- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим. Розмір: 42
Третій рік ношу в якості шльопанців, все ок.
- Переваги:
- Довговічність
- Недоліки:
- Кіріл Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним. Розмір: 46
Дуже зручні, та гарні крокси, рекомендасьон
- Рома Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий. Розмір: 47
Дуже якісні і зручні.
Рекомендую! - Євген Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 46
За два тижні почали відклеюватись вставки на підошві. Одна, взагалі, відвалилась
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-бірюзовий. Розмір: 42
Брав на розмір 26,5 см, підійшли добре.
Також підійдуть для тих, у кого розмір стопи 27 см.
Якщо нога менше, ніж 26,5 см, то будуть завеликі.- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 49
Трошки натирають,а так подобається
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 46
Крокси топ. Зручні, мʼякі. В таку спеку ношу тільки їх
- Руслан Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 47
Год отлетал,полет нормальный,удобные мягкие,хоть и выглядят огромными.хорошо в воде по гальке ходить.
- Переваги:
- Удобные
- Недоліки:
- Нога когда потеет,скользит,хотя как заявляет производитель не должна скользить(но это резина,не верю в такие заявления)
- Кирило Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 49
Чудові, як я без них жив раніше
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 49
Меня полностью устраивает
Середнє
Відповідність підйому
Високий
Відповідає
Комфортне для температури до
+20°C
- нікіта м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним. Розмір: 46
все гуд
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 49
Мій розмір в підробках не має за 500 грн. тому брав на сайті ці, як оригінал. З магазином порівняно не дорого, неділю ходжу зауважень не має.
- Переваги:
- Не дорого
- Недоліки:
- Поки не має
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 47
Розетка топ маркетплейс всі раджу купувати тільки тут!! Сервіс на вищому рівні були проблеми з розміром по моїй вині , навіть потім при оформленні повернення десь взялось пятно чесно навіть не знаю звідки не носив їх взагалі , спокійно могли відмовити , але - ні !зробили повернення, круто !! Рекомендую!!
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 46
Маломерки , нога не влезла .... жаль , классная обувь , хорошо еще есть прошлогодние....
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним. Розмір: 44
Отличная обувь. Как рабочие медицинские лапти самое то. Очень удобные и прекрасно переносят всякие токсичные вещества, которые на них проливаются
- Переваги:
- Удобство и цена
- Недоліки:
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 44
Порвалась лямка
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 47
Класс
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 46
все супер, відходив весь сезон
- Переваги:
- зручні, не дорогі
- Недоліки:
- нема
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним. Розмір: 44
Супер тяги!!!!!!!!!
- Евгений Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 43
За 2 мес подошва стерлась
- Остап М***
Дивно, но в мене за 2 місяці номіння такого не виявлено. При тому що моя вага під 150
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з блакитним. Розмір: 40
Тапки супер, але розраховані на широку ногу, ношу 40 розмір, замовив 39-40 трошки вільні на ногу, але в загальному чудовий вибір
- Переваги:
- Оригінал
- Недоліки:
- Трохи широкуваті
Широке
Завелике
- Остап М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 46
Зручніших тапків мабуть ще не доводилось носити, хоча ще ж оригінальні пуми і найки
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-бірюзовий. Розмір: 46
Персонал Розетки не звертає уваги на характеристики замовленого товару. Видається розмір не той що в замовленні, а що попало під руки.
- Переваги:
- Маю головний біль та ганьбу перед людиною, у якої день народження!
- Недоліки:
- Персонал нічого не зробив щоб виправити оперативно свою недбалість і зберегти лице фірми. Нажаль.
- Кононенко Д***
Чому ви не провірили товар у відділенні?
- Янишевский А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 47
Не комфортні, понатерав ноги…. Більш за все не оригінали
- Недоліки:
- Резина тверда
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
Качество ужасное за такие деньги
Заказаны 09.08 получил 10.08 сегодня 07.09 состояние на фото
Меньше чем за месяц подошва разрушилась- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
Цена
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Качество отличное, нет следов клея, не воняют резиной. На размер 42,5 заказали 42-43 по размеру все подошло. Модель на широкую ногу, шире чем классические модели.
- Переваги:
- Покупкой довольны
- Недоліки:
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 46
Гарні, зручні, м'які (м'якіше за стандартну модель). Дуже сподобалось рішення з регульованим ремінцем. Порівняно зі стандартною моделлю того ж розміру трошки більші.
- Переваги:
- Зручні та круто виглядають
- Недоліки:
- Трошки великомірять
- Олександр К***
Люди навпаки пишуть, що маломірки...
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
Все СУПЕР.
Дуже вдячний за доставку і качество виробу. - Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
Похоже на подделку. Качество проклейки ужастное, будто декоративные вставки отпали и потом их снова посадили на клей который уже расклеивается.
Решил не рисковать, хоть и цена заманчива была, взял в самом магазине крокс (да, там дороже), но там отличие "на лицо", все проклеено акуратно, негде ничего не отклеивается и следов клея нет.
Возможно это был обычный брак, но вряд ли, так как даже на фото товара видно следы клея(на серых вставках). Пусть отпишится тот кто относит их хотя бы сезон и они не розвалились у него.- Переваги:
- акционная цена, но не факт что это достоинство так как товар низкого качества
- Недоліки:
- проклеены ужастно
Середнє
Відповідає
Експерт RozetkaДоброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в підтримку.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 43
Розмір розмазаний 42-43. Брав на 42. Повернув, бо надто широкі та довгі. Є сумніви, що це Крокси. Взяв Скічерси.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якесь неподобство.
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 43
На ногу 27 см брали 42-43, все підійшло.
Мʼякенькі, зручні- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 44
Все влаштовує )
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 46
Зручні педалі)
- Старий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 44
Замовляв двічі 44 розмір. Перше замовлення приїхав 49 й)) друге замовлення правий 44й а лівий 48й.
- Переваги:
- Недоліки:
- В наявності
- Екатерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 44
Чоловік сказав, що тепер інше взуття влітку не вдягне, дуже мʼяка підошва, і дуже зручні, рекомендую
- Переваги:
- Зручність, мʼякість підошви
- Олександр Т***Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з хакі. Розмір: 46
Не знаю чи оригінал але схоже на те. Беру стандартний Американський розмір 13 саме то. Перший день хожу все подобається. Маю крім цих ще дві пари. Тримач пятки регульований то топ рішення.
- Переваги:
- не знайшов
- Недоліки:
- не знайшов