На свій розмір грають відповідно, для ноутбуків те що треба,навіть альтернативи шукать не буду.
Колонки супер, звук хороший, чистий, баси. Використовую в невеликій кімнаті для прослуховування музики під час роботи, все подобається. Єдиний недолік - немає кнопки включення/виключення. Коли виключається ПК, видають голосний пук, навіть при скрученому в нуль звуці.
...ну що ж, я вже усе сказав в перевагах... звук чудовий, баси навіть там якісь є... доречі, там не 5 ватт сабвуфер, а 3 десь, тому трохи обдурили нас з вами.... але навіть так баси непогані, як для настільних колоночок...
з першого разу не запрацювали... не знаю чому... хотів вже повертати, але ще раз підключив ( разів до 10 десь підключав до двох комп'ютерів )....
коротше кажучи - круті вони за таку ціну смішну
В целом не плохие колонки, брал на дачу под базовые потребности, музыка, видео, игры
дуже зручно на письмовому столі, займає мало місця та відтворює звук у насиченому тембрі
просто отпад)), покупал подобные этого же производителя( вроде) по крайней мере железо внешне такое же. но дешевле на 200 грив. то был просто мусор. эти рубают ошалеть просто, неожидал реально. рекомендую. у меня ещё бустилка програмная стоит FxSaund, колонки играют клас, + маленькие, на подставке монитора помещаються, тн сабуфер примотал скотчем под столешницей. вобщем невидно откуда звук идёт, а звук есть.
Все сподобалося. Дуже гарні динаміки ,не хріплять
Громкость, звучание и тембр от ноутбука достаточные.
Колонки к ноутбуку подошли прекрасно.
Однозначно в разы лучше встроенного звука в мониторе/телевизоре. Как дешевая акустика для ПК в самый раз. Сабвуфер выполняет свою функцию на десятку. Громкости более чем хватает. Из минусов только очень слабозаметный электрический шум. Специально подключил к быстрой зарядке на 15 ватт, шум все равно есть. К компу напрямую, думаю, нет смысла подключать, чтобы не сгорел порт USB. Настройка ВЧ/НЧ очень кстати, можно с этим поиграться на свой вкус. Честно, не думал что за такую цену можно получить звук почти киношного качества
Edit: я бы даже сказал, что саб уж слишком мощный. Пришлось поиграться с эквалайзером в настройках драйвера звука, чтобы подубавить бас
Все ок
За таку ціну цілком ок варіант для кімнати і переглядів фільмів на ноуті.
Враження дуже позитивні.При підключенні до тв з їдким моно звуком.
Не плохие колонки. Золотая середина в этой ценовой категории.
Дуже засмучує руснявий оглад коголонок на на вашому сайті. Якщо немає українського, тоді додайте китайськи від виробника.
Достойные колонки с сабом, как по звуку так и по внешнему виду. Для просмотра фильмов, и прослушивания музыки через ноутбук самое то. Советую как бюджетный вариант.
По Bluetooth можна підключити
Нет нельзя, только по проводу.