Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Труси-шорти чоловічі бавовняні Cornette Comfort A25 008-314 3XL Сині (2000985292740)

Оцінка користувачів 5/5
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темно-синій з різнобарвним

Трусы великолепные! Категорически рекомендую!

Дякуємо за Ваш відгук!

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темно-синій з різнобарвним

• Відповідність фото

Все гарно. Не першу пару купую від цього виробника (тільки їх ношу, в принципі).
    Тільки одне застереження: прати тільки ВРУЧНУ! Або в делікатному режимі на свій страх і ризик. Я попередні пари прав в режимі 40 ° котон, так вони через декілька прань втратили вигляд. Не так щоб на смітник викидати, але...

Відповідає

Дякуємо за Ваш відгук та довіру! Ми завжди прагнемо робити продукцію зручною та довговічною, тому Ваші зауваження надзвичайно важливі. Для бавовняних виробів найкраще використовувати делікатний режим прання до 40°C з рідкими засобами або ручне прання для кращого збереження.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Темно-синій з різнобарвним

• Відповідність фото

Купували чоловікові цю модель в двох різних кольорах. Чоловік задоволений. Труси комфортні та приємні до тіла. Акційна ціна порадувала.

Переваги:
    Натуральна тканина. Вдалий крій.
    Недоліки:
    Немає.
    • Відповідність розмірній сітці

Дякуємо за Ваш відгук!

• Дмитрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний синій

• Відповідність фото

Трусы хорошего качества, ткань достаточно тонкая, но прочная, гладкая, для лета очень подойдет. Несколько раз уже стирали - ткань форму держит, катышки не появляются. Лучше, чем у бренда Atlantic, те очень быстро вышли из строя.

Переваги:
    хорошее качество

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Графіт

Гарно виглядають та мають високу якість. Завжди купляю труси цієї торгівельної марки, коштують недешево але носяться довго.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви довіряєте нашій торговій марці. Носіть із задоволенням!