- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це супер маска для волосся. Цієї ж серії використовую і шампунь. Маску тримаю менше часу ніж рекомендується в застосуванні (на жаль, постійно не вистачає часу :) ) і все рівно, дуже гарний результат. Я в захваті.
- Переваги:
- натуральний
- ЮліанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру цю маску вже вдруге – на моєму проблемному і пошкодженому волоссі працює дуже гарно!
Маска має середню по щільності однорідну консистенцію – вона не дуже густа, але й рідкою її також назвати не можу – з волосся не тече, душ/ванну з нею приймати комфортно; приємний трав’яно-ягідний запах (найбільше відчуваю обліпиху); і, що дуже важливо, натуральний, абсолютно безпечний для здоров’я склад, насичений натуральними екстрактами та оліями, не містить силіконів, парабенів і тому подібних шкідливих компонентів.
Використовую маску двома способами:
1) В якості бальзаму – після миття голови просто наношу маску по всій довжині волосся і витримую декілька хвилин, поки приймаю душ. Після такого способу використання маски волосся блискуче, гладеньке, легко розчісується, не заплутується. Таким чином використовую маску, якщо не маю багато вільного часу. А якщо він є, то використовую маску згідно рекомендацій виробника –
2) В якості маски – мию голову, ретельно віджимаю волосся від зайвої рідини і щільно наношу маску по всій довжині волосся, можу нанести й на шкіру голови. Зверху одягаю шапочку для душу і рушник-тюрбан. Прогріваю декілька хвилин феном на теплому обдуві і залишаю, на скільки вистачить часу. Потім змиваю шампунем.
Після такого способу використання маски, моє волосся виглядає, наче після салонних процедур – воно зволожене, живе, дуууже блискуче, м’якеньке, надзвичайно приємне на дотик, пошкодження взагалі не помітні, кінчики охайні, от просто волосинка до волосинки! Дуже доглянуте! Та що довго розписувати – просто прикріпляю фото, як виглядає моє волосся після цієї маски… Дуже її рекомендую!- Переваги:
- натуральний, безпечний для здоров'я склад; відновлює волосся; гарна якість; доступна ціна
- Недоліки:
- не виявила
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Витримати 0,5-2 години маску для волосся це ще той квест. Але результат, того вартий. Олія аббісінської гірчиці, обліпихова олія, олія зародків пшениці, рослинні екстракти кропиви, плодів шипшини, деревію, олія виноградної кісточки, олія герані, розмарину, солодкого апельсину. Це просто
неймовірне поєднання, яке відновило моє волосся. Зроблено в Україні! 100% екологічні компоненти, не шкодить довкіллю.- Переваги:
- Приємний аромат, зручний дозатор.
- Недоліки:
- Не відчула.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маска понравилась. Эфективная.
- Переваги:
- Хорошо увлажняет волосы и кожу головы.
- Недоліки:
- Требуется выдерживать на длительный период времени, поэтому применяю не часто.
- Карина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
По друге: зручна форма пляшки, яка зручно стає в кут. По перше: маску залишаю на волоссі на 15-20 хвилин, а потім змиваю. На жаль, інколи навіть, стільки тримати на волрссі маску немає часу. Але результат є. Волосся приємне, м'яке, слухняне. Задоволенна результатом!!!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Здається формула змінено. Ніякого ефекту. До війни був чудовий засіб але зараз ніякого ефекту. Більше купувати не буду
Представник постачальникаДоброго дня, Юрію. Рецептура засобу не змінювалась.
- НаталіПродавець: Rozetka
Класна маска, чудово справляється зі своїми задачами - волосся блискуче, не пушиться. Подобається, що у маски нейтральний аромат і великий плюс її екологічний склад!
- Переваги:
- чудово працює, екологічна
- Пиричак К***Продавець: Rozetka
Не вірила, що маска з натуральним складом може бути ефективною, поки не спробувала маску Мультивітамінну від DeLaMark. Чудово розгладжує волосся, робить його м’яким і слухняним. Гарно зволожує та живить. Надає здоровий блиск
- Переваги:
- Ефективна
- Ольга О***Продавець: Rozetka
Маска понравилась, наношу на всю длину волос, так как она достаточно легкая, корни волос от нее не жирнятся. Использую часто, так как состав безопасный.
- Юли А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маска дуже сподобалась! Гарно відновлює навіть пошкоджене волосся. Після маски воно гладеньке, блискуче і виглядає дуже доглянутим!
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Волосы пористые , сухие. Очень не экономен, хватило на 6 приемов, потому что бы хоть как то волосы были обмазаны в маске нужно было 4 ладошки полные набирать и все равно волосы не становились гладкими или напитанными. Совершенно бесполезная маска , хуже самой дешевой. Не рекомендую.
- Переваги:
- Возможно натуральный состав.
- Недоліки:
- Не экономичен, нет никакого эффекта
Представитель брендаДобрый день. Долгое время наш продукт остается топовым. Мы сделали продукт, в который поместили максимальное количество витаминов и полезных веществ, которые необходимы для волос. Мы честно не понимаем, почему у вас произошла такая ситуация, поэтому хотим более детально разобраться с ней и просим Вас связаться с нами удобным для вас способом (e-mail, телефон - указаны на упаковке). Будем вам очень благодарны и ждем обратную связь. Надеемся, что в личной беседе мы решим данный вопрос и посмотрим, где были сделаны неправильные шаги для получения максимального результата. Спасибо огромное, что с нами.