- АльбинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Этим воском очень довольна!
Из опыта могу сравнить только с воском из набора, который выдали в стом.клинике после установки брекет-системы - вот он-то никуда не годится, разваливался прямо на пальцах, вся упаковка закончилась на 3й день. А этот - супер! Да, необходимо приложить немного усилий, чтобы размять его, но держится на брекетах даже во время приёма пищи намертво, более того - идеально держится даже на микроимпланте, гладкая поверхность которого якобы должна была препятствовать этому.
Тем, у кого он не держится, советую просушить место крепления воска перед прикладыванием и хорошенько пригладить края к поверхностям.- Переваги:
- Фиксируется крепко, держится долго до следующей чистки, без вкуса и запаха.
- Недоліки:
- Трудно поддатлив к размягчению, но результат того стоит
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар відповідає замовленню.
- Лора Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жестковат - зимой приходится размачивать под горячей водой, чтобы можно было как-то лепить его.
Летом идеальной жесткости - в отличие от более мягких восков не расплывается. Удобно точечно наносить на определенные участки дуги.- Переваги:
- Не расползается
- Недоліки:
- Жестковат зимой
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила цей віск, бо писали, що він дуже твердий, я як раз такий і шукала. Насправді він не твердий, він просто щільний і не розлазиться в руках, на відміну від інших, які в руках перетворюються на кашу.
DenTek без запаху, без смаку, щільний, однорідний, від тепла рук стає м'якшим, безпроблемно зчіпляється з брекетами. Для мене – людини, яка страждає від травмування слизової брекетами – цей віск просто знахідка.- Переваги:
- Великий обсяг за невелику суму плюс він щільний і не розлазиться в руках, як інші.
- Недоліки:
- Взагалі ніяких!
- Людмила Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спаситель от режущих ощущений от брекетов. Привыкала к использованию долгое время, но замены этому воску не нашла
- Переваги:
- В меру твердый, легко установить на брекет, хорошо и долго держится.
- Недоліки:
- Надо привыкнуть использованию
- Шевцова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Воск достаточно твердый, но если немного размять, то никаких проблем не возникнет. Держит нормально, даже на внутренней стороне зубов не слетает моментально)
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Воск средней жесткости, очень удобный в использовании, на долго хватает, хорошо держится, приятно пахнет мятой. Товаром очень довольна. Рекомендую!
- Переваги:
- пахнет мятой
- ВикаПродавець: Rozetka
Покупаю воск второй раз.
Как по мне очень хороший.
Да, руками я его не смогла размять, но положила его на тёплое место и он стал мягким.
На брекетах держится очень хорошо. Конечно не исключаю то что часто приходится его переклеивать(любой воск рано или поздно будет слетать с ваших брекетов) но тем не менее я им вполне довольна.
Запаха мяты практически нету, но и резины тоже нет. Присутствует нежный вкус мяты, но он почти не ощущается.
(не знаю почему многие пишут что не могут размять его, я это делаю с лёгкостью)- Недоліки:
- Майя З***
Значит, или мне продали бракованный товар, или вам платят за отзыв +.
- Станев С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Анастасия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не знаю почему так много плохих отзывов, мне воск понравился. Если немного размять, воск отлично наносится. Держится довольно долго , как по мне, не отваливается. Рекомендую.
- Переваги:
- Приятный запах, хорошо держится
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Віктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный воск за такую цену (2 коробочки с воском в упаковке + шпатель). Шпателем удобно наносить воск на брекеты. Очень довольна покупкой
- Переваги:
- цена, приятный запах мяты, шпатель для нанесения
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращий віск, тільки ним і користуюсь вже два роки
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру на постійній основі майже рік, хороший, щільний, має ледь відчутний запах та смак ментолу, за свої гроші просио топ.
- Антон Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Твердий гарний віск. Брекетоносці мене зрозуміють
- Евгения Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Віск свою функцію виконує, фіксуєтся добре
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший віск. Добре тримається, з ним можна спокійно випити або поїсти. Він щільний, спочатку треба трохи розігріти і руках.
Приємний м'ятний "вкус", якщо є ранки у роті у місці нанесення, то віск при нанесенні приємно "охолоджує" за рахунок м'яти- Переваги:
- Економічний, добре тримається
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний товар
- Переваги:
- +
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошое качество быстрая доставка брали для брекетов по рекомендации врача
- Переваги:
- Качество
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё отлично.Отпрааили быстро.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний віск, купляю третій раз.
- Лариса Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий віск, співвідношення ціна - якість
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Такий самий віск як і будь-який інший, але дешевий. Варто зауважити що він також не розчиняється у воді, тому не бажано давати йому впасти в умивальник при чистці зубів -- стік може забитися.
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер. Очень помогает
- Михайлюк Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класна річ
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Недоліків не бачу, користуюсь часто. Гарно розминається в руці та кріпиться. За нормальну ціну гарна якість!
- Переваги:
- Гарно тримається
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший воск. Не отпадёт. Палочкой не пользовалась. Прогревала в руках и крепила на брекеты. Рекомендую
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Граний віск. Тримається добре,треба добре розім'яти перед використанням. І приємний свіжий присмак в роті,бо він м'ятний. І ціна за знижкою, вигідно
- Переваги:
- Ціна, якісь
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Недоліків не виявила. Чудово виконує свою функцію, добре кріпиться та тримається.
- Переваги:
- Хороша консистенція, добре кріпиться та тримається.
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За допомогою воску позбудась певних незручностей під час носіння брекетів
- Переваги:
- Добре клеїться
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже врятував в перший тиждень з брекетами. Віск гарно розминається,не твердий. У мене гарно тримався, дуууже навіть гарно. Перед використанням витирала слину з зуба/брекета,і після прикріпляла віск.
П.С від перших «натертостей» допоміг віск і полоскання розчином фурациліну двічі в день .- Переваги:
- Достатня кількість , зручне пакування.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний віск. Добре тримається.
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила собі одразу 2 упаковки і розумію що не дарма, дуже сподобався, як закінчиться буду замовляти ще
- Переваги:
- Приємно пахне, м'який, легко розминається та клеїться, не відпадає, в мене тримався навіть після їжі
- Недоліки:
- не знайшла
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший віск. Не м'який, проте краще тримається ніж м'який
- Наталя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила для початку одну упаковку (дуже задоволена )
Зараз ще замовила дуже виручає- Переваги:
- Спеціальна палочка для розділу віску, не м'який це