Відгуки покупців про Підсилювач прання кисневий відбілювач 3 в 1 Delamark 1 кг (4820152331328)
- AI аналіз відгуків159 відгуків: позитивний – 83%, нейтральний – 9%, негативний – 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Класний засіб, але з власного досвіду можу сказати, що краще працює при температурі вище 60 градусів, як і написано в інструкції. Особливого ефекту при додаванні в звичайне прання не помітила, але для замочування це просто бомба! Я для себе виробила ось такий алгоритм: розводжу столову ложку порошку на літр окропу, щоб активувати порошок, потім додаю холодної води (кількість в залежності від типу тканин) і замочую речі, на 15-30 хвилин в залежності від плям (але не більше години). Потім звичайне прання в пралці, і речі як нові! Підходить для білих, і для кольорових. З дитячими речами лише так справляюся! Тільки при замовчуванні орієнтуйтеся на етикетку на речах, якщо це бавовна то можна і в дуже гарячій воді, а якщо синтетика чи шерсть, то не вище 40 градусів!
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино. Дякуємо за Ваш вибір.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Відбілює навіть посірілі давно речі. Просто супер засіб. Ще й екологічний, ще й українського виробника
- Переваги:
- Відбілює навіть посірілі давно речі.
- Недоліки:
- Любомир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Рекомендую для відбілювання одягу, білизни, рушників із натуральних тканин при високих температурах. Можна також видалити бруд з посуду (ложки, вилки, форми для запікання, та ін.) якщо залити окропом, накрити кришкою і залишити на кілька годин. Слід врахувати, що ці всі замочування можна робити в металічній ємності, яка витримує високу температуру, а не в пластмасовому тазі.
- Переваги:
- Відбілює одяг дуже добре при 90-100 град. води.
- Недоліки:
- При нижчих температурах відбілення не спостерігаю. Синтетичну тканину при високій температурі відбілювати не можна.
- Грищенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Відмінно працює, якщо попередньо замочити речі в розчині з порошку залитому окропом. Видаляє жовті п'ятна поту на футболках та сорочках, оновлює колір. Не шкодить кольоровим тканинам або тканинам з малюнком. Користуюсь постійно. Топ для білих футболок.
- Переваги:
- Видаляє плями, не шкодить кольоровим тканинам
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Брал одновременно с таким же отбеливателем от Amway чтобы сравнить.
Delamark оказался лучше.- Переваги:
- Качество, цена.
- Гузенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Добавляю к стиральному порошку при каждой стирке, так как усиливает качество стирального порошка. Также применяю как пятновыводитель. Со своей задачей справляется, при этом не имеет агрессивных составляюших
- Переваги:
- Качество, цена
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Почитав коментарі перед тим як заказати - як завжди хтось хвалить, комусь не сподобалось. Заказав і не жалкую. Єдине, треба перед вживанням (не важливо - замочування чи прання) розчинити порошок в гарячій воді. Так в стиральці є режим 90°, але вирішив не ризикувати і навіть в такому режимі заливаю в машинку вже розчинений в кропі підчилювач прання. І все працює. Світла білизна виглядає дійсно білою. Добавляю і до кольорового якщо потрібно (вже знаю що з речей не линяє) - теж ефект добрий. Мені сподобалось
- Переваги:
- Дійсно відбілює
- Недоліки:
- Бажано розчиняти в дуже горячій воді
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
З появою такого відбілювача ніякі забруднення не страшні, дитячі речі після їжі ( а ми їмо самі і руками)) в кипяточок на декілька годин і як нічого не було)) рекомендую до покупки
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш вибір.
- Пенцова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
чудовий засіб! Але важких плям не було. дуже добре освіжає білу білизну і не линяє кольорову. що для мене дуже важливо - без запаху. рекомендую.
- Яніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Додаю в машинку в прання. Якщо сильно брудний одяг , то замочую попередньо. Мій рятівник. Постійно купую підсилювач цей.
- Переваги:
- Постійний для прання
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Все белые вещи - на ночь замачиваю в отбеливателе, утром стираю в машинке на обычном режиме с порошком этой же марки, справляется на ура. Наконец-то белые носки после стирки снова белые!
- Переваги:
- Справляется со своей задачей
- Недоліки:
- Не увидела
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Купую неодноразово саме цей кисневий вибілювач, дуже задоволена результатом
Добре виводить плями. Білі речі взагалі сяють - ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Дуже класний відбілювач.
При високих температурах виводить майже всі плями, навіть застарілі. Для дитячого одягу це просто знахідка!- Переваги:
- Найкращий плямовивідник який купувала
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Використовувала поки що тільки для дитячого одягу та на свіжих забрудненнях. Гарно працює з дуже гарячою водою (майже кип'яток). Все відходить з першого замочування.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш вибір.
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Користувась цим засобом лише один раз. Поки я задоволена...перед пранням речі замочувала в ньому...застарілі плями на футболках відійшли і речі стали на порядок біліші!
