- AI аналіз відгуків120 відгуків: приблизно 75% позитивних, 10% нейтральних, 15% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Виктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Super!!!
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ну подставка так себе, 1 она точно не для 17" ноутбука, 2 вентиляторы гремят очень громко.
- Arsenide
Так и ноутбука 17 сантиметрова нет или ти про чтото другое
- Дима Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Работает! Всё гуд!
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює без нарікань. Трохи чутно але то таке. Гарно що є тримачі знизу платформи, бо на попередній підставці їх не було та ноутбук постійно сповзав, що постійно дратувало.
- Переваги:
- Ціна, компактність, регулювання швидкості, додатковий USB порт.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Своїх грошей коштує. Ноут 16 діагональ став ідеально.
- Переваги:
- Регулюється швидкість вентилятора. Зручний форм фактор для роботи "на колінах".
- Недоліки:
- Трохи шумний, але не критично. Дорожчі варіанти працюють гучніше.
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За свои деньги топ, пользуюсь давно
Представник постачальникаУважаемый клиент DeepCool, здравствуйте!
Спасибо за ваше одобрение, это будет для нас источником энергии на нашем пути вперед.
Это также будет хорошей справочной ценностью для других покупателей.
С уважением
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
ноут 15,6" стал четко
- Переваги:
- легкая, удобная, оба кулера работают отлично
- Недоліки:
- пока не обнаружено
Представник постачальникаУважаемый клиент DeepCool, здравствуйте!
Спасибо за ваше одобрение и симпатию к нашей продукции, это будет для нас источником энергии на нашем пути вперед.
Это также будет хорошей справочной ценностью для других покупателей.
С уважением
- Рогаткин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна підставка, дуже комфортна. одним з плюсів є форм-фактор - вона округла по низу, що дає нормально її ставити на коліна, якщо потрібно.
- Переваги:
- розмір
- Недоліки:
- не знайшов
Представник постачальникаШановний клієнт DeepCool, здрастуйте!
Дякуємо за схвалення і симпатію до нашої продукції, вона стане для нас джерелом енергії на нашому шляху вперед. Це також буде хорошим еталонним значенням для інших покупців.
З повагою
- Авраменко Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Всі очікування виправдано. А саме мій Ryzen 9 на ноуті на 5 градусів охолоджує - цього більш менш вистачає. Вентилятори тихіші на багато за ті що в самому ноуті крутяться) ноут Gigabyte A5 X1
- Переваги:
- Тихий охолоджує
- Недоліки:
- Доволі дешевенький пластик і простий дизайн. Для мене це не проблема)
Представник постачальникаDear DeepCool customer, Hello!
Thank you for your approval for our products, it will be a source of energy for us on our way forward.
It will also be a good reference value for other buyers.
Sincerely
- Ярослав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
3 роки як працює в мене ,принципі для ноутбука це гарне придбання , тільки одне але
- Переваги:
- Помірно холодно, ролик для регулювання швидкості вентелятора
- Недоліки:
- Може трохи поломаться держач для ноута щоб він не впав зверху і якщо є домашні тварини, а саме попуга то раджу далі від папуги тримати може забитися вентилятори пір'ям ) , і не дуже гучно працює
- Марина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
добре виконує функці охолодження
- Переваги:
- ціна- якість
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нарікань немає
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюсь третій місяць...політ нормальний.Коли вмикаєшь на повну потужність то чутно як працюють вентилятори,але ж вони й дмуть))).Я вмикаю вентилятори тільки тоді коли сідаю грати в якусь іграшку,але під час гри взагалі не звиртаєшь на то уваги,а от ноутбук навпаки - звертає і градусів на 5-7 став прохолоднішем...Мене все влаштовує.
- Переваги:
- Ціна - якість + функціональність. Працює на свої гроші добре.
- Недоліки:
- Цій підставці ще б один usb то взагалі було б супер.
- Ален Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прошло 6ть месяцев с момента покупки, вентиляторы очень быстро вышли из строя, стали вибрировать и шуметь, работать не возможно, у меня рядом ПК с 9 вентиляторами разных размеров и производителей, включая и этого бренда, так он в ТИШИНЕ ВСЕГДА, а это подставка как будто самолёт на взлет идёт. Купить новые не получится, их просто нет в продаже, они уникальны ибо 5ть а не стандартные 12ть Вольт, и крыльчатка совсем в другую сторону повернута. Связался с компанией о замене на новые 2а 5ти Вольтовых 140*15 вентилятора, так каждый по 5ть и доставка 10ть долларов, итого 20!!! И ещё не факт, что эти также не "полетят" очень быстро :(
В сервис на замену кулеров через розетку отправить за свой счёт и сомневаюсь, что они поменяют кулера на новые...- Переваги:
- Красивый, удобный, эргономичный, стильный, лёгкий, питание сразу от ноутбука по юсб берёт, не соскальзывает ноутбук, очень эффектно 2а 140мм вентилятора охлаждают (дуют)
- Недоліки:
- Быстро начали шуметь кулера, не комфортно стало работать уже на 3й месяц работы с ним, нет возможности самому найти такие уникальные кулера на замену
- Богдан Б***
Щоб не було в другу сторону то треба перевернути,і все стане ок)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вентилятори щось зачіпляють і тріщать на будь-якій швидкості. Якщо включити максимальну, то легко розрізнити звук роботи вентиляторів та механічний тріск.
- Переваги:
- Якість матеріалів, зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Дуже тріщить, навіть на мінімальній швидкості
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Під'єднав і забув про його присутність. З ноутом як одне ціле.
- Переваги:
- Виконано якісно. Свою функцію виконує.
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За свої гроші - саме те.
