- Ірина В***Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий
В міру жорсткий ролик, саме такий як і очікувала. Зовсім легкий є запах спочатку, але буквально на наступний день зникає. Задоволена покупкою, рекомендую!
- Переваги:
- Дуже гарний колір, можливість обрати ще м'ячик і килимок такого ж кольору
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Чудовий рол, користуюсь тиждень, розминаю м'язи на наступний день після тренування. Вдосталь твердий, але при тому м'яка поверхня. Я всім задоволена. Розмір достатній, спину і ноги прокатує ідеально. 5+
- Недоліки:
- не знайшла
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Мне нужен был именно такой валик. Помогает восстанавливаться. Но думала, что он будет помягче .
- Переваги:
- Полезный прибор.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
Доброго дня, Ірино! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Отличный массажный ролик , для МФР , удаление молочной кислоты из мышц , снятие триггерных точек , и просто массажа самое то.
- Переваги:
- Качество , цена
- Недоліки:
- Не заметил
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Гарно проролює забиті м'язи, але під час зайнять з ним не очікуйте розслабляючого масажу. Ну і варто глянути хочаб пару відео як правильно з такими роликами працювати, щоб не нашкодити собі, особливо при роботі з нижньою частиною спини
Доброго дня, Ігорю! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Крута річ, брала для спини, хрумтить кожен хребець!)
- Переваги:
- Можна розминати руки, ноги, є відео в інеті
Добрий день, Оля! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий
Раджу до покупки. Якість хороша, на дотик приємний. За 2 місяці жодного натяку, що він може зламатись (користуюсь я - 100 кг, та дружина 55 кг), якщо використовувати за призначенням
Доброго дня, Денисе! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Снурніцина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Шикарна штука. Моя спина в захваті.
- Переваги:
- Достатньо легкий і при цьому міцний
Доброго дня, Марино! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд CorniX . Бажаємо приємного користування.
- Таня З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Дякую! Оформлення та доставка швидко.Товао якістний-відповідає опису.Продавця рекомендую.
Доброго дня, Татяно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий
Замовляла ролик для розслаблення спини. Тому що цілями днями сиджу за столом, і ближче до вечора, спина дуже болить. Користуюсь лише два тижні, але ефект вже помітний
- Переваги:
- Супер річ для розслаблення спини
- Альона З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий рол, якісний на вигляд, а чи міцний з часом покаже)
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Замовленням залишився задоволений. Міцний, не сильно жорсткий, якісний, масажує добре. Під вагою 90 кг не провалюється. До рук та підлоги не липне, зроблений добре.
- Переваги:
- Гарні та якісна річ
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Гарна річ за приємною ціною. Купувала зі знижкою майже 50%. Мені подобається все: розмір, перехід рельєфу, колір, якість матеріалів. Використовую для зняття напруги та для розтяжки
- Переваги:
- Розмір, перехід рельєфу, колір, якість матеріалів
- Недоліки:
- Ніяких
- Леся Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Якість супер! Не дерев’яний та без неприємних запахів. Роликом задоволена максимально. Мені порадив його тренер, щоб не забивалися м’язи після тренування, але інколи користуюсь ним і ввечері після роботи для масажу спиши.
- Переваги:
- Якість супер, розслабляє, працює з м’язами
- Недоліки:
- Жодних недоліків немає
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовленням задоволений. Ролер міцний, легкий та не деформується під вагою. Використовую для позбавлення від тривалого болю в м'язах. Для дому гарний варіант, якщо кудись ходити з ним, то бажано щоб був чохол
- Переваги:
- Якісна річ для домашніх тренувань, без сторонніх запахів, не деформується
- Недоліки:
- Якщо для тренувань у залі, краще шукати ролик з чохлом, або нести в руках
- НастяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Причина через яку я придбала цей ролик - відео в тік тоці. Тренер розповідала, що інколи зайви цифри на вагах - це не жир, а набряки. Ось я і вирішила спробувати комплекс з цим роликом. Дівчата, це просто пожежа! Моїх двох кілограмів, як не було. Тіло підтянулося! Просто кайф. Дуже раджу! Тільки важливо займатися регулярно, а не тоді, коли згадаєте про вправи та ролик
- Переваги:
- Все супер, чудова річ
- Міша Б***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Моє спасіння для спини. Якщо спина не широка, то ролик ідеально підійде для того, щоб прокатувати її. Для ніг та шиї підійде всім. Товар якісний, свою функцію виконує
- Переваги:
- Товар якісний, свою функцію виконує
- Недоліки:
- Не для широкої спини
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Массажный ролик хороший, приятный на ощюп, единственное такой ролик подойдёт только тем кто давно занимается таким массажем. Если не занимаетесь то будет очень больно и останутся синяки.
А так ролик рекомендую не пожалеете.- Переваги:
- Красивый, удобный.
Доброго дня, Марино.
Дякуємо вам за коментар.
Ролик підійде і для початківців, щоб зменшити тиск можна займатись на спортивному килимку ну або на пледі, таким чином він буде амортизувати й інтенсивність масажу буде менша.
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Все ок
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий
Не сильно жорсткий, як раз
- Переваги:
- Не сильно жорсткий, як раз
- Недоліки:
Доброго дня, Андрію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Прочный ( много раз падал и всё ок)
Доброго дня, Марино! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Просто незамінна в побуті річ, якщо ви дбаєте за своє здоров'я! Користуюся багато років, всім раджу.
- Недоліки:
Доброго дня, Анно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Щелкина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Зручний у використанні валік.
Якщо не кидати його і не стрибати на ньому, то все гаразд.
Масаж проходить успішно.
Дякую.- Переваги:
- Міцний
- Недоліки:
- Не знайшла
Доброго дня, Катерино! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Дуже вдало підібраний рельєф масажуючої поверхні,відчутно для глибоких м'язів спини
- Переваги:
- Якісний на дотик,не ковзає
- Недоліки:
Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Гарна якість . Для спини дуже необхідна річ після офісної роботи .
- Недоліки:
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Чудовий ролик, виглядає гарно,виконує свої функції на всі 100%
- Переваги:
- Якість, ціна
Доброго дня, Вадиме ! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий
Хороший ролик, пористе але щільне покриття. Використовую вдома для мфр, дуже допомагає для розслаблення м'язіа
- Переваги:
- Легкий але надійний і щільний
- Недоліки:
Добрий день, Алло! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix . Бажаємо приємного користування.
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Чудова якість, швидко доставили. Задоволена
- Переваги:
- Все сподобалося
- Недоліки:
Доброго дня, Анастасіє! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Чудовий ролик за свою ціну!
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Чудовий ролик за свою вартість.
Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий
за свої кошти фунція массажу гарна
- Переваги:
- Легкий
- Виктория К***Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Дуже гарний рол, допомагає моїй спині
- Ростислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Задоволений !!! Дякую
Доброго дня, Ростиславе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.
- Роман А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Дуже крута річ, зроблено якісно. Всім раджу, особливо хто займається спортом, після пробіжки саме те, що треба.
Якість - Недоліки:
- Поки не знайшов. Сподіваюсь прослужить довго
Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Бортнічук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
соНорм)
Але надто м'який, обисто мені- Представник постачальника
Доброго дня, Василю! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Швидка доставка, товар як на фото. Саме те що потрібно для моєї спини, допомагає відновитись. Я задоволена, рекомендую, не пошкодуєте
Доброго дня, Юліє! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.