Представник постачальникаДоброго дня, Олено дякуємо за Ваш вибір.
- Екатерина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Давно пользуюсь только этим отбеливателем. Белые вещи замачиваю на несколько часов или на ночь: гель для стирки ложечка мерная отбеливателя. Все отстирывает. Цвет не выедает и не осветляет, если есть цветные вставки на футболке.
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино. Дякуємо за Ваш вибір.
- Фурман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Супер супер! Довго шукала підсилювач прання після того як інший зняли з виробництва, вирішила спробувати цей! І вуаля на 40 градусах відіпрались навіть старі плями з одягу!
Однозначно рекомендую! Діє м'яко і не псує речі)- Переваги:
- Справляється з своїми функціями
- Татьяна Ш***Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Пользуюсь маркой ДеЛаМарк уже год. И данное средство считаю самым лучшим в их линейке! Оно усиливает работу порошка, отлично справляется с пятнами и загрязнениями, даже застарелыми! А также сохраняет белизну вещей и полностью выполаскивается. Если вижу сложные пятна перед стиркой, сразу добавляю его к эко-порошку ДеЛаМарк. Как итог - чистые и свежие вещи без пятен. И да, средство очень экономное. Одной пачки хватит надолго.
- Переваги:
- отлично справляется с загрязнениями, экономное
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Давно користуюся цим відбілювачем, найкраще працює при замочуванні в гарячій воді на кілька годин. Відіправ застарілі плями від кави та пожовтілу білизну, колір не вимиває. Задоволена на 100%
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано. Дякуємо за Ваш вибір.
Діївий засіб, додаю до гелю для прання, для проблемних речей додатково замочую, дуже рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Відбіюлює, забирає сірий наліт
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Хороший відбілювач
Мені подобається - Владислава Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Засіб, який виручає постійно. Ефективно і досить швидко видаляє плями, часто додаю його в барабан просто до гелю для прання і як на мене, речі стають чистішими.
- Переваги:
- Безпечний, добре справляється з плямами
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Якщо розвести в кип'ятку порошок, то добре виводить плями, і прибирає жовтизну з речей. Гарно відбілює підошву в кросівках. Підходить для білих та кольорових речей
- Переваги:
- Добре виводить плями, додає речам чистішого виду
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Плямовивідник, який виводить всі плями, навіть ті з якими інші відомих виробників не справлялись.
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана. Дякуємо за Ваш вибір.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Отличный усилитель! Легко отстирал старые пятна на белом, с которыми до этого не справились другие отбеливатели и порошки.
- Переваги:
- Удаляет пятна, цена
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія. Дякуємо за Ваш вибір.
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Отбеливатель просто отличный. Беру уже не первый раз. Мне очень нравится. Добавляя в стирку к порошку вещи отбеливает. А если сильно запачканы то лучше замачивать, вообще шикарно получается. Так что вещь очень нужная и классная. Когда первый раз брала сомневалась. Теперь нет, закончится буду покупать ещё.
- Переваги:
- Отбеливает. Цена.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино. Дякуємо за Ваш вибір.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Дійсно дуже хороший відбілювач, особливо при попередньому замочуванні, не псує кольорів, добре виводить забруднення, проте з деякими застарілими плямами справляється гірше.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня, Валентино. Дякуємо за Ваш вибір.
- Елена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 1 кг
Добре для кольорових речей. Для білизни краще брати відбілювач.
- Переваги:
- Екологічний
- Недоліки:
- Для білизни не на відмінно
- Alla B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
купую постійно. справляється з застарілими пятнами при замочуванні.кращого для себе ще не знайшла.
- Переваги:
- справляється з застарілими плямами
- Недоліки:
- відсутні
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Берём не в первый раз порошки данной ТМ.
Очень приятно что и наши делают такие достойные продукты. С ним заметили, что отстирывает чуть лучше, особенно светлое...
Советую!) - Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Супер відбілювач, спрацював як і потрібно було. Білі речі, які вже з часом посіріли, стали білосніжні
- Переваги:
- Працює як потрібно
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Цей засіб у мене на повторі. Повертає кришталеву білизну білим речам. Користуватися слід як описано в інструкції!
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- АняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Називаю його"оксік" дуже добре відбілює і видаляє плями,щоб був добрий ефект потрібно замочувати в ньому речі тоді ефект супер,або додавати до прального порошку
- Переваги:
- Відбілює, видаляє плями
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Користуюсь не перший раз. Засіб подобається
- Переваги:
- Поліпшує якість прання, відіпрались плями від олії на одежі
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Чудовий відбілювач! Відсутній різкий аромат, гарно прибирає плями.
Робила неодноразово замочування по інструкції попередньо перед пранням та потім додавала до відсіку пральної машини, завжди чудовий результат. - Блия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 750 г
Відбілювачь дуже сподобався,гарно відстірує плями.
- Недоліки:
- Нема.