Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Зволожувальний крем Doliva (Olivenol) з гіалуроновою кислотою 50 мл (4016369527672/4016369464922)

Оцінка користувачів 4.24/5
на основі 42 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    43 відгуки:  приблизно 72% позитивних, 16% нейтральних, 12% негативних
    Клієнти в основному задоволені кремом Doliva, підкреслюючи його гарні зволожуючі властивості, приємну текстуру та легкість використання як для денного, так і для нічного догляду. Багато хто хвалить крем за дієвість при сухості, подразненні та як базу під макіяж. Однак виникають скарги щодо зміни упаковки, підозр на підробку та особливостей аромату й текстури. Значна частина негативних відгуків стосується саме оригінальності продукту, іноді – відповідності заявленого складу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Anastazy
    Продавець: Rozetka

После применения результат заметен почти сразу, кожа становится светлее и увлажненнее.

Переваги:
    Хорошо увлажняет кожу, не липнет. Быстро впитывается, хорошо подходит в качестве ночного крема
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Качество крема за такую цену- бомба! Превосходное увлажнение, аромат и отличное состояние кожи, как результат. Приятно была удивлена, что кроме аптеки, в Розетка линия Doliva практически всегда в доступности.

Переваги:
    Превосходное увлажнение
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Обожнюю цей крем, легкий трав'янистий аромат та текстура, допоміг впоратися з подразненням на щоках на початку холодів, масло оливи має лікувальні властивості та добре зволожує шкіру. Підходить під макіяж, не потребує додаткового нанесення. Користуюсь роками, краще не знайшла.
    Дякую РОЗЕТКА за швидку доставку!!!

Переваги:
    Легкий, гарно вбирається і не залишає липкого відчуття
  • Карина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класно зволожує, легко лягає на шкіру та не утворює плівки. На денний догляд те,що треба

Переваги:
    Гарна консистенція
  • елена г***

Крем мені підійшов.

Переваги:
    Приємний
  • Наталья Д***

Користуюсь давно, дуже подобається

Переваги:
    Німецька якість, в складі оливкова олія 1холодного віджиму гарна ціна
  • Ольга Б***

Однозначно рекомендую.

Переваги:
    Очень хорошо впитывается. Подходит как основа для дневного макияжа.
  • Иван И***

рекомендую

Переваги:
    Отличный бальзам, соответствует описанию.
  • Інна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем покупала для мамы - ей чень нравится, доставка быстрая.

Переваги:
    Хороший крем
    Недоліки:
    Пока не выявлено.
  • Петро Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальний крем, гарно вбирається, запах не різкий.

Переваги:
    Легкий
  • Наталія Т***

Хороший увлажняющий крем

Переваги:
    Доступная цена
  • Олександра Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую собі та своїм близьким, перевірений виробник. Саме цей крем підходить для всіх типів шкіри,містить гіалуронову кислоту і сечовину для інтенсивного зволоження. Добре наноситься та швидко вбирається.

Переваги:
    Перевірений бренд
  • Унгурян Д***
    Продавець: Rozetka

Користуюсь місяць. Дуже задоволена. Легка текстура, швидко вбирається, не липкий, надає обличчю свіжості. Іноді використовую навіть як нічний крем. Надзвичайно приємний запах. Рекомендую!

Переваги:
    Усе вищесказане.
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем дуже підійшов! Зараз кожа дуже суха, аж до неприємного відчуття, а крем добре та швидко пом‘якшує її та не блищить на шкірі) буду і надалі користуватися!

• Марія Н***
    Продавець: Rozetka

Чудовий денний крем!!!Добре зволожує,лягає під макіяж.Шкіра пружна,ніжна. Легко вбирається!Приємний аромат.

Переваги:
    Сечовина,оливкова олія,вітаміни
  • Любовь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    Лёгкая текстура, хорошо впитывается.
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупала на подарок маме. Ей крем очень понравился

Переваги:
    Кожу не стягивает
    Недоліки:
    Не всегда есть в наличии и не во ысех аптеках
  • Слава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь еще и кремом вокруг глаз с радиолой и кофеином этой же ТМ. Очень хороший.

Переваги:
    Крем мне очень понравился. Люблю эту ТМ. Отличное питание и увлажнение.
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже хороший універсальний крем, вбирається швидко, не залишає жирного блиску. Шкіра стає свіжішою та пружнішою. Цей крем має ненав'язливий аромат польових трав.

