- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Отличный пятновыводитель! Вывел пятна от велосипедной смазки, шариковой ручки, крови. Рекомендую!
- Переваги:
- Универсальный
- Недоліки:
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Покупаем уже не в первый раз.
По акции вообще цена шикарная, купили и пользуемся с удовольствием...
Практически в 100% случаев удаляет жирные пятна.
Результат после первого применения.- Переваги:
- Достойное удаление пятен без последствий для ткани, размер бутылки
- Недоліки:
- Иногда не удаляет застарелые жирные пятна
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
В шафі років 2 певно лежало плаття, яке одягнула 1 раз на день народження, де успішно поставила декілька плям від копченої скумбрії. Пробувала різні засоби, які власне не допомогли. Випадково наткнулся на цей плямовивідник і вирішила спробувати. Зробила все як вказано в інструкції і вуаля, плям як і не було. Дуже задоволена ним і всім рекомендую! Не розумію тих, хто скаржиться, що видаляє тільки жирні плями, а інші ні. Власне на ньому написано, що він саме для видалення жирних плям.
- Переваги:
- Простий у використанні, дієвий
- Недоліки:
- Не знайшла
- ІваннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Найкращий плямовивідник, який я колись використовувала. А користувалася я багатьма (ваніш, білі вітрила, веллс і подібні). В мене дитина, тому перу я часто і плями не найлегші. Але цей засіб просто топ, рекомендую
- Переваги:
- Справді видаляє плями
- Недоліки:
- Хотілося б пляшку з більшим обʼємом
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Супер вывел пятна на диване
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Очень классный пятновыводитель,рекомендую, спасибо за быструю доставку
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Самый классный пятновыводитель. Справляется с любыми пятнами. У данной фирмы много разновидностей пятновыводителей, но этот самый самый. Всегда заказываю и буду заказывать
- Переваги:
- Справляется с любыми пятнами
- Недоліки:
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Використала один раз. Він був ефективним, на відміну інших засобів, які використовувала. Зокрема, вивів полиняючі чорны п'ятна на білому рушнику..... Це була моя 5 спроба. І з цим засобів вона була вдала
- Переваги:
- Зручний та ефективний
- Недоліки:
- поки не знайшла
- Данута Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Товаром задоволена, свої функції виконує
- Переваги:
- Ціна акційна і якість хороша
- Недоліки:
- Natasha M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Отличный! У нас четверо детей) и пятна - это просто моя обычная жизнь. Средство сэкономило кучу денег, потому что вещи отстирываются, а не выбрасывается. Достаточно экономно расходуется. Предыдущую бутылочку не успела закончить - отобрала подруга. Заказала следующую)
- ВоваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Відстірав застарілу пляму на білій футболці, наноситься на пляму перед пранням, і тепер не потрібно нести одяг в хімчистку
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Перший раз беру, але дуже сподобався, зручна щіточка, гарно справляється з усіма плямами.
Щиро рекомендую цей плямовивідник!
Буду купувати ще. - Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Купую вже вдруге, дуже задоволений, плями прибирає чудово.
- Переваги:
- Бренд, гарна якість, універсальний, недорогий.
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук і що обираєте ТМ Dr. Beckmann
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Купувала вперше. Плями від вишневого соку на білому зникли вже після першого прання, а плями від кетчупу на світло-рожевому трохи залишилися, але майже непомітні (однак для плям від соусу бачила спеціальний засіб цієї ж фірми). В цілому покупкою задоволена. Найкращій засіб
- Переваги:
- Діє краще, ніж інші засоби
- Недоліки:
- Лана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Супер !
- Переваги:
- Супер
Представник постачальникаДоброго дня, вдячні за коментар
- Лилиана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Прекрасный плямовивідник, з першого разу очистив ті плями, які не могла довго нічим вивести
- Переваги:
- Швидко виводить навіть застарілі плями
- Недоліки:
- ---
Представник постачальникаДобрий день, вдячні за відгук
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Просто отличное чистящее. И щёточка в тему. Убирает пятна крови на раз. Да сама рубашка и всё, что было в стирке выглядит исключительно.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Дуже класний плямовивідник.Навіть кисневий порошок не впорався із плямою а цей засіб прибрав її за хвилину.
- Переваги:
- Швидкодіючий
Представник постачальникаДоброго дня, вдячні за коментар
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Працює як того й очікували
- Переваги:
- Хватає на довго
- Недоліки:
- Не виявили
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Дуже добре, виводить плями
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Дуже класний плямознищувач
- Переваги:
- Я ним можу відіпрати все, чоловік на сто вліз в оливу і навіть це відіпралося. Дуже зручна упаковка з щіточкою, легко наносити засіб і досить економно.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар
- Лилия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Брала на пробу такий плямовивідник у знайомої бо були жирні плями на зимовому пальто (судочок відкрився ) . Скільки прала порошками нічого не допомогло а цей засіб за одне прання справився зі своєю задачею на всі 100%. Замовила тепер і я по акції ще 2
- Переваги:
- Справився з своєю задачею
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Александр Ч***Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Неплохо выводит пятна жыра, приятный запах.
После нанесения через 5-10минут нужно стирать как указано в инструкции.- Переваги:
- Справляется с жирными пятнами, удобная упаковка с щёткой для нанесения средства.
- Недоліки:
- Иногда помогает при повторном применении
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Зручний та ефектвний.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Довольна пятновыводителем. Наношу перед стиркой, потом кидаю в машину.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Пользуюсь этим пятновыводителем уже пару лет точно. Первый раз купила в магазине. А сейчас по скидке беру тут. Поко что самое лучшее. Иногда нужно и по несколько раз застирывать, но в итоге результат всегда отличный.
Данное средство покупала в Австрии. Пятна выводит отлично. Особо сильные со второго или третьего раза, но это с дорогих деликатных вещей, которые и стирать часто нельзя. Всё выводит. Куплю здесь ещё.
- Переваги:
- Минимум химии, акционные цены
- Недоліки:
- Пока нет
Задоволена якістю товару
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Не виявила
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Купляю не в перше , гарно справляється з плямами , рекомендую!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Rozetka — справжній маст-хев для шопінгу!
Кожне замовлення тут — як маленьке свято: швидка доставка, ідеальна упаковка, товар без жодних сюрпризів, усе точнісінько як на фото. Замовляю постійно й щоразу ловлю себе на думці: «Оце сервіс!». Команда підтримки — справжні чарівники: відповідають миттєво, допомагають у будь-яких дрібницях.
Ціни приємно дивують — завжди вигідні, а постійні знижки роблять покупки ще приємнішими. - Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Дуже мені сподобався .
- Переваги:
- Все добре відчистив.
- Недоліки:
- Немає.
- Аліна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Плямовивідник з щіточкою зручний у використанні, ефективно виводить плями та не пошкоджує тканину.
Рекомендую !
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Дякую
- Переваги:
- Попробувала, сподобалося, рекомендую
- Недоліки:
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Це той випадок, коли якість вища за очікування. Я вперше купив цей засіб, не особливо вірячи в його ефективність. Але коли він з легкістю впорався з плямою від шоколаду на моїй улюбленій білій футболці, я зрозумів, що це любов назавжди. Зручний флакон із щіткою, приємний запах і вражаючий результат – що ще потрібно?
- Переваги:
- Результат
- Недоліки:
- Аліна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 250 мл
Клас