Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Картридж ColorWay Samsung (MLT-D111L/SEE) SL-M2020/2020W/2070 (CW-S2020MX)

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала для принтера Samsung M2070, користуюсь тиждень без проблем.

Переваги:
    Принтер легко налаштувався та прийняв картридж, добре запакован
    Недоліки:
    Деякі утіліти не бачать відсоток наповнення картриджу

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував картридж для Samsung M2070W. Прекрасно друкує, надовго вистачає, можна перезаправляти. Дякую

Переваги:
    Гарно друкує, надовго вистачає
    Недоліки:
    Перезаправляти треба в гарних майстрів, може вистачати на 2-3 перезаправки, далі потрібно купляти новий. Благо не дорого
  • Dmitry P***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не знаю, может, этот единичный брак, но пока я не разобрал его, просто в середине не пошарудел он работать хоть как-то тише не решался. Он дико пищал после первых же печатей. Теперь не пищит, но иногда появляются рандомные чёрные меточки. (не вернул я его лишь потому, что покупал этот картридж вместе с принтером, а эксплуатировать начал после прошествия гарантийного срока)

Переваги:
    Цена, печать, если б не какие-то рисочки непонятные
    Недоліки:
    Мне попался бракованный: писк жуткий, испорченные листы.
      Представитель бренда

Нам жаль что вы не проверили товар после покупки. На весь товар Color Way действует гарантия

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щойно отримав і одразу встановив у самсунг м2070 (неперепрошитий). Підійшов ідеально. Зробив одну ксерокопію - друкує відмінно.

Переваги:
    Пише на коробці, що підлягає перезаправці. 1800 листків ресурс друку! Додатковий подарунучок ,згідно умов акції))
    Недоліки:
    Поки що не виявлено.
  • Ирина П***
    Продавець: Rozetka

Подскажите пожалуйста, этот картридж подходит для Samsung M2070W?

Представитель компании

Да, совместим