- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Beige
розмір настільки малий, що воно недь на руку налазить, а не те,що на ногу. так, у мене 46й, так, я великого розміру людина і при цьому я заради цікавості приміряв його на ногу дівчини з худою стопою 37го розміру і от їй підійшло:) тому це або для дитячої ноги, або для жіночої, бо чоловіку його не протягти через стопу до пʼяти.
- Переваги:
- недорогий
- Недоліки:
- розмір на дитину мабуть
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Beige
Бандаж хороший але трохи маломірить.Розмір універсальний.В мене 44 розмір і худа нога і для мене він тіснуватий.Приїхав у синьому кольорі
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Beige
Ок.
- Недоліки:
- Подходит только на худые гомилки.
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
Непоганий ефект спочатку тримає,потім слабкий взагалі на 4 бали з 5.
- Переваги:
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
Порвався при першому використанні. Довелося закривати края ниток вогнем запальнички.
- Недоліки:
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
При першому же використанні нитки полізли з канта.
Не такий і він еластичний.
Після денного використання візуально відео що не повертається в попередній стан- Переваги:
- Ціна і то тепер під великим питанням
- Недоліки:
- Марна трата коштів
- ВИТАЛИЙ П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
В первый же день нитка контура на обеих бандажах лопнула при моем размере 41, а у кого нога 42 и выше - забудьте!!!
Растягивается через несколько надеваний, нитки по краям разматываются. Очень тонкий и неэффективный.- Переваги:
- Разве что цена, и то под вопросом!!!!
- Недоліки:
- Выброшенные деньги в никуда! МУСОР!!!
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
В своей ценовой категории хороший эластичный бандаж.
- Переваги:
- Цена/качество.
- Недоліки:
- ДжиннВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Beige
Якісний бандаж. Гарно тримає гомілкостоп. Не втрачає своїх якостей після прання. Якби трохи був дліньший знизу, взагалі був би ТОП. Одразу взяв і другий.
- Переваги:
- Тугий
- Недоліки:
- Закороткий знизц
- Алина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
Все подошло, спасибо
- Дойч В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
- Переваги:
- Отличная фиксация
- Milena L***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
Хорошо справляется со своей задачей
- Переваги:
- Удобный, почти не чувствуется на ноге
- Недоліки:
- Возможно фиксация сустава должна бы быть поплотней
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
Хотелось бы более плотную ткань, подозреваю что быстро растянутся.
- Переваги:
- За такие деньги вполне хорошая вещь
- Недоліки:
- Roman S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
мне понравилось
- Переваги:
- дешовые довольно качествиные за свою цену+
- Недоліки:
- быстро растягиваються
- Авєрін Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
Хорошие
- Переваги:
- Удобные
- Недоліки:
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
У меня узкая и тонкая нога, хотелось бы немного туже, но так как он безразмерный поэтому в общем не плохо. Достоинство: 2 штуки в упаковке на такие деньги.
- Переваги:
- Не дорогой, 2 шт. в упаковке.
- Недоліки:
- Нет.
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
Я очень довольна. Надежно фиксирует голеностопный сустав, не дает ему вывернуться. При ходьбе не чувствую боли. Действительно подходит на все размеры, налез даже на мой 41-й. Легко отстирывается, быстро сохнет.
- Переваги:
- Недорогой, качественный, 2 в упаковке
- Недоліки:
- Хотелось бы чтобы он был телесного цвета
- Киликевич С***
а який обхват у вас в районі гомілки ви розмір як вказували чи він один
- Дмитрий Б***Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
- Переваги:
- Дешевый
- Недоліки:
- дешевый
- Игорь К***Продавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
Чі підійде він після перелому?
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
- ДенисПродавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
Мне 14 лет, 42 размер
Подойдет?- Представитель компании
Добрый день. Подойдет. Размер универсальный. Бандаж очень хорошо тянется.
- никитаПродавець: Rozetka. Розмір: Універсальний. Колір: Blue
Подскажите, пожалуйста, ребенку 10 лет подойдёт? 36 размер обуви