Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Підгузки для дорослих Curelex Medium 30 шт (8697405346790)

Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 62 відгуки
  • Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M

підгузками задоволені. беремо ці - бо дешевші без втрати якості. міняємо підгузки кожні 2-3 години. читаю відгук нижче, не подобається, що міняють підгузок 3, а не 2 рази на добу. я мрію про 3 підгузка на добу, але любов до батька не дозволяє цього робити. у догляді за близькою людиною без любові та піклування, а також спілкування ніяк.

Переваги:
    дешевші за конкурентів без втрати якості
    Недоліки:
    через укр. пошту довго їдуть

Доброго дня, Валентина! дякуємо Вам за відгук, високу оцінку та Вашу лояльність до нашої продукції.

• Тетяна В***

10 штук за добу у вас виходить??

• Елена Д***

Підгузки нормальної якості, на 6 крапель. Іноді промокають, але це залежить від фізиології людини. Нас влаштовують. Хотілось би за такою ціною 7 або 8 крапель, але... Ціна просто вогонь! Обслуговування дуже добре. Дякую.

Переваги:
    Недоліки:
    Іноді промокають
  • Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL

Ок

Доброго дня, Сергій!
      Дякуємо за гарну оцінку та коментар.

• Павло Т***

ЦIна-ЯкIсть оптимально

Доброго дня, Павло. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Наталія М***

Дуже класні підгузники

Переваги:
    Добре випитують,не протікають,не парять
    Недоліки:
    Немпє

Доброго дня, Наталія. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Галина З***

Замечательные подгузники, ещё и за такую цену !

Переваги:
    Хорошо впитывают, застегиваются.
  • Валерія

Підгузки добре вбирають вологу, не протікають , липучки якісні . Подразнення не було . Рекомендую !

• Олена О***

Брали тільки на ніч, наче не тримає запах всередині , а взагалі то підійшли добре, хороша ціна

• Микита

добре тримають вологу, не викликають висипань на шкірі.

Микита , вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук! Ми раді дізнатися, що подгузники для дорослих Curelex добре виконують свої функції та не викликають дискомфорту. Наш основний пріоритет — забезпечити наших клієнтів комфортом і якістю.

• Марія

Чудові підгузки, відповідають розміру, помірна ціна. Дякую РОЗЕТЦІ за швидку дставку.

Марія,вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно дізнатися, що наші підгузки вам сподобалися та відповідають вашим очікуванням. Щиро вдячні, що зазначили їхній комфортний розмір і помірну ціну – ми завжди прагнемо забезпечити оптимальне співвідношення якості та вартості.

• Оксана

Підгузки хороші, розмір підійшов. Жодних протікань, будемо й надалі користуватись. Дякую Розетці за дуже швидку доставку.

Оксана,вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що підгузки вам підійшли і забезпечують комфорт без протікань. Ваша задоволеність важлива для нас!

• Ігор

періодично передаю підгузки в хоспіс.
    останнім часом просять передавати дані підгузки, говорять, що добре і довго тримають вологу, гарно підходять, якщо немає можливості часто міняти підгузок.

Переваги:
    довго тримають, якісні

Ігор,вітаємо!
      Дякуємо за вашу ініціативу щодо передачі підгузків у хоспіс! Це дійсно важлива справа. Ми раді чути, що дані підгузки добре виконують свої функції і підходять для тих, хто їх потребує. Ваш внесок допомагає поліпшити якість життя багатьох людей. Якщо у вас є можливість, продовжуйте підтримувати цю ініціативу, адже навіть невелика допомога має велике значення!

• Ярослав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L

Дякую Розетка, товар доставили дуже швидко

Переваги:
    Акційна ціна
    Недоліки:
    Відсутні

Ярослав Пузанов, доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що доставка була швидкою. Ваші слова надихають нас на подальшу роботу. Чекаємо також на ваш відгук про підгузки для дорослих — нам важливо знати вашу думку!

• Любов С***

Підгузники сподобалися. Нормально вбирають вологу, недорогі.

Переваги:
    Ціна. Якість.
    Недоліки:
    Не помітила.

Доброго дня, Любов. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Алекс В***

Турецькі підгузки за гарну ціну по акції, майже нічим не відрізняються від турецкого ж аналога у мережі супермаркету з трьох літер. Добротний варіант на день, бюджетний як на ніч.

Переваги:
    Широкі крильця, висока спинка, індикатор вологи, ціна по акції
    Недоліки:
    Уступают по товщині більш дорогим польским

Доброго дня Алекс. Дякую Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно чути, що наш товар оправдує всі очікування!

• Ян

Я зробив замовлення і товар вже був в магазині розетка за 3 години. Все швидко, дуже дякую Розетці.
    Товар хороший, беру не перший раз.

Переваги:
    Швидка доставка, якісні підгузки
    Недоліки:
    Відсутні

Доброго дня, Ян. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Ольга М***

Хороша якість, розмір відповідає, зручні застібки

Переваги:
    Ціна (акційна), гарно лягають
    Недоліки:
    Не виявили

• Андрей К***

Доброго дня, Андрій. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Сергей Н***

Супер! Очень доволен!

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Невыявлено

Доброго дня, Сергій. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Ірина М***

Мʼякі! Людина задоволена. Найкращі в цій ціновій політиці.

Переваги:
    Не натирають, мʼякі
    Недоліки:

Доброго дня, Ірина. Дякую Вам за відповідь та високу оцінку!

• Олександр С***

Діду підійшло, якість гарна

Доброго дня, Олександр. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Тетяна П***

Брали перший раз, вибирали з недорогих пропозицій, Приємно здивовані якістю .
    Цупкі, не дуже тонкі, гарно кріпляться липучки, не протікають.
    Однозначно будемо замовляти !

Переваги:
    Якість і ціна

• Тетяна П***

Дуже хороші підгузки .Ціна адекватна,а якість супер!

Переваги:
    Непротікають

• Игорь Ш***

Свою работу выполняют. Претензий и жалоб от пациента нет.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:

Доброго дня, Ігорь. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Ігор І***

Добре тримають не протікають

Доброго дня, Ігор. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Ніна

Швидка доставка, хороша якість

Переваги:
    Все підійшло
    Недоліки:
    Відсутні

Доброго дня, Ніна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Галина З***

Нормальные подгузники. Со своей задачей споавлялись

Доброго дня, Галина. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Лариса Л***

Гарна якість

Доброго дня, Лариса. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Ольга І***

Саме ці підгузки беру не вперше, рекомендую якість дуже сподобалась,в ціна класна ,не викликають подразнення шкіри.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Не має

• Ольга І***

Якість дуже сподобалась,беру не вперше, рекомендую

• Ольга І***

Підгузки для дорослих, дуже гарний якості подразнення не викликають.

Переваги:
    Ціна та якість

• Алла А***

Підгузки дуже зручні,гарно одягаються , але мені замість 7 капель прислали 6 капель. Вона не товсті а вологу вбирають добре.

• Уляна Г***

Підгузки тонкі але не протвкають

Переваги:
    Швидка доставка, відповідає зачвці
    Недоліки:
    Відсутні

Доброго дня, Уляна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Ольга І***

Беру не вперше, якість і ціна дуже класні

Переваги:
    Ціна та якість

Доброго дня, пані Ольга. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Ольга І***

Якість дуже сподобалась, гарного випитують,не викликають подразнення

Переваги:
    Гарно випитують

• Тетяна Т***

Досить гарно поглинають, м'які та приємні до тіла, міцні застібки.

Переваги:
    Якість, ціна, доставка