- Переваги:
- Справляється зі своїми обов'язками
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Со своей задачей справился. Ноутбуку полегчало. Был бы бесшумный, то цены бы ему не было
- Переваги:
- Два вентилятора, регулируемая скорость
- Недоліки:
- Немного шумноват
Представник постачальникаДля начала можно проверить, не ослабла ли фурнитура (например, винты). Или обратитесь в магазин для получения послепродажного гарантийного обслуживания.
- Ярослав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Неплохая подставка, есть регулировка можности. Верхняя сетка металическая. Но шумит, громче, чем ноут. Норм будет, если в наушниках сидеть или если какая-то музыка или игры на фоне. Если же в тишине сидеть - очень надоедает
- Недоліки:
- Шумит
Представник постачальникаСпасибо за ваш отзыв, ваши предложения будут продолжать улучшать нашу продукцию и делать нас все лучше и лучше.
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сперва, когда приобрел - подставка не была достаточно шумной.
Сейчас же, шумит достаточно сильно. Если выключить её, то окажется, что из-за шума подставки даже не слышно вентиляторов ноутбука на 4000 оборотов.
Сомнительная тема, не рекомендую. В основном использую как подставку, дабы ставить ноутбук на колени во время игр.- Переваги:
- Шумит.
- Недоліки:
- Отсутствуют.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень понравился столик, маленький, компактный, обдув можно регулировать, отличный внешний вид, не дорогой.
- Переваги:
- Размеры, регуляция скорости врашения пропеллеров в обдуве, внешний вид.
- Осьмаков О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Выглядит хорошо, пластик качественный. Свою функцию выполняет, звук на грани восприятия. Скорость регулируется.
- Переваги:
- За свои деньги, хорошая вещь.
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Неплохая подставка. Но дребезжит пластик на больших оборотах .
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Оформил возврат средств.
Может быть полезно тем кто использует для охлаждения рабочего ноутбука например в мастерской или где шум роли не играет.- Переваги:
- Низкая цена
- Недоліки:
- Механический шум прямо из коробки, хромает качество сборки
- Виталий Д***
Вот такая же проблема и у меня! Неестесвенный механический шум вентиляторов очень раздражающий, в отличии от терпимого шипения нормальных вентиляторов
- Сергей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рано выбросил коробку, шумит, что невозможно работать, а ноут все равно перегревается, правда не так быстро как без подставки
- Недоліки:
- Очень шумная, охлаждение слабое
- Олег
Для гарантии коробка не нужна.
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прикольная тема, ноутбук можно поставить на коленки.
Мой Acer Nitro 5 AN515-55 не охлаждает практически никак. На 1 градус буквально упала температура.
Хотелось бы повыше угол наклона стойки.
Для игровых ноутбуков не подойдет.- Переваги:
- Неплохая обдуваемость, создает какой никакой прохладный воздух для ноутбука.
- Недоліки:
- Низкая высота, для игрового ноутбука не подходит.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Взагалі норм дуйчик за свої гроші
- николай о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
прослужила 3 года . Кот прыгнул сломалась ножка , /сам виноват / заказал такую. Сегодня пришла .Работает отлично! Даже при отключеном звуке кулеров не слышно . Не слушайте изнеженных "специалистов !!!
- Светлана С***
Это правда. Покупали в 18году. До сих пор шумит еле слышно.
- Борис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
ні на упаковці, ні в документах, жодного слова українською, прикро...
- Переваги:
- зручна підставка
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шум реально напрягает.
- Переваги:
- Хорошо охлаждает
- Недоліки:
- Шумновата
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Взял на замену старому DeepCool у которого уже три раза клеил заднюю ногу. Общее впечатление - очень достойно за такие деньги. Обдув довольно мощный, при запуске тяжелых БД через 30 секунд, кулер процессора переходит из максимального в средний режим работы. Очень удобный угол наклона. Один минус - шумноватый на максимальных оборотах, на минималке практически не слышно.
- Переваги:
- отличный обдув
- Недоліки:
- немного шумновата
- Иван Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Иван Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний потік повітря, але мій асус рог стрікс g15 він не охолоджує, температура так і залишилася на 70 - 72 градусах
- Переваги:
- Потік повітря сильний
- Недоліки:
- Мій асус не охододжує, прорізи у ноута рівно під вентиляторами, незнаю чому нема ефекта, шум присутній незначний
- Михайло Ф***
Пробував здати в сервісний центр на чистку ?
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пользуюсь уже 3 год, свою функцию делает, не так сильно теперь греется ноутбук. Из минусов за 2 года, держатель (правый) отломался, очень слабое крепление
- Переваги:
- Хорошо охлаждает
- Недоліки:
- Держатели ноутбука пластмасовые, очень слабы
- Валерий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень доволен покупкой! Сервис Розетки - респект!
- Переваги:
- Качественная сборка, вполне достаточный поток для охлаждения, цена - комфорт!
- Недоліки:
- лучше ноутбук держать на подставке на ножках, чем без держать без них
- Иван В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пользуюсь уже больше, месяца лично меня всё устраивает. Брал только из-за того, что ноутбук начал сильнее нагреваться. В принципе ноут меньше нагревается на процентов 20-30, на полной мощности подставки.
Но, когда у меня в комнате кто-то сидит, им немного не нравится шум от подставки. Но можно урегулировать охлаждение и будет не так сильно мешать.
Лично мне шум не мешает, так как я почти всегда сижу в наушниках с музыкой.
Так же понравился дополнительный юсб выход, ибо самой подставкой я занял последний юсб порт ноутбука.- Переваги:
- Дополнительный юсб вход на самой подставке
- Недоліки:
- Из-за того, что у моего ноутбука охлаждение снизу, сам ноутбук пришлось двигать ближе к себе. Иначе воздух из ноутбука просто бы уходил в закрытую часть подставки (видно на фото) часть