навіщо в дитяче пюре додавати цукор! Подивилась, що відомий виробник і при покупці не перевірила склад(( На майбутнє буду тепер уважнішою. Але чому виробники не слідують сучасним рекомендаціям з дитячого харчування- це питання
Ок
Дякуємо за відгук!
Дуже класні та смачні пюрешки, мої малюки їх обожнюють
Доброго дня. Дякуємо за відгук!
У дорогу також радимо брати м'яку "велику" упаковку нашого пюре вагою 180 г. Первірити смаки: посилання
Доповнюю відгук який був перед тим від мене (що прийшло пюре з пліснявою)
Магазин звʼязався зі мною та ми вирішили цю ситуацію)
Дякую компанії за вирішення та додаткові подарунки) малеча дуже любить вашу продукцію та надалі буду замовляти
Особливо дякую дівчинці яка зі мною спілкувалась, дуже приємно було вирішувати з вами цю ситуацію
Анастасіє, доброго дня.
Дякуємо за спілкування під час вирішення цієї ситуації та за ваш відгук. Єдине, з вами зв'язалися не представники магазину, а напряму відділ зв'язків з громадськістю виробника дитячого харчування. Бажаємо вам та вашим дітям здоров'я та лише смачних соків та пюре.
Дитині подобається
Дякуємо за відгук і за підтримку українського виробника дитячого харчування.
Магазин звʼяжіться зі мною ! Вимагаю поверненя коштів!
Таким свою дитину я кормити не буду!
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
Дякуємо вам за можливість діалогу. Продукт замінено виробником. Судячи з вашого наступного відгуку, діткам все сподобалося.
Дуже смачне пюре
Дякуємо за відгук.
Дитина їсть із задоволенням, якісний і не дуже солодкий, саме те
Чудовий відгук.
Дякуємо!
Дуже хороше
Олено, дякуємо за відгук!
Ви можете також спробувати широкий вибір нашого пюре у паучах - упаковку дой-пак дуже зручно брати на прогулянку. Переглянути на Розетці можна за посиланням :посилання
для чого у пюре для дітей 5місячних,додавати цукор??? замовила по необережності, а вже дома прочитала склад. пюре дитині так і не дісталося. Цукор це зло!
Доброго дня.
ТМ "Чудо-Чадо" має широку лінійкою пюре, як традиційні, так і оновленні - без цукру. Ми постійно працюємо над тим, щоб задовільнити найвибагливіший вимоги наших маленьких клієнтів та їх батьків.
Радимо вам звернути увагу на наше органічне пюре: посилання
Пюрешки очень вкусные, ребенку нравятся
Очень вкусное, ребенок есть, как полудник
Доброго дня.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями з нами! Нехай продукти для дитячого харчування "Чудо-Чадо" смакують вашій малечі.
Быстрая доставка. Сроки норма.
Тетяно, ми вдячні вам за ваш вибір та за відгук. Ці дні ми працюємо та робимо все можливе поновити поставку корисного та натурального дитячого харчуванням до національних мереж супермаркетів. Також ми передаємо продукцію "Чудо-Чадо" Товариству Червоного Хреста України, для підтримки дітей в укриттях Одеси та регіону, працюємо, щоб допомогти дітям в інших куточках нашої країни, але через стан доріг це не завжди можливо. В цей складний для всіх нас час "Чудо-Чадо" продовжує дбати про мам та малюків. Бережіть себе та близьких!
Спасибо большое. Всё понравилось!
Отличные пюре.Детям понравились
Вкусно, дети ели с большим удовольствием!!!
Чудове п'юре добре їсть
Дети едят с удовольствием,всем огромное спасибо.
Берём уже больше 3 лет. Вкусное вмеру сладкое пюре
Вкусное пюре, по хорошей цене. Даю и самостоятельно и добавляю в кефир для сладости.
Досить смачне. Але дитина не хотіла їсти саме пюре, тільки розмішане з кашкою.
Любим именно эти пюрешки.Вкусно и полезно! Цена хорошая.
Но будьте внимательны, проверяйте крышки нажатием! Один раз при получении оказалось , что в несколько баночек из упаковки крышки вздулись.
Очень вкусный сок!) Нам 9 месяцев и лопаем с огромным удовольствием)!
7 місяців, малюк обожнює це пюре. І взагалі всі пюре чудо чадо. Смачне і корисне
Нам 9 месяцев и манюня обожает эти пюрешки
Отличное пюре, отличная цена. Ребёнок ест с удовольствием!
Вкусное
Смачна пюрешка
отличная пюрешка для малышей и мам. рекомендуем.
Интересный хороший вкус
П'юре усі смачні,мала їсть із задоволенням,але із айвою то це жах! Солодке аж у горлі дере, смак взагалі не сподобався
Вкусное пюре, дочка лопает с удовольствием.
Очень вкусное пюре.Ребенку понравилось.