Топи продажів

Відгуки покупців про Флос із напрямлячем суперфлос DenTek Повне очищення 90 шт. (047701002476) (2.0023)

Оцінка користувачів 3.22/5
  • Наталі
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала для чистки зубів , дужек гарно справлдяється . гарний направлювач , легко проникає в складених ділянках

• Любов М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Выполняет свои функции.Легок в применении.

Переваги:
    Хорошего качества
    Недоліки:
    Не заметила.
  • Христина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я хочу поділитися своїми враженнями від використання DenTek Флос з направником - це справжнє відкриття для мене! Купуючи цей продукт, я мала на меті полегшити чистку під брекетами, і він повністю виправдав мої очікування.

Направник легко проникає під брекети, що робить процес чистки набагато зручнішим. А флос з підвищеною стійкістю до перетирання дозволяє мені використовувати його з легкістю, навіть при чистці складних ділянок.

Тепер користуватися флосом стало набагато простіше, незалежно від наявності брекетів. Я вражена його ефективністю і зручністю використання.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все гуд, життя взагальному полегшило, але всерівно напрямляч трохі незручний(задовгий) і через то інколи царапає губу коли під дугу просиляєш.

Переваги:
    Полегшує життя брекетоносцям
    Недоліки:
    Трохі незручний напрямляч по розміру + ціна
  • Роман О***

Не подобається

Переваги:
    Не виявив
    Недоліки:
    Пластикова направляюча затовста для мостів.
    Нитка тонка, без утовщень для якіснішого чищення

Доброго дня,

Компанія DenTek є лідером у США в галузі інноваційних, якісних, ефективних та безпечних продуктів для догляду за порожниною рота, включаючи флос-зубочистки, міжзубні щітки, нічні капи для зубів, скребки для язика, а також супутні аксесуари.

DenTek Повне очищення Флосс із направником розроблено спеціально для ефективного очищення навколо брекетів, мостів та імплантатів. Направник має оптимальну форму, щоб полегшити введення флосу у вузькі та важкодоступні місця. Рекомендуємо використовувати за інструкцією.

Пропонуємо спробувати також іншу продукцію бренду DenTek. Наприклад, міжзубні щітки: посилання.

• Виталий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

нитка дуже тонка, чіпляється іноді за брекет і швидко заплутується. треба звикати.

Переваги:
    направляюча міцна
    Недоліки:
    не дуже якісна тонка нитка
    іноді обривалася з направляючої
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

таке... направляючий хвостик дуже великий і чіпляє губи, нитка дуже тонка, на брекетах часто путається... повторно купляти не буду

• Артем Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Жахливий. Занадто здорова пластикова направляюча. Мені цікаво , це ж які мають бути проміжки між зубами. Купив дві пачки тепер хоч викидуй.

Недоліки:
    Здоровенна пластикова направляюча.

Доброго дня!

Дякуємо Вам за відгук.

Супер флоси призначені для очищення ортодонтичних апаратів (брекет-систем, імпантантів, мостів тощо), щоб забезпечити найкращий результат та комфорт для наших клієнтів.

Якщо Вам потрібні флоси для очищення міжзубних проміжків, рекомендуємо ось ці Флосс-зубочистки DenTek Комфортне очищення посилання

• Тоня
    Продавець: Rozetka

Слишком большой и неудобный наконечник. Купила для ритейнеров. Выкинутые деньги на ветер

Добрий день.

Дякуємо за Ваш відгук!

Компанія DenTek є лідером у США в галузі інноваційних, якісних, ефективних та безпечних продуктів для догляду за ротовою порожниною, включаючи флос-зубочистки, міжзубні щітки, нічні капі для зубів, скребки для мови, а також супутні аксесуари.

DenTek Повне очищення Флосс із направником розроблено спеціально для ефективного очищення навколо брекетів, мостів та імплантатів. Направник має оптимальну форму, щоб полегшити введення флосу навколо зубних пристосувань, а флос із підвищеною стійкістю до перетирання забезпечує ефективне очищення у важкодоступних місцях.

Рекомендуємо спробувати також іншу продукцію DenTek посилання

• Дудник А***

Занадто здорова пластикова направляюча

Недоліки:
    Занадто здорова пластикова направляюча

Доброго дня,

Компанія DenTek є лідером у США в галузі інноваційних, якісних, ефективних та безпечних продуктів для догляду за порожниною рота, включаючи флосс-зубочистки, міжзубні щітки, нічні капи для зубів, скребки для язика, а також супутні аксесуари.

Рекомендуємо спробувати також іншу продукцію DenTek для очищення навколо ортодонтичних апаратів. Наприклад міжвузлові щітки посилання