Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Гель-змазка Dolphi Sweet Pleasure з ароматом полуниці 50 мл (7640341152933)

Оцінка користувачів 3.54/5
  • РОМАН
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна але потім дуже ліпуча

• Сергей Ш***

Клас!

• Жонни С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пекучая, химозная. Не пожалейте денег,купите Дюрекс лучше. Пользовался Один раз с девушкой,далее пришлось самому,чтобы товар не пропадал)

Переваги:
    Дизайн бутылочки
    Недоліки:
    Пекучая. Вкус химоза,густота большая
  • Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень понравился,приятный запах , вкусный на вкус . Долго держиться смазка,не впитывает как некоторые,рекомендую!

Переваги:
    Приятный вкус
    Недоліки:
    Нету
  • Ігор В***

0 із 10

Переваги:
    Недоліки:
    Краще взяти солідол
  • Сергій Г***

Гуд

• Євген М***

Користуюсь. Все норм.

• Євген М***

Цікаво: купував полуницю (зовні є напис), а коли відкрив, то полуниці там немає. В туба наповнена зігриваючим засобом.
      До цього був теж полуничний, теж Dolphi, але в іншому флаконі.
      Засоби різні. Таке вже траплялось, але дуже давно.

Доброго дня! Зверніться за номером підтримки споживачів, який вказаний на пакуванні, аби надати всю інформацію щодо партії. Гарного Вам настрою)

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені подобається жінці теж)) заказую не перший раз. Якось би здалось такі речі пакувати думаю. А не ось так в відкритому вигляді

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Консистенція густувата але коли наносиш все добре працює, після дюрекса це взагалі чудово, не пече, і даже вистачає на довго, від дюрексу даже руки завжди липнули а цей розбирається і висиє не залишаючи по собі слідів

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Почитав коментарі про те, що пече! на іші виду цього бренду і вирішив взяти цей. Але таж ситуація і в мене. Люди реально пишуть правду) Воно реально пече!) Намастив на руки і розтер - це якесь вареннячко з полуниці)) Липке та густе, як гель для волосся) Народ, я раджу використовувати замість зігріваючого засобу, але тільки ЗОВНІ) Після durex на водній основі, це просто жесть) В мене таке враження, що мене пранконули) Я промовчу про емоції дівчини)) Той хто ЦЕ придумав, сам спробував?) Жартівники)

Недоліки:
    Ця липка жижа реально пекуча :)

Доброго дня! Дуже шкода, що даний продукт Вам не підійшов. Але у всіх відчуття індивідуальні до компонентів гель-смазки Dolphi Sweet Pleasure. Радимо Вам спробувати гель-змазку Lex Aqua Зволожуючу (7640341151905). Має інтенсивний зволожуючий ефект, а також пом'якшуючу заспокійливу дію, що сприяє прискоренню регенерації шкіри й не порушує pH-балансу природного середовища організму. Особлива формула з використанням природних компонентів та легка консистенція, забезпечує подвійну тривалість зволожуючого ефекту, дарує приємні відчуття та комфорт. Виконаний на водній основі, має приємну текстуру, прозорий, легко змивається та не залишає плям на тілі чи білизні.

• Юрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не сподобався, порівняно з іншим брендом. Схоже на липку непридатну массу, яка швидко висихає.

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Відчуття від даного товару у всіх індивідуальні. Радимо спробувати інші товари цієї лінійки, наприклад: Гель-змазка Dolphi Ultra Comfort з вітамінами А і Е та екстрактом Алое вера сприяє максимальному зволоженню інтимних зон, забезпечує комфорт та приємні відчуття. Гарного Вам настрою)

• Юрій Б***

Приємний аромат та смак

• Эдуард П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я не понимаю, неужели сложно упоковать не в прозрачном пакете?
    Попросил мать ученика забрать по дороге посылки .
    Пото,что был в другом городе. И потом пришлось краснеть !

Переваги:
    Быстро прислали . Остальное ещё не знаю.
    Недоліки:
    Прозрачная упаковка.

Доброго дня! Тип пакування обирає магазин Розетка, а не постачальник. На даний момент це питання намагаємось вирішити з магазином Розетка. Дякуємо за звернення та гарного настрою.

• Марина
    Продавець: Rozetka

Вона дійсно дуже пече ,як вогонь там запалили

Переваги:
    Недоліки:
    Пече
  • Матвій Б***
    Продавець: Rozetka

Справді трішки пощипує після нанесення, але це не велика проблема. На запах приємна і особливо на смак. Вичавлювати іноді приходиться добротно так, щоб не було проблем з тертям.

Переваги:
    Класний запах і смак
    Недоліки:
    Може іноді пекти трішки та доволі швидко висихає

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Чутливість до компонентів лубрикантів у всіх індивідуальна, тому у когось можуть виникнути подібні відчуття. Дякуємо, що обираєте нас. Гарного настрою)

• Диана Н***
    Продавець: Rozetka

А во что-то можно было упаковать????
    ниже писали,что прозрачный пакет хоть дали,а тут просто в руки вручили..
    когда за спиной целая очередь
    В следующий раз когда надумаете заказать,то подумайте хотите ли вы краснеть перед работники которые между собой хихикают и шепчутся

• Людмила К***

Ніхто взагалі на Землі не користується цим,ви одна така і тільки для вас це роблять.Всі лубриканти роблять для того, щоб хтось з когось хіхікав ви не знали?Чим цей товар відрізняється від туалетного паперу, область застосування приблизно співпадає.Це що наркота щоб запаковувати від поліції.

Доброго дня! Тип пакування обирає інтернет магазин, а не постачальник. Наразі намагаємося погодити дане питання. Приносимо наші вибачення за таку незручність. Гарного Вам настрою)

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Нажаль, відношення до такого типу товарів у всіх індивідуальна. Гарного Вам настрою)