- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
Теплая шапка
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Игорь Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
Гарна тільки на картинці.жалко тут ругатися неможна.
- Переваги:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за Ваше звернення. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!
- Андрій
Згоден, це жах якийсь
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
Якісна річ.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темний синій
Тепла й приємна шапка, трохи шелестить, але до того можна звикнути, вона скоріше для більш низьких температур, бо зараз в ній досить спекотно
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
Шапка прокручується всередині, крива і постійно треба поправляти щоб вона нормально виглядала, абсолютно непрактична річ
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Червоний
На фото, супер!!!
- Переваги:
- Якість!!!
- Недоліки:
- В дійсності,не те що чекав.
Тому відмова.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
Норм
- Кирилл П***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темний синій
Уже успел протестировать. Пока еще не выпал снег могу насладится вечерним катанием на велосипеде, после этого сменю его на лыжи. Так вот шапка ветер не продувает, это я могу сказать Вам с уверенностью, что же касается водонепроницаемости, пока рано судить, посмотрим как зимой будет защищать, но в моросящую погоду -все гуд!
Шапка на вид самая простая, средней вязки, но вот на ощупь, совсем не простая, чувствуется, как что то внутри шелестит, похожее на пакет, по всей видимости, это и есть мембрана, защищающая от влаги.
Планирую проходить в этой шапке всю зиму, надеюсь что она оправдает своих денег и мне не придется срочно искать ей замену.
Пока по внешнему виду и первому опыту использования- доволен, надеюсь что зимой теперь я буду в сухости.- Переваги:
- не продуваемая
- Недоліки:
- пока не нашел
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Андрей
Скажите пожалуйста,какой максимальный размер шапки,я конкретно ношу 60 размер.
- Артем В***
Я думаю Вам должна подойти, у меня 58 размер, сидит норм, там запас приличный. Еще и отпорот есть.
Тоже покупал эту шапку, пока доволен.