- AI аналіз відгуків120 відгуків: позитивні 45%, нейтральні 20%, негативні 35%Виберіть, щоб дізнатися більше
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топ за свої гроші. Граю в efootball вже рік на ньому. З часом зношуються резинки, які можна або замінити, або просто купити новий геймпад. Також пройшов на ньому Assasyn creed, Tomb Rider Anniversary без нарікань. Взяв недавно dual shok 4, але у efootball все одно зручніше грати на defenderi.
- Євген Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний дешевий геймпад
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший геймпад, включился без каких либо драйверов
- Переваги:
- бюджетный вариант
- Недоліки:
- нету привычного названия кнопок(треугольник, круг, квадрат)
- Sasha G***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Какой-то он жёсткий, на кнопки надо сильно нажимать.
- Арістоклес А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Можно брать, практичнски везде работает в играх
- Переваги:
- Цена качество, виброотклик есть
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не покупайте этот хлам, провод перетерся и начал отваливаться через 50 часов геймплея, разобрал глянуть, это треш - плата вся в белых пятнах от самого дешевого флюса, в местах пайки буквально сквозные дыры и провода держатся на честном слове, сами провода толщиной с волосину, из за этого сам кабель от десятка изгибов обрывается, с большей долей вероятности вам его не хватит даже на одну игру.
- Недоліки:
- Мусор, проработал не более 50 часов игры
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В користуванні вже більше 3х місяців, за свої гроші топ. Декілька разів западала кнопка, але легко її можна відремонтувати. Легко розбирається.
- Переваги:
- За такі гроші класний джойстик
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже користуємося декілька років, крутезні джойстики за таку ціну
- Переваги:
- Працюють як треба
- Недоліки:
- не знайшли
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже второй купил такой для старых игр на эмуляторах. Первый еще работает, пол года как. За эту цену для ретрогейминга - топ
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Кнопки 1, 2, 3, 4 нужно прожимать до конца, при легком прожатии может не сработать.
- Sasha G***
Да, на кнопки надо сильно нажимать.
- КористувачВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В цілому, за 300 грн - найркащий варіант на ринку. Разом з ним придбав собі інший за 550 грн - він виявився гіршим.
- Переваги:
- Він працює, не лагає і клавіши не заліпають.
- Недоліки:
- Цифри замість хрестиків, квадратиків, тощо
- Ростислав Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поломався за 2 дні ! Запах горілого
- Костянтин Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює
- Переваги:
- ПК визначає його як ps3. Кнопки самовизначаються. Чудово для ретрогеймінгу на емуляторі ps1 та sega.
- Недоліки:
- Не помітив
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За такі гроші доволі хороша якість. Один використовую з задоволенням вже пів року. Вирішив купити новий. І не пощастило. Прийшов трохи бракований. При першому використанні дуже помітне підглючування лівого стіку. Хочу спробувати замінити. Підскажіть будь ласка як зробити обмін на справний з допомогою Укпошти. По укрпошті я його виписував.
- Переваги:
- за такі гроші нормальний геймпад
- Недоліки:
- попався брак
- Влад Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний товар, трошки є проблеми з кнопками l2 r2 (нажимаються тільки якщо по центру жати), але за такі гроші добре.
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топовий геймпад, на протязі року вже купив третій (для всієї родини), всі стабільно працюють. Підключається до компа без будь якийх сторонніх програм, кнопки всі робочі, вібрація також.
- Переваги:
- Топовий бюджетний геймпад
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримав джойстик, підключив все працювало пограв 5 хв для перевірки, все було ок, через декілька днів хотів пограти джойтик більше не працює. Сам провід гарячий. Я звісно розумів що за такі гроші на особо нема що надіятись, алеж не на 5хв. роботи ))))
- Недоліки:
- попрацюва 5хв.
