашёл
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Задоволена придбанням. Дуже подобаеться аромат.

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Запах слабкий, тримається близько до шкіри і ніякого шлейфу, хоча цей парфюм завжди відрізнявся великою стійкістю і шлейфом.

• Клименко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Разочаровалась сейчас в этом запахе.Тот запах в 90 года был очень стойкий,как всегда классический,а этот к сажалению держит 2 часа от силы и отдает спиртом. Одним словом потделка.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    не стойкий запах
    • Наталя

Якщо ви пам'ятаєте запах з 90х, то у вас сталися звичайні вікові зміни, які відображаються навіть у сприйнятті запахів. А якщо ви розумієтесь на парфюмерії трохи більше, ніж просто "пшикаєте" на себе, то повинні знати, що з 2010 року Міжнародна парфюмерна асоціація заборонила для використання великий перелік компонентів, що привело до деяких змін у формулах виробництва парфюмерії.

• лилия р***

Підтримую і погоджуюсь

• Віктор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Приятный аромат, заказывал на подарок маме, много лет пользуется такими.
    #мояраспаковка

Переваги:
    Классический аромат
  • Тамара П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Замовлення прийшло вчасно! Дякую.
    Вперше купила цей парфум в Парижі. Мені сподобався. І ось вирішила придбати через інтернет. Все таке саме: пакування, флакон, кришечка і основне - запах. Я задоволена.

Переваги:
    Класний парфум!
  • Людмила К***

Доставка быстрая, но стойкость запаха, на 5 мин

• Валентина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Духи бомба.Очень давно их знаю,увидела на розетки и решила заказать. Очень довольна. Запах обалденный. Настальгия.

Переваги:
    Одни.
  • Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Хочу выразить огромную благодарность за быструю доставку. Надежная упаковка и получила, то что хотела. Парфюм действительно хороший и оригинальный.

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:
    Отсутствует
  • Сидорук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Купила, начитавшись отзывов. Попробовала, сначала даже разочаровалась ... Но, через пару дней, аромат отстоялся, и очень даже неплохо зашел (ромашка, мимоза, деревяшки). Стойкость где-то 2-3 часа

• Елена Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл

Давно хотела приобрести. Очень довольна парфумом, тестер без крышечки. Стойкость на 2 часа, но за такую демократичную цену можно пользоваться несколько раз в день. Спасибо Розетке.

Переваги:
    Цена, аромат
  • Шаталова Е***

Приобретением довольна

• Елена К***
  • Онищук Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл

Один из любимых ароматов, еще с 2000-х годов. Тестер достаточно стойкий, 5-6 часов гарантировано. Флакон действительно без крышки, вместо нее картонный полуколпачок. Упаковка из белого картона,с пометкой DEMONSTRATION. Проверила по штрих коду: Код верный. Cтрана производитель США или Канада. Это: Nino Cerruti 1881 EDT femme 100ml tester 100мл. Бренд: Nino Cerruti. Категория: Парфюмерия / Парфюмерия femme. Спасибо за оригинал!

• Андрей A***

Всё отлично

• Тамила Т***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Парфют обладает приятным, слегка пудровым, цветочным ароматом. Я очень выражено слышу ромашку. Стойкость около 2 часов. Мне кажется, что он больше подходит для лета.

• лилия р***

Абсолютно згодна. Аромат легкий,літній, ненав'язливий... І абсолютно не шлейфовий, на жаль.
      Не встигаєш насолодитися і відчути розкриття всіх нот .
      Замовили 100 мл, жалкую. Достатньо було б і 30-50 мл бо не отримуєш відчуття задоволення і кайфу від запаху. Спробувала і більше не буду.
      Але це лише моє враження.

• Наталочка К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл

Данный парфюм уже классика. Он цветочный, но возраста НЕ добавит. Приятный, аромат дорого уходового средства. Стойкий. Весной будет звучать лучше всего, хотя носить можно круглый год! Для любого возраста будет актуален.
    Цена здесь высоковата.

Переваги:
    Аромат вневременной, красивый
  • Lena S***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Это аромат для женщин, принадлежит к группе ароматов цветочные. Ароматом, в котором ноты сияющей мимозы, ириса, жасмина и фиалки, дополненной бодрящими нотами бергамота переплетаются с соблазнительными аккордами герани и кориандра. Ноты заявлены очень соблазнительные. Нежный ирис и жасмин, его характерная сладость сливается в завершении в манящий сандал и амбру. Сказочный запах, присутствует утонченный пудровый цветочный оттенок, но не приторный. Оставляет приятный шлейф, нежный, подойдет любому возрасту. Аромат изысканной ухоженности, аромат чего-то золотого, создает ощущение прикосновения к прекрасному и благородному.

Переваги:
    Стойкий
  • Инна
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Cerruti 1881 - аромат абсолютной женственности и гармонии. Я обожаю его уже многие годы. Стойкость не меньше 6-8 часов, одного флакона хватает мне на год при регулярном использовании.

• Діана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 50 мл з EU