Пляшечка супер, користуюсь вже майже рік, а вона як нова: не вбирає запах, і не деформується))
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
Яркая, красочная и качественная бутылочка. Покупала по программе 'Пакунок малюка'.
Щиро дякуємо за відгук!
Хорошие бутылочки Chicco, особенно рекомендую стекло,в пластике нету Бисфенола,но что-то другое присутствует.Соски что латексные ,что силиконовые-хлам,у этой торговой марки.Имеем 4 бутылочки, деньги на ветер, антиколиковый клапан не работает нигде.
Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок!
Пластикові пляшечки виготовлені в Італії з безпечних матеріалів та не містять шкідливих речовин, в тому числі і бісфенол-А.
Щодо сосок. У нашому асортименті представлені різні форми пляшечок та сосок. Всі соски розроблені в обсерваторії Chicco разом з провідними ортодонтами. І кожен може обрати ту, яка актуальна саме йому.
Адже все дуже індивідуально.
З антикольковим клапаном така ситуація може виникати в таких випадках:
1. Дитинка щільно захоплює соску ротом та не відривається від неї.
Чим нижчий тиск всередині пляшечки, тим більша вірогідність того, що соску затягне всередину і антикольковий клапан не спрацює;
2. Вірність встановлення соски в пляшечку.
Отвір на клапані має обов'язково співпадати з отвором на самій пляшечці;
3. Також можемо говорити про надмірно закручений тримач соски,
що може заважати проникати повітрю всередину.
Спробуйте, будь ласка, його трішки послабити;
4. Невідповідність соски віку дитинки чи її фізіологічним потребам.
Дитинка може намагатися затягнути більше рідини, ніж проходить через отвір, в результаті чого соску затягує всередину;
5. Для того, щоб уникнути блокування антиколькового клапану потрібно обов'язково регулярно очищати соску в місці клапану.
Завжди раді допомогти!
нам подарували таку пляшечку. класна! доні сподобався дизайн, довго розглядала. нам сподобалась
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!