Переваги:
    Підходить під макіяж
  • Уляна С***

Дуже класний

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цей крем просто ідеальний, він допоміг шкірі обличчя швидко відновитися від впливу морозу, легкий, швидко вбирається, немає липкої плівки, не викликає зуд і почервоніння, гарно зволожує! СУПЕР!!!! РЕКОМЕНДУЮ!!!!

Переваги:
    Відповідає всім вимогам вибагливої шкіри обличчя
  • Марина С***

Не первый раз пользуюсь
    Любимый крем! Рекомендую

• Ната Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дякую,дуже гарний зволожуючий крем для обличчя,гарна ціна.Дуже швидко відправили

Переваги:
    Якість,ціна,швидкість доставки.
  • Смолякова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже ніжна,приємна текстура,гарно зволожує.замовлю ще

Переваги:
    Класний
    Недоліки:

Щиро дякуємо за ваш теплий відгук.
      Завжди раді вашим новим замовленням — нехай кожне використання приносить задоволення.

• Аня М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якістю товару задоволена. Зволожує шкіру та не залишає ефекту плівки. Для мого типу шкіри підійшов ідеально.

• николай

Жінка схвалює!

Переваги:
    Якість.
    Недоліки:
    За роки використання не виявлено.
  • Надежда С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Давно користуюсь цім засобом. Миттєвий лифтинг. Добре зволожує шкіру. Не підробка. Рекомендую.

Переваги:
    Омолодження шкіри
    Недоліки:
    Немає.
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший зволожуючий крем. Легкий запах, текстура більше гелева, не залишає липкості. Вау-ефекту очікувати не треба, але за таку ціну варіант чудовий.

Переваги:
    Гарно зволожує
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Набагато щільніший, ніж Doliva інтенсив Light. Для зими ок, для непроблемної шкіри ок.
    Для літа не підійде. Для тих, хто має проблеми з чистотою пор теж не підійде.

Переваги:
    Норм зволожує
    Недоліки:
    Плотний
  • Кристина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала крем вперше, опиралась на відгуки.
    Крем не сильно щільний, хоча добре зволожує, шкіра одразу м'яка, але не матує, залишається блиск на обличчі, гарно використовувати на ніч або як базу під макіяж. Моя шкіра комбінованого типу, люблю більш легкі текстури.
    Досить специфічний запах, різкуватий, поки це єдине, що не подобається.

Переваги:
    Зволожує
    Недоліки:
    Запах
  • Юлія П***

Дуже подобається,купляю 2 раз, кремом задоволена

Переваги:
    Пом'якшує шкіру
  • Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В крему гарна текстура, приємний запах, гарно зволожує АЛЕ його наносити хіба що на ніч, а якщо в день то не виходячи десь в люди, бо він залишає жирну блискучу плівку на лиці . За це я зняла одну зірку.

• Ольга Т***

Можливо під макіяж дівчатам буде в самий раз, просто я майже не користуюсь макіяжем лише вії та губи)

• Світлана

Рекомендую

• Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила этот крем на лето, кожу увлажняет хорошо. Надолго хватает, так как средства необходимо мало для нанесения на кожу.
    Запах специфический и слегка навязчивый

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Звичайний крем, особливого ефекту не відчула, купила один раз, більше не буду, зверніть увагу, баночка невелика.

• Олеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар не відповідає дійсності. Перше фото - попередня покупка, друге- те, що прийшло зараз. Дивно

• Кірієнко Р***

Виробник не має права змінити кришку))))

• Оксана С***

Купляла такий крем в аптеці і був точнісінько такий дизайн, відповіли, що виробник змінив дизайн пакування, на склад крему і його властивості це не впливає.
      Користуюсь вже не вперше, тому можу сказати, що це оригінал.
      Класний крем, він спас мою шкіру обличчя після алергрії на холод. Гарно вбирається.

Дякуємо, Оксано, за такий детальний і приємний відгук.
      Раді чути, що крем допоміг відновити шкіру та виправдав очікування.
      Так, дійсно — виробник оновив дизайн пакування, але формула залишилася незмінною: натуральна, збагачена оливковою олією та гіалуроновою кислотою для глибокого зволоження та захисту шкіри.