Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Зубна щітка Colgate Max White Charcoal Soft м’яка 2 шт (8718951382602)

Оцінка користувачів 4.42/5
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  позитивних — 65%, нейтральних — 20%, негативних — 15%
    Загалом покупці Colgate (код 8718951382602) відзначають, що зубна щітка має приємне співвідношення ціни та якості, зручна у використанні та добре очищає зуби. Однак основною суперечкою між користувачами стала її жорсткість: частина респондентів вважають щітку достатньо м'якою та комфортною, особливо для чутливих ясен, водночас інша частина стверджує, що вона надто жорстка. Додатково відзначають зручність ручки та якості очищення, проте зустрічаються зауваження щодо невідповідності заявленої твердості.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій Г***

Ок.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вона дуже далека від м'якої. Шкребе ясна, болюче і дуже не приємно.
    Щітка для взуття буде м'якішою.
    Якщо треба м'яка, то Sensodyne Gentle Care найкращий варіант – посилання

Недоліки:
    дуже жорстка
  • Кадубець Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щітка не дуже жорстка, більш схожа до м'якої.

Інші зубні щітки цієї фірми більш жорсткі, ніж ця. Чистить непогано.

• Виталий Е***

Нормально

• Даніель В***

• Віталій С***

Дякую суперррррр

• Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна м'яка щітка, добре чистить, за акційною ціною супер

• Сергій Г***

Не м'яка,як вказано!

Переваги:
    Не має.
    Недоліки:
    Не м'яка.
  • Олександра Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальні щітки. Середньої жорсткості (не м'яка). Брала по акції.

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

хороша ціна за якість, особливо по знижці

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    як на мене, то не відповідає рівню "м'яка"
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щітка жорстка. Взагалі зрозумів, що якщо хочеш придбати на Розетці м'яку щітку, тоді треба замовляти ультра м'яку. І так само з жорсткою. І справа не з моєю особливістю та чутливістю. Щітки реально не відповідають жорсткості. І питання хто не вірно заявляє: виробник чи модератор товару Розетки.

• Галина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляю 2 раз. Стали моїми улюбленими щітками для чутливих зубів. Просто супер.

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я була приємно вражена якістю щіток. Дійсно м'які. Маю дуже чутливі ясна. Ця щітка і добре вичищує, і не травмує. Замовлю ще.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щітки м'які... такі як очікувалося. Ціна-якість - відмінне співвідношення. Приємно, що й доставка досить швидкою була.

• сергей к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Розетка - это обман !!! Щетки не мягкие, они жесткие, причем не просто жесткие, а ОЧЕНЬ жесткие. Начал чистить зубы и сразу же все десны в крови. Оставил для чистки швов в ванной между кафелем - это самое лучшее им применение .

• Олександр

Це не правда! Дуже м'яка щітка! Вона просто не здатна нічого нашкодити. Перевіртеся у стоматолога.

• Сергій

Купив недавно таку, раніше була Colgate 360 medium. То ця набагато м'якша. Може вам потрібна якась ультра м'яка, бо в різних виробників різні значення м'якості.

• Александр У***

Відмінно

• Лариса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручна щітка. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Добре вичища, зручна і не гнетця ручка.
  • Павло Ч***
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Менi сподобалася. Так, вона щось середне мiж м'якою та середньою жорсткiстю. Величенька за розмiрами, але менi зручна.

• Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В комплекте 2 разные щетки. Одна с резиновыми вставками внутри, а другая без. Утром пользуюсь одной, а вечером другой. Щетка очень нравятся мне, просто супер. Эффект после чистки такой, как после отбеливания зубов у стоматолога. Мягко очищают и не повреждают десну.

Переваги:
    хорошие щетки
  • Ярослава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кожен з нас чистить зуби вдень і ввечері, як мінімум, а хтось і частіше. Тому однією з головних умов гарного проведення процедури є не паста, а саме щітка – той інструмент, який допоможе зберегти зуби у здоровому стані та приємному вигляді. Я не довіряю електричним щіткам, тому обираю серед звичайних.
    Ці дві мої фаворитки!

Переваги:
    Якість на висоті
  • Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарно очищує. Дуже стильно виглядає.

Переваги:
    не пошкоджує ясна
  • Таня Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороші бюджетні щітки – зручно лежать у руці та якісно очищають зуби. Користуюсь уже місяць

• Анжела
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень качественные и хорошие щетки. Нравится, что они немного разные. В одной есть резиновая звезда, которая отлично помогает отбеливать. А вторая вычищает. Есть возможность вычистить язык.
    Постаралась сделать максимально много фото, чтобы все могли рассмотреть подробности.

Переваги:
    Цена, качество на высоте
  • Рита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щетки очень хорошие, качество на 100%.
    Результат не заставил долго ждать. Пользуюсь в тандеме с зубной пастой Колгейт отбеливающей.
    Приятно пользоваться ними)

Переваги:
    Удобные, хорошо вычищают.
  • Настя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісна щітка, порівняно з іншими якими я користувалась, дуже ніжна в застосуванні.

• Лена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я немного помешана на уходе за полостью рта. С детства имею здоровую улыбку и ухаживаю за зубками, чтобы не потерять ее раньше времени. Постоянно меняю разные зубные щетки, чтобы найти "Ту самую".
    В этот раз взяла для нас с мужем этот вариант. Попробовала и мне очень понравилось!
    Главный ее плюс - на утро после вечерней чистки остается чувство "чистых зубов".

Переваги:
    Доступная цена, не дерет десна, хорошо очищает
  • Милана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень давно пользуюсь именно этими щетками, у меня очень чувствительная десна и ни одна мягкая щетка не подходила, заказала эти и это мое спасение. Цена-качество!! Рекомендую!

Переваги:
    Цена-качество
  • Лера Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова зубна щітка. Я б сказала, що вона середньої жорсткості, дуже комфортна. Ручка лягає в руку зручно.

Переваги:
    зручні, симпатичний дизайн, легкі
  • Игорь Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щетка просто супер! Прекрасно вычищает! Приятная на ощупь, классный дизайн. Рекомендую!

Переваги:
    хорошая щетка за вменяемую стоимость
  • Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже класна та м'яка щітка. Здивований стосовно коментарів, адже різниця з Медіум жорсткістю колосальна.
    Для чутливих ясен підійшла ідеально

Переваги:
    Є 2 в упакаовці
  • олена ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая щетка,средняя между мягкой и средней жёсткости

Недоліки:
    Цвет,почему не синий,не коричневый
  • Андрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Збрехали, не м'яка. Жорстка. Не раджу.

Переваги:
    Продається
    Недоліки:
    Не м'яка
  • Наталія
    Продавець: Rozetka

Ця щітка не м'яка!!! Вона надзвичайно жорстка. В мене чутвливі зуби , то від неї ще гірше стає.

Переваги:
    Недоліки:
    Жорстка
  • Ганна Ш***
    Продавець: Rozetka

Основа зроблена з пластмаси, щітка ніяких сторонніх запахів, і взагалі запаху не має. Щетина якісна, пружна.

Переваги:
    Доступна ціна, пружна щетина