Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Зубна щітка монопучкова Curaprox CS 1009 Single & Sulcular 9 мм Зелений лайм (CS 1009-02) (7612412910094_lime green)

Код:  194171020
Оцінка користувачів 4.09/5
  • Яна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтогарячий

Очень очень понравилась эта щетка.Брекетов нет,но есть труднодоступные зубы ...:)
    Хорошая вещь для тех у кого:скученость зубов,зуб мудрости,до которого не достает обычная щетка,не ровный зубной ряд......вообщем помогает там,где простой щеткой не достать....Пользуюсь ей вместе с обычной щеткой.Довольна

Переваги:
    Качество щетки отличное
    Недоліки:
    Дороговато
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синьо-фіолетовий

Щітка сподобалась. Необхідність для тих в кого встановлені брекети. Щітка дуже м'яка , 1006 з коротшою щетиною жорсткіша.

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Фіолетовий

Шикарна щітка! Для моїх розвернутих в бік сімок- саме те замовляла колір фіолетовий з жовтою щетиною, а надіслали з синьою ️

• Аліна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний

все чудово, відповідає дійсності, швидко та якісно

• Яна Д***

Щиточка просто пьорфект!
    Дуже зручна, усім брекетоносцям дуже рекомендую!

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій

Щітку порадив стоматолог. Чудово справляється із поставленою задачею - добре чистить тяжко доступні місця!
    Замовляю вже вдруге для дитини.

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Не виявила
  • Светлана У***

Удобная щётка, брали для ребенка по рекомендации стоматолога

• Евгений Я***

Добре зчищує наліт та часточки їжі. Таку щітку купую не перший раз. Особливо рекомендую для тих , это носить брекети

Переваги:
    Помірна ціна, гарна якість, швидка доставка, добре вичищає
  • Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий

Все прийшло ціле, щітка яку замовила

Переваги:
    Зручно чистити кутні зуби
  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Бірюзовий

Отримала нарешті саме ту щітку

Переваги:
    Надіслали якісний товар та того кольору, що замовила, питання вирішили швидко!
    Недоліки:
    Вже немає
  • Поліна К***

Рекомендую

Переваги:
    Допомагає прочистити зуби між брекетами
    • Вікторія

Що влна моєе почистити, в неї косо вистріжений і неравномірний дуже жорсткий ворс. Я відкрила і закрила її, противно, що за такі кошти товар гірше, ніж за 10. Як її повернути?

• Ольга

Очень удобная щетка, очень здорово прочищать налет (пользуюсь вместе с таблетками проявителями налета на зубах). Не ранит десна, достаточно мягкие щетинки, при этом эффективно чистит.
    рекомендую для каждого!

Переваги:
    В меру мягкая, хорошо сбитый ворс, хорошо чистит
  • Елизавета П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Темно-синій

Супер штука. Отлично очищает бракеты и зубы вокруг них. Удобно в походе - не нужно зеркало или свет, по ощущениям можно чистить.

Переваги:
    Отлично очищает, удобно использовать.
  • Валя
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий

Зубная щётка очень удобная в употреблении. Она сделана из качественных материалов. Особенная монопучковая щётка со щетинками, закруглённая, отлично скользит, очищая даже у линии десен

• Ольга К***

Моя улюблена фірма, якість на висоті !

Переваги:
    щітка огінь!
  • Наталія С***

Супер зручна для чистки вісімок

• Світлана З***

Товар хороший, відповідає опису. Прийшов швидко .

• Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий

Все чудово, швидко доставили посилку)

• Музиченко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

все чудово!!

• Леся П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоний
  • Яна
  • Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Замовлення приїхало швидко. Колір такий як і замовляла

• Роман К***
  • Зоряна Б***

Чудова чітка, вже не вперше купую.

• віка

все супер
    класно дочищає

• Приймак В***

Дану щітку мені порадив мій лікар. Перед тим як замовляти, почитала всі відгуки. Писали багато про те, що колір не відповідав дійсності, замовляли один, приходив інший. Самій стало цікаво) Колір прийшов такий, як я і замовляла. Упаковано надійно, доставка швидка, так як було і написано! У використанні ще не пробувала!

Недоліки:
    Не помітила
  • София К***

Для брекетов отлично!

• Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий

Хороша щітка, якісно очищає!

• Боднарук В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий

Добра щіточка, ясна не травмує. Купляла для додаткового очищення під яснами та навколо брекетів, з цією задачею щітка впоралася

Переваги:
    Гарно вичищає, не травмує
  • Любовь Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий

Найкраща щіточка порівняно з моїми попередніми. Вичищає добре, не травмує ясна. Ціна по акції цілком адекватна.

Переваги:
    Якість, дизайн, зручність
  • Євген Б***
  • Яна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий

Замовляли щітку CS 1009 9мм.
    Щітка відповідає вимогам.
    Дякую за швидку доставку.

Недоліки:
    Немає.
  • Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий

Чудова зубна щітка

• Елизавета С***
  • Любовь Ч***

Дуже зручна, якісна щітка! Ще й просто красива)))

Переваги:
    Зручність, якість, дизайн
    Недоліки:
    Не бачу)))
  • Белоусов Е***

Нареканий нет