- Лидия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Фіолетовий
Этот поводок - iPhone в мире поводков! Сколько их у меня было, ни от одного я не испытывала такого восторга. Карабин отличный, чувствуется что держишь в руках вещь. Материал поводка тактильно приятный, такое себе софт-тач покрытие, в руке не скользит, не пачкается, а если и пачкается, то очень легко моется. Сохнет за 1.5 минуты, так что мойка и дожди ему не страшны. Поводок выдерживает хорошие нагрузки, с рывками 30-килограммовой и довольно активной собаки справляется запросто. В конце-концов, он просто очень эффектно выглядит, что по моему мнению немаловажно :)
- Переваги:
- крепкий, упругий, тактильно приятный материал, отличный карабин, не пачкается, легко моется, отлично выглядит
- Недоліки:
- Дмитро С***Продавець: Rozetka. Довжина: 2.1. Колір: Фіолетовий
дуе зручний
- Переваги:
- найкращій повідок, найзручніший
- Недоліки:
- через півтора-два роки карабін виходить з ладу. Собаке 4 роки (15кг), буду купувати вже втрете.
Представник постачальникаДобрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця EVOLUTOR та залишилися задоволені покупкою. На продукцію EVOLUTOR діє довічна міжнародна гарантія якості. Тому, у Вас не виникне проблем в заміні. Якщо ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .
- ЮляПродавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Фіолетовий
Придбала своєму улюбленцю цей чудовий повідок. Якість чудова, довжина повідка для маленьких порід собак.
- Anton A***Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Фіолетовий
Отличный поводок
- Переваги:
- Внешний вид, качество