Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Матрац Come-for Regeneration R3 180x200 см (2565091802004)

Немає в наявності

2.5/5
Оцінка користувачів 2.5/5
  • Сергей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200

Не раджу купувати цей матрас. Ціна зависока - а через два роки на ньому неможливо спати. Під тілами з'являються великі ями. Тіло не відпочиває зовсім.

Переваги:
    Зручний перші пів року.
    Недоліки:
    Ціна. Через рік експлуатації з'являються ями в місці спання.

Добрий день! Зверніться, будь-ласка, з Вашим питанням на гарячую лінію виробника на сайті come-for. Гарантія на матрац 5 років.

• Сергій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200

Як тільки купили матрас був зручний. Через рік почалися проблеми на стороні яка більш мʼяка. Вона стала як трикутник з середини скочуєшся до краю. Притому, що постійно перевертали його. Більш тверда сторона стала не така рівна як була в нового. Вона стала невеликими гульками по всі площині. По вазі сплячих матрас ще й з великим запасом. Враховуючи це не рекомендується так як ціна не мала а строк служби біля 2-х років.

Переваги:
    Спати зручно поки новиЙ
    Недоліки:
    Недовговічний

Добрий день! Дана модель матрасу одностороння. Підкажіть, будь ласкам, ви його перевертали голова-ноги, або повністю?

• Петро Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200

Матрац отримав в обіцяні строки. Габарити та зовнішній вигляд відповідають опису( ) . При доставці кур'єр попередив, що якщо матрац не влаштує є 14 днів, але треба зберегти упаковку і чек( ) .Сума не маленька. Вирішили з дружиною не квапитись і запаяну плівку з матрацу не зрізати( ) . Через кілька годин експерементів ми були вже на 100% впевнені, що нам цей матрац надто жорсткий(-) ...Мені чесно кажучі(зріст 175см-85кг) він сподобався і вміру прогинався під поясницю і під хребет підлаштовувався, але беручі до уваги те, що мені і на підлозі комфортно-вирішив підлаштовуватись під забаганки дружини(зріст 172см-67кг)-хоча, жорсткість матрацу я теж не міг не помітить. Досвіду у порівнянні жорсткості не маємо. Для експеременту вирішили поїздить до родичів, "перевірити" їх матраци-наш виявився найжорсткіший з всіх(-). В обід дружина вкладала дитину спати і вирішила ще раз полежати на новому матраці. Заснула. Через 30 хв. Проснулась від того, що рука затікла-це була остання крапля....
    Дзвоню на Розетку, кажу номер заказу, прошу розтлумачити всі необхідні дії для обміну, або поверненню матрацу. Консультант "облив" мене холодним душом і сказав, що нажать цей товар навіть належної якості обміну і поверненню не підлягає!
    Пауза-це як!? Повторюю запитання, пояснюю-все ціле, упаковка запаяна по периметру їх кур'єр попередив про ці всі нюанси при передачі товару сказав, що якщо щось не влаштує, можна буде з продавцем домовитись(за окрему плату) про приїзд кур' єра і повернення йому матрацу-це все ж краще, ніж шукати транспорт і час для повернення...
    Консультант мене вислухав, попросив декілька хвилин почекати(мабуть пішов нараду збирать), потім сказав що він уточнить це питання і мені перетелефонують... Телефонував вчора ввечері-відповіді у вирішенні цього "надтяжкого питання" ще не отримав, але спишу це на кінець робочого дня.
    Шановна Розетка! Прошу Вас посприяти у поверненні даного товару та показати свою оперативність не тільки тоді, коли товар купують, але й повертають.

Переваги:
    Високий. Має ортопедичні властивості.
    Недоліки:
    Жорсткість в характеристиках явно занижена. Це заводить покупця в оману. Не скажу що матрац поганий і не вартий своїх коштів, просто він підходить не всім ваговим та віковим категоріям...
    • Олена

Те, що Ви не читали iнформацiю на сайтi про неможливiсть повернення товарiв цiєi групи, не може бути аргументом в конкретнiй ситуацii. Вам можна звертатися до Розетки, але в будь-якому випадку вони правi i мають законнi пiдстави для вiдмови Вам по факту подii...
      Звернiться до виробника, вони можуть допомогти в вирiшеннi питання.

