Відгуки покупців про Зубна щітка Colgate Neon 2548 кінчиків щетинок середньої жорсткості Помаранчева (2172000000022)
- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Отличная щетка, большая площадь очистки
- Александр С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Классная щётка в ярких позитивных цветах не за все деньги мира. Хорошо что есть рёбрышки для чистки языка от налета. Жена дала отзыв что для неё большая и неудобная. Я лучше щетки не находил)))
- Переваги:
- Минималистичный дизайн)
- Недоліки:
- Не подойдёт для маленьких ртов(
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Хороша зубна щітка
- Вікторія Д***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий
моя улюблена зубна щітка!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Моя идеальная зубная щетка. Пользуюсь уже несколько лет и покупаю только такую модель.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Отлично. Жесткая
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Користується син із задоволенням
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний
мені сподобалася
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий
Гарна щітка
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Якісна щітка.
- Переваги:
- Цінова знижка
- LennoПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Гарна щітка сьогодення - це щільна стійка щетина та ергономіка ручки.
Всі ці розмови про надмірну жорсткість - через брак досвіду у користуванні щітками з щільною щетиною. Дешеві варіанти, з більшою відстанню між пучками, пробачають саме надмірний тиск на ясна. Ця щітка змушує замислитися над технікою чистки, тиском на ручку, але віддячує неперевершеною якістю усунення зубного нальоту, та зменшує необхідну кількість рухів.
З нетерпінням чекатиму на еволюцію цього вироба, а поки буду користуватися китайською за туж ціну, якоі вистачає на місяць...- Переваги:
- Якість та щільність щетини
- Недоліки:
- Довжина щетини та, в меньшій мірі, ширина, ручка повністю зі слизького пластику, голівка щітки з нахилом уперед
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтогарячий
Щітка не сподобалася. Дуже велика та жорстка. Важко нею добре вичистити зуби.
- Степан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний
Розрахована на дуже великий рот. Поки чистив зуби, подряпав ясна до крові
- Недоліки:
- Уже велика, жорстка.
- Марія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Купила, чтобы сравнить с аналоговыми зубными щетками: теми, у которых достаточно много щетинок. Щётка скорее не понравилась. Разве что понравились цвета в конкретном варианте (белая щётка, черные щетинки). Использовать ее можно, но, если вам хочется качественную щётку, поищите другие варианты.
- Переваги:
- Жёсткость оптимальная.
- Недоліки:
- Качество щетинок посредственное: плотные, ощущаются почти как леска, даже хуже, чем в обычных бюджетных. Верхняя часть щетки достаточно большая, использовать неудобно. В целом щётка посредственная.
- ЛесяПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Купувала не тут, але сказати мушу.
Вона дуже жорстка і якась завелика, незручна.
Підійде хіба для взуття, підошву на білих кросівках вичищати.- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Все решта