- Денис
Так а що звертатись там вигоріло пів плати))))
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Джойстик работает. Драйвера подставились, все кнопки работают корректно.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Не выявлено
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасний джойстик за дуже приємну ціну! Диск з драйверами, який був у комплектації не знадобився) Приєднала джойстик через юсб до комп'ютера - він сам все розпізнав і все одразу ж працювало. Кнопки ніби якісні, трохи не звично, що позначки не Х О і тд, але то таке) Вібро хороше, не надто потужне, яке відволікало б від гри. Справжнім геймерам, можливо, захочеться чогось крутішого, але для того, щоб деколи трошки пограти - супер!
- Переваги:
- Є всі потрібні кнопки, є вібро, доступна ціна, шнур довгий.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В користуванні близько 6 місяців, все працює. На фото актуальний стан. Це перший геймпад, тому порівнювати особливо немає з чим, але свою функцію виконує добре. Використовував в такіх іграх як It takes two, Stranded deep, Lego Star wars, Hot wheels. Користується переважно дитина.
В комплекті йде диск з драйверами, все швидко встановилось та проблем із розпізнаванням ноутбуком немає.- Переваги:
- За таку ціну гарний товар.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сломался
- Переваги:
- Недоліки:
- Сломался не работает
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перевіряв цей геймпад на емуляторах двох перших плойок і трилогії GTA за допомогою GInput – всі кнопки і стики працюють як слід. Windows 10 Home відразу сприймає пристрій як геймпад, тобто без потреби у драйвері – простими словами, CD не знадобився. Для тривалих ігрових сесій підходить якнайкраще!
- Переваги:
- Комфортно лягає на руки, приємно натискати, і якщо відключити вібрацію – геймпад імба.
- Недоліки:
- Вібрація така, що рука відвалюється; наприклад, в GTA замінює стрільбу, довше хвилини витримувати таке неможливо. Не знаю, чи залежить це від геймпада, лише констатую факт.
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний геймпад. Збірка якісна. До ПК підключився без проблем. Недоліків поки що не знайшов.
- Переваги:
- Якісна збірка. Без проблем підключився до ПК
- nihilaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобно сидят в руке и приятные на ощупь.
- Переваги:
- Замечательные.
- Недоліки:
- Нет.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За таку ціну непогано. Через 4-5 місяців Почала залипати кнопка L2, тому грати стало неможливо. Але все ж таки - ціна якість.
- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Живе недовго
- Анатолий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спустя пару месяцев, ещё работает и будет работать. Обычный геймпад. Качество хорошее. Кнопки нажимаются хорошо, не залипают.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував просто спробувати як це грати з джойстиком
- Переваги:
- Вібромоторчик
- Недоліки:
- Не дуже зручно сидить в руках, ну або я сильно звик до клавіатури з мишкою
- Куприяненко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перестал просто работать после 3х часов игры
- Мыкола Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В один прекрасный день просто умер
- Недоліки:
- Умер через неделю
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прошу надати мені контакти сервісного центру, щоб повернути товар. Пропрацював 5 годин у відьмаку і різко перестав працювати. ВІдчутний запах горілого
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- зламався
- Тима В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний дешевий джойстик
- Переваги:
- Недоліки:
- Немає всіх кнопок
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мій перший джойстик , не можу ні з чим порівняти Користуюсь 3 дні, тормознутий трохи але за такі кошти топ, палка ковбаси дороща в магазині
- Переваги:
- Ціна , додаткові маніпулятори
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня, хочу повідомити, що ви вислали мені не працюючий товар, чату немає з вами, телефонна лінія відімкнена. Більше замовляти у вас не буду, і другим не пораджу. Дякую.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Два місяці і кнопка на джойстіку заїла.
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Ніяке
- Юрий
Ну ты и геймер
- Кирил О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для файтингов, аркад, и т.д. хватает. Если нет особых требований к джойстику, то пойдёт. Но если брать для каких либо гонок, или той же фифы, то будьте готовы к лютым мёртвым зонам. Скажем так "робочий ход" стиков весьма мал, так что будут рывки, опоздания, и т.д.
- Переваги:
- Недоліки:
- Мёртвые зоны стиков, люфт всех кнопок
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну які гроші така і якість )