- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота: 188
Дуже сподобалась поличка! Прийшла за два тижні, єдине, що на сайті дає обрати доставку в поштомат, а по факту може бути тільки вантажне відділення НП через габарити (я собі змінила на кур'єра).
В комплекті є всі необхідні комплектуючі, можна зібрати на право і на ліво. В мене на все про все пішло півгодини. Зверніть увагу, вага в упаковці близько 19 кг- Переваги:
- Якість, зовнішній вигляд, комплектність
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота: 188
Полиця прийшла дуже добре запакована. Є інструкція. Легко збирається. По кольору підійшла один в один до меблів. Я і дитина дуже задоволені.
- Переваги:
- Гарно виглядає, витримує досить не малу вагу книг, гарно вписується в інтер'єр
- Дана
Дякую за ваш відгук і фото!
Замок у хмарах - класна книжка))
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота: 188
Доставка раніше заявленої на тиждень. Зібрала за 20 хвилин. Дуже комфортно помістилася
- Переваги:
- Дуже легко збирається, можна міняти кут.
- Недоліки:
- Поки немає
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота: 188
Очень компактная, полки хорошо обработаны, никаких зазубрин, выглядит качественно. Служит уже пару месяцев, износ не виден. Не разболталась, держится крепко.
Не понравилось крепление к стене. Не получилось прикрепить. У нас она просто стоит на полу в углу. Если бы можно было подвесить, то было бы лучше. А так из-за плинтуса нельзя вплотную придвинуть к стене.- Переваги:
- Компактная. Качественно сделана.
- Недоліки:
- Крепление к стене.
- Представник бренду
Добрый день. Благодарим за отзыв, пользуйтесь с удовольствием. Информацию по крепежу к стене передаем на Отдел качества.