Відгуки покупців про Зубна щітка Colgate Зіг Заг Деревне вугілля Середньої жорсткості Помаранчева (2170000000121)
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Круті щітки, чистить гарно, не подразнює ясна, відмінно і швидко чиститься язик.
- Переваги:
- Комфортні.
- Недоліки:
- Не виявив
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтогарячий
Приємна зубна щітка як в користуванні так і на вигляд.
- Переваги:
- Приємна на дотик, Оптимальна жорсткість, Добре лежить в руці
- Недоліки:
- не виявлено
- Игорь И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Зубная щетка высоко качества! Удобная ручка и щетина средней жесткости очищают отлично! По цене отлично подходит тоже. Так что я доволен
- Переваги:
- хорошая покупка
- Миша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Удобная обычная щетка без лишних наворотов, хорошо очищает. Щетка средней жесткости.
- Недоліки:
- Люба Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Плюси:
1) Добре чистить зуби
2) Рекомендують стоматологи
3) Щітки цієї фірми можна купити як дорожче так і дешевше
Мінуси:
1) Не знайшла - СаняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Мені не соромно зізнатися, що міняю я зубні щітки рідше, ніж раз на три місяці. Приблизно раз на півроку. Але це тільки через те, що вони не встигають всуватись за 3 місяці ( залежить звичайно від виробника). Але останні 2 рази брав Колгейт і вистачало десь на 6 місяців точно.
Виглядає стандартно: на ручці є потовщення та реберця – тримати зручно, не вислизає з рук. Позаду верхньої частини є насадка для чистки язика. Справляється зі своєю функцією на всі 100%- Недоліки:
- Света Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Хорошая бюджетная щетка, соответствующая описанию. Очень понравилась, теперь хочу купить для всей семьи
- Переваги:
- Отличная щетка за столь низкую цену
- Недоліки:
- Вова Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Дякую Розетці за оперативність! Товаром задоволений. Все, як в описі!
- Переваги:
- Чистить добре, не царапає ясна, вичищає навіть 8
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Практичная и крепкая зубная щетка. Хорошо справляется со своей задачей, крови никогда не было при чистке
- Переваги:
- Зубки сияют. Качественная щетина
- Недоліки:
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Лучшая зубная щетка! Очень удобна в использовании. Щетинки хорошо набиты. Хорошо вычищает и при этом не повреждает десну.
Размер головки у щетки для меня оптимален - не большой, не маленький. Идеальная- Переваги:
- Адекватная цена
- Богдана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Щетка была по акции, я купила безо всяких ожиданий, и она мне идеально подошла.
Лучшие зубные щетки только данного производителя. Очень приятная щетка, хороший результат после чистки и минимальная цена- Переваги:
- описала в комментарии
- Диана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Многие щетки попробовали в использовании. Эти лучшие, каждый раз к ним возвращаемся. Прекрасно очищают
- Переваги:
- Классная щетка
- Наташа З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Відмінна щітка та жорсткість відповідає опису. Красива та зручна в руці. Однозначно братиму. Окреме спасибі магазину за швидку доставку!
- Владислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Качество отличное, пользуюсь и доволен результатом.
Удобная ручка, щитки средней жесткости, не осыпаются и хорошо очищают зубы от налета.
Результат радует и сам процесс!- Недоліки:
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Все относительно и, наверное, для определения жесткости зубной щетки нет четкого критерия. В таком случае, стоит ли писать, что она средней жесткости. Лучше уже ничего не писать.
- Переваги:
- ДИЗАЙН ЩЕТКИ СИМПАТИЧНЫЙ, удобно держать в руке.
- Недоліки:
- В описании товара указана средняя жесткость. Это не соответствует действительности. Щетка очень мягкая.
- Тома
На щітці що вказано? Яка жорсткість?
- Юрий С***
Якщо Ви уважно прочитаєте опис товару, то самі все побачите.
- Представник бренду
Юрий, благодарим Вас за положительный отзыв! Мнение потребителей очень важно для нас!
Что касается жесткости щетки нам очень жаль, что Вы не получили ожидаемых результатов. Являясь компанией, продукция которой ориентирована на потребителей, мы всегда прислушиваемся к мнению потребителей и внимательно следим за тем, чтобы их текущие потребности были удовлетворены. Мы обязательно направим информацию нашим специалистам отвечающим за развитие наших продуктов.
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
зубная щетка не подошла ввиду жесткости. цена оптимальная и дизайн понравился
- Переваги:
- цена, дизайн
- Недоліки:
- жесткая
- Представитель бренда
Алина, спасибо за отзыв. Нам очень жаль,что Вам ,не подошла данная зубная щетка.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Щетка нормальная за свою цену
- BohdanВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Класна щітка
- Переваги:
- Недоліки:
- Рожева)))
- Світлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Не бачу різниці з іншими зубними щітками цієї фірми крім ціни і кольору. Надіялась якийсь більш кращий ефект в чищенні зубів, але цього так і не сталось
- Переваги:
- Нормальна щітка
- Недоліки:
- Вище
- ZhannaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
брала средней жёсткости
- Переваги:
- нормально чистит
- Недоліки:
- жестковата
- ВасилийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Не плохая щётка,
- Вадим Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Чудова зубна щітка!)
- Переваги:
- Купляв для себе, і я задоволений, прийшла в синьо-чорному кольорі, щітинки в чорно-жовтому кольорі, з другої сторони є цікава поверня для чистки язика і щік, мені прийшла середньої жорсткості)
- Недоліки:
- За такі гроші їх просто немає)
- Nikita S***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Хорошая зубная щётка и очень дешевая
- Алла Г***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Плохая щетка. На зубах остается налет даже после интенсивной очистки, кровоточат десна. Вернулась к своей "oral-b пятисторонняя очистка " зубы стали гладкими
- Переваги:
- Недоліки:
- Одни недостатки
- Андрей А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
все хорошо, товар по мне и моим зубам
- Переваги:
- Четкая расцветка, удобная ручка, покупал сред жестк, но как по мне ближе к мягкой все ок!!!
- Недоліки:
- за такие деньги нет
- ДанаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Купила данную зубную щетку из-за необычного дизайна,Черная с розовыми вставками))))вообщем мода
на черное просто везде:)Щетка хорошо чистит ,на обратной стороне зубной щетки находится подушечка с резиновыми щетинками для чистки языка и щек. Итог все устраивает