- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У відношенні ціна = якість, я задоволений повністю, холодить добре, можна контролювати кількість включених гвинтів (3 чи 2, чи 3 2). Ноутбук почуває себе набагато краще, -7 процесор, -10 відеокарта. Рекомендую
- Переваги:
- Контролювання кількості включених гвинтів, багаторівневий підйом, ціна
- Недоліки:
- Не помітив
- Павло
Вітаю! Скажіть, будь ласка, який у вас ноутбук?
- Даниил С***
А як щодо шуму? Шукаю собі такий, щоби тихо працював
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
17'' охолоджує добре!
- Недоліки:
- Роз'єм справа явно не на місці) ліпше було зробити зліва
- Андрей К***Продавець: Rozetka
В в цьому ціновому діапазоні - найкраще що можна знайти
- Переваги:
- Досить ефективне охолодження для ноута, підійде під велику діагональ, можливість вмикати не всі кулери
- Недоліки:
- 2 роз'єми USB с правої сторони... Але можна протягнути шнур під підставкою
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за вибір бренду Crown Micro та Ваш відгук. Щиро раді, що загалом Ви задоволені покупкою. Сподіваємося, подальша експлуатація приноситиме Вам тільки позитивні емоції
- вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав для ноутбука сина.Гарна річ!Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Вдячні Вам за вибір продукції нашого бренду та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви задоволені можливостями даної моделі. Тривалого користування та приємних вражень!
- Виктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все сподобалось! Дякую!
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо за вибір продукції бренду Crown Micro та високу оцінку якості товару. Нам приємно, що Ви задоволені перевагами даної моделі. Тривалого та приємного користування!
- Шкляревский А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не охлаждает, а как радиатор работает хуже деревянного стола. Кроме того, есть подозрение (но нет доказательств), что нагнетает пыль внутрь системы, что ухудшает ее (системы) здоровье в целом.
- Переваги:
- нету
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за вибір бренду Crown Micro та Ваш відгук. Можливо варто звернути увагу на продуваність радіаторів ноутбуку. Якщо багато пилу, то краще використовувати пасивне охолодження. Сподіваємося, подальша експлуатація приноситиме Вам тільки позитивні емоції
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через четыре месяца сломалась повортная ножка. Теперь пользоваться компьютером на этой подставке неудобно.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук. Ми обов'язково врахуємо моменти, на які Ви вказали, для покращення якості продукту та уникнення подібних випадків в майбутньому. Бажаємо тривалого користування і гарних вражень!