- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Не втримався — взяв ще одну білу футболку
Тканина просто топова — щільна, приємна, виглядає дорого.
Головне — прати з розумом, і носиться як нова.
Однозначно рекомендую!- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Їх немає.
Відповідає
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Темний хакі
Удобная! Хороший вариант за такие деньги
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Жовтий
Футболка якісна й неймовірно стильна. Спочатку виріз здався трохи незвичним, але в процесі носіння вона виявилася дуже зручною. Мені сподобалась!
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не побачив.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Сказати, що я розчарована - не сказати нічого, це просто шахрайство, тепер буду брати окуляри і продивлятися кожен сантиметр виробів (я не очікувала такого, то продивилася колір-розмір), можливо більше не буду нічого купувати в Розетці. Просто жах.
- Переваги:
- Недоліки:
- жахлива обробка горловини, щось порізано і так сяк нашите
- Олександр П***
И лайки разделились поровну между молодежью, которая в теме такой моды, и представителями старшего поколения )
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний хакі
Сину підійшло, тканина тонка, на спекотне літо, тільки при отриманні побачили, що виріз як рваний, не оброблено кантом, так задумано, але в опису про це не сказано. побачимо як буде після прання
- Переваги:
- Тонка тканина, по акції добре
- Недоліки:
- Виріз без окантовки
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Жовтий
Хороший дизайн, качество и цена.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний хакі
Дуже добре
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Блакитний
Гарна
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Блакитний
Очень низкое качество краски либо брак. Выгорела после первой стирки (ручной, без отбеливателя и пятновыводителья). Сушилась не на солнце. За несколько недель использования и за две стирки футболка полностью пятнистая.
Первое впечатление было очень хорошее, был приятный цвет и ткань. Теперь цвета нет. На солнце не сушилась и днями на пролет под солнцем не носилась. Явно брак или крайне низкое качество- Василий С***
Да, краска нестойкая, но ткань классная - гладкая, неворсистая. В жару очень люблю.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Жовтий
Сину сподобалась
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Блакитний
Хорошая
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний синій
Погано оброблена горловина. Складається таке враження, що просто пришили два шматки матеріалу і все. На такі гроші можна було і прострочити матеріал на горловині.
- Недоліки:
- Погано оброблена горловина.
- Ольга Х***
Це такий фасон.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Хорошее качество,100% хлопок.
Рекомендую.- Переваги:
- Цена качество.
- Недоліки:
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний хакі
Одягнувши Colin's вже інше в порівнянні здаеця не тим
Актуальний колір в наш час- Переваги:
- Colin's
- Недоліки:
- Не мае
- Сніжана Б***Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Три футболки цієї фірми придбала чоловіку.Якість відмінна!Кольори при пранні не линяють.Горловина стильна.