Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Зубна щітка Curaprox CS 5460 Ultra Soft Ультрам'яка (CS5460-01) (7612412546002)

Оцінка користувачів 4.67/5
на основі 171 відгук
  • Андрієнко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний

- Всім мої Вітання - Для тих Хо Читає Цей Коментар. Коротко про Зубну Щітку: " Приємна На Відчуття та Має Стильний Дизайн ". Також Треба Відмітити що Товар має Адекватну ціну ! Стосовно Недоліків : Все Perfect - Отож без Нарікань. PS : Всім Гарного Дня та Вдалих Покупок на ROZETKA :) Слава Україні

Переваги:
    Читайте Коментар
    Недоліки:
    Читайте Коментар
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-рожевий

Найкраща зубна щітка – м’яка, але ефективна!

Вже кілька років користуюся Curaprox CS 5460 Ultra Soft, і ніяка інша щітка не зрівняється!

Дуже м’яка, але чистить ідеально – 5460 щетинок ніжно очищають зуби та ясна, не травмуючи їх. Після чищення відчуття свіжості, як після професійної гігієни.

Ясна більше не кровоточать – після переходу на Curaprox зникли проблеми з чутливістю ясен.

Зручна ручка – не ковзає, легко контролювати тиск під час чищення.

Довго служить – щетинки не розходяться, щітка зберігає форму навіть через 2-3 місяці.

Якщо шукаєте ідеальну щітку для здорових зубів і ясен – рекомендую 100%!

• Ст С***

Чистити зуби по інструкції curaproxa? Чи вимітаючими рухами?

• Ульяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелено-жовтогарячий

Щётку этого производителя порекомендовал стоматолог, и уже несколько лет только ими и пользуюсь. С задачей справляются на отлично. На розетке все фото щеток тусклые, на самом деле цвета яркие

Переваги:
    Чистит отлично
  • Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтогарячо-жовтий

Першу зчистила сьогодні забрала нову)).
    Вже з жовтою ворсою))

Переваги:
    М'яка, густа
    Недоліки:
    Не чистить сама...
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелено-рожевий

• Каріна Л***

найкраща зубна щітка яка тільки була в мене, беру її вже рік підряд і кожних 3 місяці міняю. чудово вичищає весь наліт так, що навіть зуби скриплять (але звісно ж що до неї треба купувати хорошу пасту) тож сама щітка точно варта своїх грошей!

• Алла А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Пурпурний

Класні щітки, мої улюблені тепер.

Переваги:
    Якість
  • Леся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Фіолетово-рожевий

Щётка очень хорошая, раньше чистила ультразвуковой, но после этой действительно старая щётка кажется йоршиком. Чистить хорошо. Читала в отзывах что не вычищает налёт, все она вычищает хорошо, даже отлично я бы сказала.

Переваги:
    Качество, мягкость и большое кол-во щетинок.
  • Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Пурпурно-жовтий

Щіточка така не перша. Першу купила два роки тому, потім намагалася користуватися щітками інших фірм, але так і не змогла знайти заміну: усе здавалося, що зуби не вичищалися, залишалися брудними. Зрозуміла, що єдиною щіткою для мене є ця. Раджу всім.

• Наталья
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Бузково-салатовий

Щетка по качеству шикарная,реально мягкая,красивая абсолютно во всех цветах.часто беру новую,так как щетинки начинают торчать во все стороны.

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Бірюзово-салатовий

Для мене найкраща щітка!

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    ----
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтогарячий

Дуже класна. Як мітла все вичищає навіть піж зубами. Через 3 міс починає розлазитись, типу нагадування від виробника, що час змінювати

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синьо-жовтогарячий

Завдяки цій щітці, я закохався в чистку зубів

Переваги:
    Супер м'яка, багато кольорів на вибір. Дуже легко нею чистити зубки
  • Ростислав Я***

Добра щітка. М'яка дуже добре чистить. Рекомендую.

• Аліна

Купую для всієї сім'ї тільки ці щітки. Вони маленькі, зручні, швидко висихають і кольорові!!!
    Моїм дітям вони дуже подобаються!!! Наш лікар стоматолог теж радить використовувати сами їх.

• Аліна К***

Супер щітки прийшли ,мені сподобалися ,гарно вичищають ,дуже рекомендую!!!

• Христина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Фіолетовий

До цього користувалась електричною щіткою, вирішила знову повернутись до звичайних. Моя щітка на всі 100%

• Яна К***

Найкраща щітка!

Переваги:
    Добре очищає, полірує зуби.
  • Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-синій

Найкраща зубна щітка з тих, що я коли-небудь купувала. Якість щітки коштує кожної копійчини. Взагалі прийшла до висновку, що з зубами треба дружити, якісно доглядати за ними. Якісна паста, щітка, зубна нитка, ополіскувач…. БО ІНАКШЕ віддаш усі гроші стоматологу. На фото минула щітка і нова-файні кольори!

Окреме дякую Розетці за можливість безкоштовно доставляти у точку видачі-це дуже зручно

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Трохи ціна
  • Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожево-жовтий

Подобається.Гарно вичищає

• Клементьева Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Непогана щітка. М'яка, приємна, тримає форму

Переваги:
    М'яка, зручна, тримає форму
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Юлія

Зубна щітка, яку рекомендують стоматологи.

Переваги:
    М'яка й приємна, гарний дизайн
  • Оксана Т***

купили щітку за рекомендацією лікаря, це вже друга така

Переваги:
    відмінна якість
  • Екатерина Б***

Щетка достаточно мягкая, но чистит хорошо. Щадящая к деснам. Оказывается так удобно, когда все щетинки одной длины! Посоветовал стоматолог.

• Арина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-жовтогарячий

У меня в бело-оранжевом цвете. Мега классно выглядит, не сильно цветасто)
    Обожаю эту щетку, качественная и в меру мягкая.

• Скрипник Т***

Это самые лучшие щетки и воск для брекетов этой же фирмы самый лучший ! Всем рекомендую ! Островок есть в тц Республика,можно подойти и все посмотреть !

• Орислава С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовто-синій

Просто Чудова

Переваги:
    Мягенька
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Щітка цієї фірми дуже класна. Купую з 2019 року для сім'ї тільки такі. Вона дуже зручна, маленька за розміром, гарно вичищає і дістає навіть до самих дальніх зубів. Ще швидко висихає, тобто не розводяться бактерії. Безперечно раджу до покупки!

• Галина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовто-жовтогарячий

Чудова щітка, м'яка

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Дороговато
  • Андрей Г***

Все супер - але прийшов не тей колір , який замовив

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Темно-синій з рожевим

Ідеальна щітка! З нею я забула що ясна можуть кровоточить під час чищення зубів. Вона м'яка, але завдяки великій щільності щітинок дуже добре чистить зуби.

Переваги:
    Все чудово
    Недоліки:
    Дорога
  • Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Темно-синій з салатовим

дійсно класна щітка. значно інакша від звичних, чистить справді краще

• Лилия П***

Сама краща щітка.

Переваги:
    Якість, м'якість щетинок.
    Недоліки:
    Немає.
  • Валерія Ш***

Лучшая зубная щетка

Переваги:
    Качество
  • Сергій В***

Хороша щітка, ніжна, не дере ясна, нею приємно чистити зуби

Переваги:
    Якісний товар
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожево-салатовий

Найкраща