• Агафонов А***

Первые две ночи спали не распаковывая из оригинальной заводской упаковки. Эффект расслабления, погружения в массив матраса, несмотря на слой полиэтилена, очень ярко почувствовали. Ощущение было, как будто лежишь в мягкой, эластичной глине, но под ней глыба железобетона. Именно это ощущение испугало и дало обманное впечатление излишней жесткости. Думали менять на более мягкий, но эффект верхнего слоя настолько понравился, что все же решились снять полиэтиленовый упаковочный чехол. Одномоментно случилось чудо: Матрас проявил все свои наилучшие конструктивные фишки. Спать на на нем неимоверно комфортно. Такого релакса и расслабления давно не испытывал. Этот матрас сочетает вроде несочетаемые вещи - одновременно пластично-мягкий но не продавливается глубже определенной границы, а фиксирует тело в какой то пограничной, обволакивающей жестко- мягкой зоне. Не жалею ни одной потраченной гривны. Наконец- то стал высыпаться, перестала болеть спина. Ощущения настолько приятные, что не хватает слов описать все нюансы.

• Петро Є***

Хоч із запізненням, але напишу:
      Матрац все ж повернув і кошти мені компенсували.
      Довго лякали, що не повернуть, довго виясняли, дзвонили кудись, казали що процес повернення коштів може зайняти до двох тижнів. Та все ж, побачивши і зрозумівши, що я рішуче хочу повернути товар-матрац забрали і одразу ж на місці повернули кошти...
      Врятувало лише те, що він дійсно був в запаяній та не пошкодженій упаковці... )

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x200

Матрас оч жёсткий. Брали 3/4 т.к. мужа 104 кг и предыдущий матрас быстро продавился. Брали 2 односпальные матраса, думая мужу ложить 4 ку сторону, а мне 3ку на мои 64 кг. Но 4ка для мужа оказалась невозможно жёсткой. А 3ка ему сошла, но для меня спать невозможно, болит спина. Короче на любителя... Пришлось покупать поверх топпер.

• Елена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200

Отличный матрас! Не мягкий - спина не проваливается, лежать очень комфортно. Ложишься - и тело сразу расслабляется :) К матрасу прилагался лавандовый мешочек-ароматизатор. Цена немаленькая, но хорошо, что можно взять в рассрочку. Мы на нем уже спим, а денежку потихоньку выплачиваем.
    Комфортный, укр производитель, а качество на уровне европейских производителей. Чехол мягкий и приятный на ощупь, его можно снять и постирать.

Переваги:
    комфорт, укр производитель, качество
  • Юрій
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200

Це мій третій якісний матрац і, на жаль, він посідає останнє місце. Верхній слой меморі - це специфічна історія. На жаль, не прочитав відгуки перед покупкою. Після місяця користування можу сказати що матрац переоцінений.

Переваги:
    нормальний марац
    Недоліки:
    переоцінений

Шановний споживач, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Звертаю Вашу увагу, що гарантійний термін на виріб рахується з дати продажу. Можемо Вам запропонувати звернутися за номером Гарячої Лінії 0 800 30-13-07.

• Павло
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200

Матрац дуже зручний, но... Батьки купили, я потестив йог, та й відразу собі такий же взяв. В батьків за рік часу, поробились ями, там де вони сплять, в середині матрацу прям горб зявився. У мене та ж проблема, просто трохи менш виражена, так як вага у мене менша, і сплю один, на двохспальному ліжку, і часто "мігрую") з одної сторони матрацу, на другий.

Добрий день! Зверніться, будь ласка, до виробника на сайт на номер гарячої лінії. Вахівці допоможуть вирішити ваше питання.

• Руслан Я***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x200

Так вот продолжение истории.
    Требовал телефон и директора и телефон технолога не дали ни одного телефона сказали не можем дать.Можем забрать матрас и вернуть деньги ,или сказали сделаем какой должен быть 4 слоя.Я согласился на матрас дело принципа уже.
    Через 1 день уже прислали фото матраса что делают для меня и через 4 дня привезли уже матрас что должен быть изначально.
    Сплю на нем. Все норм правда склейка слоев похуже чем в тех что были до этого.Но уже надоело ругаться.Фирма Комфор не серьезная, не компетентна с ответами,сами не звонят для решения проблем ,все сам.Цена матраса завышена и думаю многих кинули меняя внутренний паролон на более дешевый не только в этой серии

