- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Інколи навіть самий дешевий кобель, виконує свої функції на всі 100%
- Переваги:
- Підключив і забув!
- Катаєв Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Хороший кабель, не дорого! Оперативно заказал, оперативно получил. Все отлично работает без нареканий...думаю еще парочку прикупить но 5метровых...
- Переваги:
- Свою функцию выполняет на все 100..
- Недоліки:
- Нет...
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Нормальний кабель, купив два - для чекового принтера і принтера термоетикеток. Працюють без нарікань.
- Переваги:
- Ціна, працює
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Декілька днів не могла підключити принтер до ноутбуку. Спочатку все підключилося, надрукували 1 лист і все, перестав бачити принтер. Виявилось, що кабель відходить, на секунду підключався тільки якщо його скрутити посередині.
Замінили на новий дорожчий кабель з іншого магазину, все чудово працює.- Недоліки:
- Не працює
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
свою функцію виконує
- Переваги:
- все працює добре
- Недоліки:
- поки не було
- Владислава К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Долго мучилась со старым "родным" кабелем, ибо то он не хотел видеть принтер, то не подключал к ноутбуку (видел только стационарный компьютер).. Пока не стукнуло в голову новый кабель взять.
Работает отлично, на всех устройствах мгновенно подключает, длины хватает, приятный на ощупь материал.
Приходит в zip-пакете .- Переваги:
- Длинный, недорогой, приятный материал.
- Недоліки:
- Пока не выявлено.
- ДашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Подключила к принтеру, работает отлично.
- Переваги:
- Удобный, длинный
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Кабель покупался для подключения синтезатора к ноутбуку.
Работает отлично.
Спасибо Розетке!- Переваги:
- Длина, качество
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Брала на работу,работает отлично да и за такую цену)
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
На вид, это кабель хорошего качества. Но главное, что он длиннее, чем стандартные. Таким кабелем я смог подключить источник бесперебойного питания к своему компьютеру, которые установлены в разных углах комнаты.
- Переваги:
- Длина
- Иван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
- Переваги:
- Недоліки:
- Не выявлены
- Вячеслав Б***Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
10.08.2021 разместил менеджеру заказ на кабель. При этом оказалось что кабель по одномуне продается, а только в упаковке по 2 шт, и соответственно и цена выше в 2 раза. Получаю смс с номером заявки (№ 127593456) что мол получите товар аж через 2 дня. В общем картина такова - 12.08. товара нет, в личном кабинете заявки нет при том что заказ я оформлял по телефону. Больше в магазине Розетка ни я не моя семья покупки делать не будем. К счастью выбор товара есть намного больше чем здесь. Дамы и господа - делайте выводы, экономте свое время.
- Недоліки:
- Крайне не рекомендую этот магазин. Мягко говоря зажрались....