- Горелкина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Сherel Waterfall Lipstick Catania- 528
Отличная помада! Цвет совпадает с фото. Яркая, насыщенная, но, не кислотного цвета. В общем - на лето супер. Ложится мягко, можно без карандаша , держится долго. Я довольна, буду заказывать ещё Доставка моментальная, обслуживание на высоте. Спасибо магазину
- Переваги:
- Цена, цвет, текстура, качество.
- Недоліки:
- Не обнаружила
Добрий день, Горелкина Лариса.Нам дуже приємно, що наша помада для губ Cherel Waterfall Lipstick Catania- 528,Вас приємно вразила. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!
- Алла Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Сherel Waterfall Lipstick Trento - 529
Помада прийшла без пакування відкривай хто хоче, таке враження що хтось попробував колір, видно було. Не можна такий товар як помада шворгать по полицям розетки без покування шоб можно було її відкрити. Не рекомендую такий товар купляти, хай спочатку навчиться продавець пакувати такий товар це ж гігієна. Віддам в гуманітарну допомогу, страшно користуватись не знаю хто її пару раз мазнув, купляла дві обидві однакові. Не подивилась зразу бо забула окуляри, так би не взяла. Продавець незадовільно.
- Переваги:
- Щодо продавця немає
- Недоліки:
- Товар відкривається,не запакований можна робити що завгодно, що і було зроблено.
Добрий день, Алла Чернова! нам дуже шкода, що сталась подібна ситуація, ми не несемо відповідальність за відвантажений товар партнерам, в таких випадках, потрібно було одразу звернутись до техпідтримки Розетка
- ГМВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Сherel Waterfall Lipstick Siena - 520
Не запакована, легко відкривалась
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Сherel Waterfall Lipstick Trento - 529
До этого покупала не здесь, но могу сказать, что это лучшая помада, которая у меня была.
- Переваги:
- Не сушит губы, насыщенный цвет
- Недоліки:
- Как по мне, быстро смывается нужно обновлять.
- ЛилияПродавець: Rozetka. Відтінок: Сherel Waterfall Lipstick Milan - 526
Помадой уже пользовалась раньше, тон 507- бледный розово-бежевый. Очень нравится по качеству, мягко ложится, не сушит губы.
- Переваги:
- Качество, цена
Добрий день, Лилия. Дякуємо за коментар. Надіємося, вона й надалі приноситиме задоволення своїм приємним відтінком та комфортом у використанні!
- АнастасияПродавець: Rozetka. Відтінок: Сherel Waterfall Lipstick Aversa - 522
Качественная увлажняющая помада. Не сушит губы. И не даёт липкого эффекта. Цветовая гамма достаточно разнообразная. Понравилось то, что на губах цвет не ядовитый, а будто подстраивается под тон кожи.
- Переваги:
- Увлажнение.
- Недоліки:
- Средней стойкости
- Мария Т***Продавець: Rozetka. Відтінок: Сherel Waterfall Lipstick Aversa - 522
Помада прекрасная! Пахнет очень хорошо и на губах ощущается приятно. Сразу после нанесения почувствовала, что кожа губ стала намного мягче. Цвет очень красивый, нежный, текстура матовая. Советую к покупке!
- Переваги:
- Качество