Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Джинси Slim Fit чоловічі Colin's CL1049744-NAV 34-34 (8682240925569)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Євтухов А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 32-34. Колір: Світлий сірий

Швидко і якісно.

• Татьяна Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 36-32. Колір: Чорний

Очень понравились, сели по фигуре, качество отличное, брала мужу размер 34-34 на рост 187 см и вес 100 кг.

Переваги:
    Качество ткани, фасон
    Недоліки:
    Нету
  • Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 38-34. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Плотные, универсальные. Подойдут под любой вариант событий. Всегда беру мужу этот размер - полностью подходит. Рекомендую

Переваги:
    Приятные, удобная посадка
    Недоліки:
    Не нашла
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Станислав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 33-34. Колір: Бежевий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

Все подошло - хорошее качество

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Віктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 34-34. Колір: Бежевий

Купив собі такі 34/34, як і минулого року, а ці виявилися замалими й дуже довгими, не відповідають розмірній сітці.
    Тканина тонка - на літо не погано, тільки про витривалість говорити зарано.

Переваги:
    Тонкі, добрі на спекотну погоду.
    Недоліки:
    Не відповідають заявленим розмірам
  • Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 30-32. Колір: Бежевий

На жаль у джинсів виявився пошкоджений гудзик (відсутня його верхня частина, що видно на фото). Я її не знайшов ані в кишенях, ані в пакеті, який при отриманні замовлення був заварений. Та й паперові етикетки виявилися якимись пом'ятими, частково обірваними (що теж видно на фото) - ніби джинси десь не раз міряли. На жаль, все це я помітив лише вдома, коли розпечатав пакет. Інший екземпляр, на який можна було б замінити цей в принципі брак, на 'Розетці' відсутній (тож, мабуть доведеться щось вигадувати з цими джинсами). 'Розетка' на сайті мала б повідомити про цей дефект та провести уцінку. Це вперше, коли я стикнувся з подібним явним дефектом, хоча купую штани на 'Розетка' не вперше.
    Щодо іншого, то джинси нормальні, але треба мати на увазі, що купувати треба на розмір менше, ніж носиш звичайно; але це характерно для всіх 'колінз'.

Переваги:
    Колінз як колінз.
    Недоліки:
    Пошкоджений гудзик.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.