Відгуки покупців про Джинси Slim Fit жіночі Colin's 703 Carla CL1046067DN01839 31-32 Чорні
- Любов Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 32-32. Колір: Чорний
Якісні, не линяють
Класні джинси, рекомендую !
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 31-32. Колір: Чорний
Благодарю Розетку и Colins за качество джинсов . Беру уже не первые именно такие) Подружке подарила одни, вторые ношу , третьи снова заказала ) Телефон, прошу прощения , выкидывал мой заказ, но я настырная и удалось , наконец, сделать заказ) Рекомендую!
- Переваги:
- Не тонкие, тянутся
- алла х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 32-32. Колір: Чорний
Цвет насыщенный. Ткань плотная.Пошив качественный.Высокая посадка.
- Переваги:
- Классика.
Відповідає
- Валентииина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 32-32. Колір: Чорний
На мій 54р. стріст 172, 32-32 завеликі як по довжині так і об'ємі
- Переваги:
- Щільній матеріал, осінь-зима
Завелике
- Ольга Я***Продавець: Rozetka. Розмір: 31-32. Колір: Чорний
31-32 на бедра 112 підійшли. Але в талії мені вузько. Якщо є маленький животик, то негарно перетягнуло. На зріст 164 довгі, треба вкорочувати. Без вау. Звичайні. Відмова.
- Войтенко А***Продавець: Rozetka. Розмір: 30-32. Колір: Чорний
Спасибо.
- Переваги:
- Хороший материал, красивый сочный черный цвет. Купила 31-32. Это где-то европейский 14размер. Длина на рост167 идеальна. Немного свободно, но оставила. Очень хотела такие джинсишки!!!)))
- Недоліки:
- большимерит
Завелике