Гарний продукт. Дуже задоволена. Замовляю вдруге
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
Дуже великий отвір на сосці. З неї тече рікою!
Будь то суміш, будь то вода.
Розчарована.
Вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!
Шкодуємо, що ви залишилися розчаровані.
Маємо безліч позитивних відгуків нашіх покупців.
Хотіли б зазаначити, що усі соски розроблені у Дослідницькому центрі Chicco разом з провідними ортодонтами та педіатрами.
Розуміємо, що все дуже індивідуально, тому важливо підібрати ту, що відповідає віку дитинки чи її фізіологічним потребам. Також потрібно орієнтуватися безпосередньо по дитинці, адже кожен малюк має свій ритм смоктання та заковтування.
Звертаємо вашу увагу на те, що соска призначена для густих каш і має один отвір.
Радимо взяти соску з меншою швидкістю потоку, щоб дитинка отримувала менше рідини і не мала складнощів з ковтанням.
Ви можете обрати соску зі швідким потоком від 4 місяців або соску з середнім потоком від 2 місяців:
посилання
посилання
Завжди раді допомогти та дати відповідь!
Все прийшло як на фото
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук!
Отлично подошли ребенку
Доброго дня, дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
Гарні соски, купувала додатково для каш, але так каші й не пили, а п'ємо досі воду з бутилочки. Середній потік вже малий для води, а для каш як раз добре. Служать довго не міняють колір, не деформуються.
Щиро дякуємо за відгук!
Купляли дану соску два рази. Перший раз все сподобалось, потік суміші контрольований. При замовденні другий раз виявилось, що отвір значно більший від попереднього, і суміш з соски тече великим потоком.Дитині другий раз не підійшло. Товар одинаковий, а різниця відчутна.
Доброго дня, дякуємо Вам за відгук!
Зверніться будь ласка в наш сервісний центр
по тел: (044) 499-07-82 моб: (067) 216-93-24
Графік роботи: пн-пт: 11:00 - 18:00 (сб, нд - вихідні)