Відгуки покупців про Джинси Regular Fit жіночі Colin's 792 Mila CL1047012DN40685 25-32 Темно-сині (8682240125983)
Немає в наявності
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26-32. Колір: Темний синій
Швидка доставка
- Переваги:
- Відповідність розміру.Висока посадка
- Недоліки:
- Не знайшла
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26-32. Колір: Темний синій
Джинси зручні. Розмір відповідає розмірній таблиці.
- светлана г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26-32. Колір: Темний синій
Якість сподобалась. Сіли дуже гарно
- Переваги:
- Сіли ідеально Талія 70, стегна 90. Розмір 26. Трохи за довгі,але все інше гарно
- Недоліки:
- Трохи довгі
Відповідає
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 31-34. Колір: Темний синій
Дуже погана якість тканини. Порвалися ззаду від місць пристрочення карманів - просто тканини почала розповзатися, при тому, що штани на мені сильно не в обтяжку. Таке враження, наче цю тканину взагалі не можна штрикати голками
- Переваги:
- В цілому гарно сидять
- Недоліки:
- Можна викинути через місяць
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 30-34. Колір: Темний синій
джинсы очень понравились. Быстрая доставка, приятное обслуживание. Буду заказывать еще
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 31-32. Колір: Темний синій
коментар написала в перевагах та недоліках
- Переваги:
- джинсы подошли по размеру, удобные.
- Недоліки:
- прислали не тот фасон, что изображен на фото
Відповідає
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 31-34. Колір: Темний синій
К сожалению джинсы не подошли по размеру - очень малы.
- Переваги:
- Хороший материал
- Недоліки:
- Не подлошли по разме5ру
Замале
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 29-32. Колір: Темний синій
Брюки отлично подчеркивают фигуру,ткань приятная на ощупь.
- Недоліки:
- Еще не стирала и не одевала.
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 32-34. Колір: Темний синій
Модные, качественные джинсы, по размеру подошли идеально.
- Переваги:
- Хорошее сочетание цены и качества, соответствие размерной сетке.