Відгуки покупців про Зубна щітка Curaprox CS Smart Ultra Soft Ультрам'яка (CS Smart-13)

Оцінка користувачів 4.26/5
на основі 41 відгук
  • Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелено-рожевий

Найкращі щітки!!
    Швидко доставили.

• Гордійчук Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Ліловий

Дуже класна,гарно чистить,дитині подобається і комфортно

Переваги:
    Зручна і вичищає
  • Павло Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: М'ятно-синій

Кольори не відповідають опису

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Фіолетово-рожевий

Якісна щітка. Зверніть увагу що вона справді дуууже м'яка. Для чутливих ясен супер.

Переваги:
    Дуже дуже м'яка
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: М'ятно-рожевий

Замовляю вже третій раз і постійно присилають не той колір, таке враження, що взагалі ніхто не дивиться в замовлення, поклали яка перша потрапила під руку…

• Валерія

а ви колір над ціною обираєте перед заовленням? Бо я купляла кілька разів і все співпадає.

• Волошина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричнево-рожевий

Вже не вперше замовляю дитині цю щітку, але цього разу якіть розчарувала, випали щетинки після тижня використання, скоріше за все підробка, не рекомендую

• Катерина

Гарна щітка! Брала за рекомендацією стоматолога для дитини.

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій

Якість супер

Переваги:
    Вистачає на довго ,дитина задоволена
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелено-синій

Гарна щітка, покупкою задоволена

• Луцик Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожево-жовтий

Щітка відрізняється від фото, здається це підробка

• Олександра М***

Чим?Ви її на себе поверніть і буде як на фото) розетка не продає підробки.

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Бірюзово-жовтий

Шахлива якість!!! Схоже на підробку. Щітка після тижня використання має такий вигляд. Не рекомендую!

Переваги:
    За таку ціну НЕМАЄ!!
    Недоліки:
    Дорога і якість жах

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

• Людмила Б***

Дуже гарна, м'яка щітка.

• Поліщук Н***

Купили кілька років тому по рекомендації стоматолога. Пробували потім інші щітки, але ні - усе не те, вертаємось до цих щіток.
    Якісна, добре чистить і кольори дитині подобаються.

Недоліки:
    Вам потім інші щітки не сподобаються.
  • Татьяна Г***

Отличная щетка, хорошо справляется со своей задачей

• Гончар І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовто-синій

Мабуть краща щітка із тих, що пробували. Дуже м'яко і ефективно очищає

• Владимир Д***

Про саму щітку не можу нічого ще сказати, брали дитині по рекомендації стоматолога. Думаю із самою щіткою проблем не буде, чотири зірки, це для розетки. Прислали щітку не того кольору, який вибрали при замовленні, начебто нічого страшного, але син засмутився.

Переваги:
    Ще не випробували, потім доповню відгук.
    Недоліки:
    Прислали щітку не того кольору. Замовляли комбінацію м'ятного із синім, прислали просто синю.
  • Маргарита Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синьо-зелений

Беру дитині не вперше, якість відмінна

Переваги:
    Все
  • Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожево-салатовий

Лучшей щетки для детей не найти

Переваги:
    Очень мягка и приятная, долговечная (щетинки не топорщатся в стороны очень долго)
    Недоліки:
    Высокая цена
  • Ігор

Коли робив замовлення,не додивився,що це дитяча(((
    А так то якісна річ.

• Юрій З***

Щітки curaprox - це любов! Користуємося ними вже досить давно, ефект після чищення неймовірний! На зубах можна послизнутися)))

• Пані О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій

Щетка для подростков

Переваги:
    Качество, расцветки
  • Елена Г***

Дуже сподобалася і мені, і дитині) М'яка, ідеальний розмір і не згризається як резинові, які для меншого віку цього ж бренду))) дитині 2,7 роки - підійшла.

• Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий

На вигляд дуже красива, якісна. Шукала щітку фірми curaprox, так як дуже сподобалась зубна паста цієї ж фірми, але я не додивилася що це ultra soft, для мене вона дуже м'яка. У мене немає проблем з яснами, тому на майбутнє замовлю цієї ж фірми , не таку м'яку.

Переваги:
    Якісна
    • Наталія С***

ну вона дитяча, тому мʼякенька)

• Грицюк А***

Щітка як завжди супер.
    Прислали не той колір

Переваги:
    Зубна Щітка супер, доставка розетки як завжди.
    Недоліки:
    Прислали не той колір.
  • Бовкун О***

Найкраща зубна щітка для дитини. Щітинки не довгі,зручночистити. Зручно лежить у руці. Довго тримає форму і не розсотується! Найдовше з штук 30,які пробували)

Переваги:
    Зручна,недовгі щитинки,довго тримають форму
  • Поліна К***

Щітка хороша, але колір на фото і в описі не відповідає дійсності зовсім. На якість чистки це звісно не впливає, але ситуація неприємна

Переваги:
    Якісна зручна щітка
    Недоліки:
    Колір не відповідає дійсності
  • Елена

• Оксана В***

М’які щетинки що дуже добре очищують від нальоту. Чутливі ясна абсолютно не подразнює ніяким чином. Спробувавши різні щітки я вражена від цієї! Зручно лежить у руці. Якість пластику чудова. Колір теж вау !

Переваги:
    Чудове очищення без травматизму для супер чутливої слизової
  • Марта Ш***

Щетка очень качественная, красивая на вид, дочки теперь с удовольствием чистят зубы.
    Многие пишут что прислали бракованные, я две заказала и оба в отличном состояние. А ещё радует что у Curaprox большой выбор цветов, и все очень красивые.

Рекомендую к покупке.

Переваги:
    Качественная, однозначно стоит своих денег.
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий

Щітка така вже не перша , дуже класна, м'яка, вичища дуже добре, не травмує ясна, із усіх щіток різних саме ця підійшла ідеально.

Переваги:
    Якість і ефективність на 100%
    Недоліки:
    Лише Ціна)
  • Леся О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтогарячо-рожевий

Від серії Curaprox я просто в захваті. Купила дитині 3-х років. Ідеально вичищає наліт. Мягенька для ясен

• Павел Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Рожевий

Пришла бракованная щетка! Не все щетинки! Ужас, цена щетки 206 грн и такое разочарование! Выброшенные деньги!!

Недоліки:
    Бракованная
  • Евгений К***

Прислали бракованую

Переваги:
    Недоліки:
    Брак
    • Представитель поставщика

Добрый день, Евгений! Уточните, пожалуйста, в чем состоит брак?

• Евгений К***

Фото скинуо

• надежда

наша любимая щетка уже 2 года. полностью довольны.Теперь вся семья подсела на эти зуб щетки!!!

Переваги:
    мягкие щетинки,не острый конец.
  • Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтогарячо-синій

Замовляємо вже вдруге на Розетці дану щітку. Задоволенні повністю і у всьому. Щетинки чудові. В руці зручно тримати і дитині, і мамі