Картка Rozetka

Відгуки покупців про Саундбар Creative Stage SE Mini (51MF8460AA000)

Оцінка користувачів 4.29/5
  • Артем

Звучить непогано, зручний дизайн

Переваги:
    Топ ціна/якість
  • Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

Звук середньої якості без басів,
    хоча запасу гучності для середньої кімнати вистачає.
    під'єднується через Wi-Fi (версія 5.3), або через usb-c (який одночасно передає звук і живлення на колонку).

Переваги:
    компактний, звук і живлення від ПК через один USB-C, зручний механічний регулятор звуку
    Недоліки:
    якість звуку посередня, для YouTube чи нудних серіалів підійде, але для прослуховування музики не раджу.
  • Стеценко А***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

Коли я купував його, то був впевнений, що там є акумулятор типу як в портативних колонках, у товаришів схожі колонки, мають аккум. Але як виявилося, тут його немає, і для відтворення музики потрібне постійне живлення. Мене цей момент так розчаровує, що якість звуку вже не дуже і цікава, оскільки треба була автономність...

• Анастасія

Вам потрібна модель Creative Stage Air v2
      там є вбудований акамулятор, звук набагато якісніший. Коштує на 1000грн дорожче.

• Микола

Чи вірно я зрозумів , що ти знизив оцінку товару просто через те, що сам перед покупкою не зміг нормально прочитати його характеристики?

• Олександр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

Звук плаский, хіба що ютуб відосики подивитися, слухати щось складніше розмов неможливо. Якщо є місце де поставити дві колоночки то буде в рази краще

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    Якість звуку просто дно
  • Олександр В***

пойдет

• Олександр В***

ладно, работает на 5 звезд

• Валерий П***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

Я був вражений , за таку ціну це просто щось неймовірне, звук гарний , бас гарний , нічого важкого в підключенні , компактна.

Переваги:
    Звук,бас,підключення
    • Володимир Ш***

Скажіть, будь ласка, якщо звук не подається на саундбар то чи він виключається через деякий час сам чи продовжує працювати? І друге - чи є фоновий шум або гул коли звук теж не подається (на холостому ходу). Цікавить для застосування з медіаплеєром та монітором в якому відсутні вбудовані динаміки. Дякую.

• Валерий П***

Ні не вимикаеться , ну годину так точно , і шуму теж немає строннього коли нічого не грає

• Андрей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

для стаціонарного міні саундбара - те що треба. У мене ноут на кранштейні висить і коли я працюю дома він грає роль просто системніка так як під"єдную до нього клаву-мишку та монітор і цей саундбар ідеально вписався як стаціонарна акустика під монітором.

• Тарас К***
    Продавець: RozetkaEU

Якщо товар на розетка EU і ви оплатили його при оформленні і по якісь причинні передумали, відмінити замовлення не вийде,лише через службу підтримки,пройшов місяць кошти так і не повернулися, це мабуть остання покупка на розетка

Недоліки:
    Після відміни замовлення кошти повертаються надто довго

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.