Відгуки покупців про Ортопедичний матрац Come-for Асист 80x200 см (2583200000196)
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 17.5
Користуємось 8 місяців, дуже м'якій, не тримає форму, провалюєшся як в сітку, некомфортні відчуття в тілі зранку.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд
- Недоліки:
- М'якій
- Роксолана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 17.5
Користуюсь матрацом не перший місяць, дуже задоволена!
- Недоліки:
Представник постачальникаШановний споживач, дякуємо Вам за приємний відгук. Дуже раді, що Ви задоволені якістю наших виробів.
З Повагою, Come-For.
- Валентина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 17.5
Якісний, супер швидка доставка
Недоліки: погано прошито- Переваги:
- На вигляд гарний
- Недоліки:
- Погано прошито
Представник постачальникаШановний споживач, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Звертаю Вашу увагу, що гарантійний термін на виріб рахується з дати продажу. Можемо Вам запропонувати звернутися за номером Гарячої Лінії 0 800 30-13-07.
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x200. Висота: 17.5
Матрац чудовий
З Повагою, Come-For.
- Євгеній П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 17.5
Матрас супер але "Розетка" зіпсувала враження. Замовляв два матраца, чекав три тижні, а по факту прийшов один матрац.
З Повагою, Come-For.
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 17.5
Матрас можливо класний, але щось Розетка починає бути ДНОМ . Не можуть замовлення відправити днями а то і тижнями .
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 17.5
Матрас комфортний, сон спокійний, врівноважений, після відпочинку на матраці, прокидаєшся бадьоро і в гарному настрої. Подякували за якісний товар.
З Повагою, Come-For.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 17.5
Гарний матрац, якісний, супер швидка доставка
З Повагою, Come-For.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 17.5
Хлопці дякую
З Повагою, Come-For.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 17.5
Товар гарний!
Доставка теж!
Молодці працюють добре!
З Повагою, Come-For.
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 17.5
У використанні вже певний час, 1+ тиждень. Отже почнемо з плюсів: він дуже комфортний, за майже 2 тижні ніякого дискомфорту не виявив при сні, жорсткий як я і хотів отже за свою ціну це топ пропозиція. Матрац має два сезони літо\зиму, літо зараз вже використовую про зиму важко судити, матрац дихає, не пітнієш під ним. Він важкий за рахунок цього майже не рухається. Раджу одразу купити наматрасник для нього, щоб зменьшити він вимазувався. Отже перейду до мінусів: по перше він дуже воняє, першу та другу ніч тяжко спати було, бо дуже відчувається цей запах матеріалу, проклейки чи що там ще використовується у його створенні(моя порада якщо є можливість, спершу на балкон його, а через тиждень вже спати, попередньо плівку демонтувати), запах хоч вже і не сильний у мого матраца проте воняє досі якщо ніс піднести. По друге це транспортування, чи при доставці до розетки, чи вже розетка так транспортувала, була пробита транспортувальна плівка, на швидкість і якість це ніяк не впливає проте забруднює білу поверхню і виглядає не ок це. По третє це його вага, враховуйте це при транспортуванні до квартири якщо хочете самі заносити.
Отже висновок мій це те що матрац вартує своїх коштів, він жорсткий як і зазначено в описі, скільки прослужить це важко сказати, гарантія складає 30 місяців з дати покупки на всяк випадок.- Переваги:
- цена, комфорт
- Недоліки:
- запах
Представник постачальникаШановний споживач, дякуємо Вам за відгук.
З Повагою, Come-For.
- Овчарку Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 17.5
Матрас супер! Доставили швидко, дякуємо!
З Повагою, Come-For.
- Ярослава К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 17.5
Матрац супер!!!
Дуже задоволена своєю покупкою!!!
З Повагою, Come-For.
- тетяна л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 17.5
за такі гроші матрас хороший
З Повагою, Come-For.
- ДарʼяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 17.5
Супер матрац. Трошки довго їхав, і оформлювалось замовлення. Але може тому що брала його в розстрочку.
З Повагою, Come-For.
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 17.5
Чудовий )) доставили вчасно) ціна норм)
З Повагою, Come-For.
- Ярина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 17.5
Дуже зручний, пружний і комфортний мартас! Доставили всього за 1 день, не дивлячись, що це було 30 грудня. В жодного продавця неможливо було отримати за такий короткий термін. Якість супер!!!!
- Переваги:
- Якість, швидка доставка)))
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 17.5
Матрац доставили вчасно. Дуже зручний і якісний. Користуємося ним вже місяць, нарікань ніяких.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук.
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 17.5
Матрас чудовий. Ніяких нарікань немає. Супер
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Аліна І***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 17.5
Ще не прийшов. Доставка ужас, чекала 20 днів, ще нема.Обіцяють з дня на день
- Переваги:
- Ще не прийшов
- Недоліки:
- Довга доставка
- ЕленаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x190. Висота: 17.5
Доставку переносили декілька разів, чекала на матрац с листопаду до грудня. Не дочекалась відмінила доставку, дуже довго доставка. Ніхто не звʼязався , вважаю не компетентним продавця та обслуговування.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Дмитро К***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 150x200. Висота: 17.5
Товар не доставлено в зазначений термін. Відбулося два перенесення терміна видачі. З урахування того, що питання термінів доставлення було основним при виборі, виникають питання до його якості.