Відгуки покупців про Підгузки для дорослих Curelex Large 30 шт (8697405346806)
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Дуже не рекомендую...Протікають сильно
Доброго дня, Катерина. Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. Іноді причиною протікання може бути невідповідність розміру або рівня поглинання.
- Володимир Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Підгузки норм.На ніч хватає.Липучки тримають добре.
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Не виявлено.
Доброго дня, Володимир. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Любов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Підгузники сподобалися. Нормально вбирають вологу, недорогі.
- Переваги:
- Ціна. Якість.
- Недоліки:
- Не помітила.
Доброго дня, Любов. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Алекс В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Турецькі підгузки за гарну ціну по акції, майже нічим не відрізняються від турецкого ж аналога у мережі супермаркету з трьох літер. Добротний варіант на день, бюджетний як на ніч.
- Переваги:
- Широкі крильця, висока спинка, індикатор вологи, ціна по акції
- Недоліки:
- Уступают по товщині більш дорогим польским
Доброго дня Алекс. Дякую Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно чути, що наш товар оправдує всі очікування!
- ЯнВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Я зробив замовлення і товар вже був в магазині розетка за 3 години. Все швидко, дуже дякую Розетці.
Товар хороший, беру не перший раз.- Переваги:
- Швидка доставка, якісні підгузки
- Недоліки:
Доброго дня, Ян. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Хороша якість, розмір відповідає, зручні застібки
- Переваги:
- Ціна (акційна), гарно лягають
- Недоліки:
- Не виявили
Доброго дня, Ольга. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Не витримали нічь
Доброго дня, Світлана. Нам щиро прикро, що підгузки не виправдали ваших очікувань. Така ситуація може залежати від індивідуальних особливостей використання (підбір розміру, рівень поглинання, час носіння тощо). Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає нам ставати кращими!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Доброго дня, Андрій. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Віра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Замовляв 8 крапель а прийшло 6 більше замовляти тут небуду
Доброго дня, Віра. Дякуємо за зворотній зв'язок. Повідомляємо, що фото та опис товару, є актуальним. Розмір XL має 6 крапель поглинання!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Зображення та характеристики не відповідають реальному товару. На зображенні та в описі вказано 7 крапель, в реальності на отриманому товарі зображень 6 крапель.
- Переваги:
- Свої функції виконують
- Недоліки:
- Кількість крапель на зображенні не відповідає реальному товару
Доброго дня, Олег. Дякуємо за звернення. Хочемо Вас застережити, те що на фото та в описі вказано інформацію вірно. Розмір L має 6 крапель поглинання!
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Супер! Очень доволен!
- Переваги:
- Недоліки:
- Невыявлено
Доброго дня, Сергій. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Мʼякі! Людина задоволена. Найкращі в цій ціновій політиці.
- Переваги:
- Не натирають, мʼякі
- Недоліки:
Доброго дня, Ірина. Дякую Вам за відповідь та високу оцінку!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Діду підійшло, якість гарна
Доброго дня, Олександр. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Брали перший раз, вибирали з недорогих пропозицій, Приємно здивовані якістю .
Цупкі, не дуже тонкі, гарно кріпляться липучки, не протікають.
Однозначно будемо замовляти !- Переваги:
- Якість і ціна
- Недоліки:
Доброго дня, Тетяна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Дуже хороші підгузки .Ціна адекватна,а якість супер!
- Переваги:
- Непротікають
- Недоліки:
Доброго дня, Тетяна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Свою работу выполняют. Претензий и жалоб от пациента нет.
- Недоліки:
Доброго дня, Ігорь. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Замовляла 8 крапель. Отримала 6. Можливо вам всерівно але мені суттєва різниця
- Переваги:
- Не той товар що замовляла
- Недоліки:
- Не той товар що замовляла
Доброго дня,Олена. Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Зі свого боку ми відправляємо товар відповідно до замовлення та інформації, зазначеної на сторінці товару. Можливо, виникла плутанина під час комплектації або доставки замовлення. екомендуємо звернутися до служби підтримки для перевірки вашого замовлення та вирішення питання. Зі свого боку ми також готові допомогти для з’ясування ситуації. Дякуємо за ваше звернення!
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Нормальні
- Переваги:
Доброго дня, Володимир. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Хороший вариант в данном диапазоне цен
- Переваги:
- Недоліки:
- Указано некорректное поглощение (6 капель Tena поглощают лучше чем 8 капель Curelex)!
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Є індикатор заповнення, але він не те що б корисний, бо швидко заповнюються, не дуже товстий поглинаючий шар. На цілу ніч не ризикнули одягати. На день - підуть як доступна альтернатива
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонкі
Доброго дня, Марина. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Ігор І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Добре тримають не протікають
Доброго дня, Ігор. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- НінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Швидка доставка, хороша якість
- Переваги:
- Все підійшло
- Недоліки:
Доброго дня, Ніна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Галина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Нормальные подгузники. Со своей задачей споавлялись
Доброго дня, Галина. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Гарна якість
Доброго дня, Лариса. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Саме ці підгузки беру не вперше, рекомендую якість дуже сподобалась,в ціна класна ,не викликають подразнення шкіри.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не має
Доброго дня, Ольга. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Карпова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Рвутся ще в процесі одягання, швидко протікають
- Переваги:
- Недоліки:
- Надтонкі, протікають
- Павло Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
ЦIна-ЯкIсть оптимально
Доброго дня, Павло. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Дуже класні підгузники
- Переваги:
- Добре випитують,не протікають,не парять
- Недоліки:
- Немпє
Доброго дня, Наталія. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Таїсія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Жахлива якість. Не вісім крапель, а ввдсили 3. Не тримає вологу взагалі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Купа
Якість дуже сподобалась,беру не вперше, рекомендую
Доброго дня, Ольга. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
Підгузки для дорослих, дуже гарний якості подразнення не викликають.
- Переваги:
- Ціна та якість
Доброго дня, Ольга. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Підгузки дуже зручні,гарно одягаються , але мені замість 7 капель прислали 6 капель. Вона не товсті а вологу вбирають добре.
- Уляна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Підгузки тонкі але не протвкають
- Переваги:
- Швидка доставка, відповідає зачвці
- Недоліки:
Доброго дня, Уляна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
Беру не вперше, якість і ціна дуже класні
- Переваги:
- Ціна та якість
Доброго дня, пані Ольга. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
Якість дуже сподобалась, гарного випитують,не викликають подразнення
- Переваги:
- Гарно випитують
Доброго дня, Ольга. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Можливо це зручно, якщо лікувати попарення і потрібно дуже часто міняти підгузки. Самі підгузки непогані, не парять, просто дуже тонкі і їх потрібно міняти надто часто. Мабуть я б рекомендувала для короткочасного використання - наприклад, якщо людина тимчасова втратила здатність ходити. А якщо маєте лежачу людину довгий час, то міняти через годину-дві новий памперс то занадто.
- Переваги:
- дешеві
- Недоліки:
- тонкі