• Руслан Я***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x200

Брали данный матрас но не на Розетке у самого производителя.
    Так вот почитав сдесь отзывы заказал у производителя напрямую сразу оплатил ,через 2 недели получил уточнил можно ли будет вернуть если не подойдёт по жёсткости ,сказали только за мой счёт к ним отправка и потом замена.
    Теперь основное: посыпав пару дней все ок ,думаю интерестно открою чехол посмотрю что там внутри (любознательный я) так вот каково было удивление когда вместо 4 слоев как на фото обнаруживаю только 3 ,сразу шок и быстро смотрю может неправильно читал и заказал ,да нет должно быть 4 слоя ,но по цветам мне попадается матрас Слип Мемори такие же слоя только цена в 2 раза меньше и другой только чехол, опять шок .Сразу звоню в фирму там сказали ок узнаем ответим .Через час приходит на Вайбер пришлите фото присылаю, отправляют на производство,на следующий день ответ технолога была партия там типа заменили толщину и количество из-за отсутствия материалов на аналогичный.Как у матраса который изготавливается по технологии решили поменять слоя? Это уже не R3 а что-то совсем другое .Пишу опять пришлите слоя Слип Мемори толщины какие и что используют ,не отвечают ,звоню дозвонится не реально дозвонился напинал что думал про них но культурно.К вечеру опять пишут, не звонят поменяем на такой с 4 слоями за наш счет.Ок меняйте .Через 3-4 дня везут позвонили заранее экспедитор я бегом с работы забираю заношу домой и на работу .На работе рассказал ситуацию посмеялись все и каково было мое новое шоковое состояние когда дома открываю пленку вскрываю молнию и там опять 3 слоя.
    Утром пишу не отвечают ,звоню тоже самое,дозвонился после обеда Виктория ( менеджер) все мол заберём деньги вернём отстаньте от нас ,и тут меня опять понесло докажите пришлите слоя какие из чего изготавливают ноль информации.Почему менеджер не имеет информацию какие слоя какой толщины какой матрас делается Думаю нас дурят нормально используя более дешёвые слоя и заменяют не известно чем.Я думал большая фирма Украинская все серьезно,

• Влад

Клас, ви молодець. Це той випадок, коли виробник щось мутить, а клієнт повністю правий. В мене теж склалось враження, що компанія взагалі не хвилюється за відгуки споживача, просто на морозі робить свою роботу і все.

Добрий день! Дякуємо за відгук.

Прошу звернути увагу, що на офіційному сайті фабрики виробника, в матраці Regeneration R 3 - вказано що як настили використовуються саме три види піни. Якщо у Вас є зауваження - прохання звертатись за номером 0 800 30-13-07

• Артем Б***

Купил не на розетке.
    Матрас сделан оч здорово.
    Пока сплю 2 ночи - болит поясница.
    Для того, чтобы вернуть на период тест драйва-нельзя снимать упаковочный материал, а это 2-х сторонний полиэтилен. Спать даже неделю на полиэтилене - удовольствие не из приятных.

Переваги:
    Красиво сделан.
    Недоліки:
    После открытия есть запах.
    Не всем подойдёт из-за слоев геля, анатомических эффектов и пр.
    • Василь

А можете зробити фото, він такий як тут на фото?

• Артем Б***

Вже не можу додавати фото. Так, матрас такий як на фото. Темна сторона більш пружна, світла м'якша. В цілому, вже звик, гарний матрас.

• Гость
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200

Твердая 4ка! Но мне он понравился! Цена качество! Спим один день, проснулся без боли в спине и тд. Понравился больше чем модель R5

Переваги:
    Цена
    Удобность
    Летом не жарко спать
    Недоліки:
    Покупали не в розетке и доставка была дня 4-5
    Чехол с синтепон (синтетика)
  • Аурика
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190

Подруга некоторое время назад пригласила на презентацию новых матрасов от "Ком-фор". Помимо праздника, в котором мне посчастливилось участвовать, узнала много интересного о серии Regeneration.
    В наполнении этой модели есть Memory Gel, который необходим каждому для комфортного сна. Полежала на таком матрасе и уже совсем скоро собираюсь приобретать)

Переваги:
    Эргономичная модель на основе "умных" технологий
    Недоліки:
    Не найдено