- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Фіксує досить добре ,білого нальоту не залишає.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Фиксирует хорошо.
- Переваги:
- Фиксация. Цена.
- Недоліки:
- Оставляет белый налет
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Нет фиксации даже на тонких бровях, долго сохнет
- Переваги:
- Не оставляет белый налет, без комков
- Недоліки:
- Не фиксирует, долго сохнет
- Таня Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Нажаль мої брови не фіксує...
- АННА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Гель не поганий, але нема сильної фіксації, довго сохне, відчуття мокрих брів хвилин 10(( категорично неможна наносити 2 або 3 рази. Буде дуже довго висихати
Нажаль неможу знайти альтернативу моєї любові Люксвізаж- Переваги:
- Не поганий
- Недоліки:
- Середня фіксація, довго сохне
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Все сподобалось.
Рекомендую) - Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Непоганий гель для брів. Зі своїми функціями справляється.
- Переваги:
- Ціна - якість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Замовляла 3 травня, відправку досі не зробили. Постійно міняють дату! Хоч товар вже оплатила. Сервіс нульовий.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Дуже хороший гель я задоволена
- Переваги:
- Немає білого нальоту, не липкий, ціна
- Охременко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Сподобався. Тримає форму вій. Рекомендую)))
- Елизавета Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Дуже зручна щіточка, нею можна укласти волоски брів як тобі необхідно. Гель до речі добре тримається довгий час. У мене шкіра досить чутлива, але роздратування гель не викликав. Взагалі мені зручніше користуватися гелем, аніж фарбувати брови, природні зараз трендові.
- МарияПродавець: Rozetka. Об'єм: 9 мл. Відтінок: Прозорий
Очень удобная щёточка, хорошо улаживает и долго держит!!просто шикарно