Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ремінець Drobak Nylon Premium для Xiaomi Mi Smart Band 8/9/10 Red (191955)

Оцінка користувачів 4/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Маріанна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey

Ремінці ТОПчик! Купила вже четвертий в різних кольорах. За пів року виглядає чудово, колір абсолютно не вигорає. Кріплення надійні, ремінець не бовтається. Рекомендую)

Переваги:
    Ціна, якість, різноманітність кольорів
    Недоліки:

Вітаємо, Маріанна! Дякуємо, за високу оцінку якості, товарів нашого бренду! Ми раді, що продукція нашого виробництва, виправдала Ваші сподівання! Приємного користування! З повагою, команда Drobak!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якість ремінця нормальна. Але фото трохи не відповідає дійсності. На ремінці застібки різні. Одна з них як на фото, друга інша. І трохи воно кидається в очі, коли пристібаєш до трекера

• Ирина Ю***

Отлично и до сих пор использовать 10/10

Вітаємо, Ірина! Дякуємо, за високу оцінку якості, товарів нашого бренду! Ми раді, що продукція нашого виробництва, виправдала Ваші сподівання! Приємного користування! З повагою, команда Drobak!

• Грищенко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey

Силіконовий, що був з годинником порвався через 3 місяці, постійно пітніла рука після миття та влітку. А цей ремінець ношу постійно вже півтори роки. Знімаю тільки для заряджання годинника, або попрати сам ремінець. Тримається дуже добре. Замовила ще два інших кольорів

Переваги:
    Краще за рідний
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

На перший погляд ремінець якісний, проте користуючись протягом місяця часу він порвався

Недоліки:
    місяць часу життя

Доброго дня, Максим!
      Нам дуже шкода, що виникла прикра ситуація, і ви отримали брак! Наша команда досвідчених фахівців, ретельно працює над тим, щоб виключити таку продукцію з обігу але, на превеликий жаль, це іноді трапляється. Ми з радістю виправимо дану ситуацію, і зробимо Вам заміну ремінця на новий! Зверніться, будь ласка, в сервісний центр Розетка, для вирішення цього питання! З повагою, служба підтримки Drobak!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Прислали какой то мусор !!! Совершенно не то что на изображении на сайте!!! Как так можно, нагло обманывать!!!???

Переваги:
    Нет.

Доброго дня!

• Олег О***

Я написал что ремешок не бракованый, а не такой как представленный на изображении!! Совсем другой!! Это просто обман покупателя а не ошибка!! Сказочники)).

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Хороший ремешок, мягкий, надежное крепление и застежка.

Вітаємо, Сергей! Дякуємо, за високу оцінку якості, товарів нашого бренду! Ми раді, що продукція нашого виробництва, виправдала Ваші сподівання! Будемо раді співпрацювати і надалі! З повагою, команда Drobak!

• Яків Л***

Ремінець зручний, але кріплення зламалось через 1.5 місяці

Переваги:
    зручний
    Недоліки:
    швидко заламався

Доброго дня, Яків!
      Нам дуже шкода, що виникла прикра ситуація, і ви отримали брак! Наша команда досвідчених фахівців, ретельно працює над тим, щоб виключити таку продукцію з обігу але, на превеликий жаль, це іноді трапляється. Ми з радістю виправимо дану ситуацію, і зробимо Вам заміну ремінця на новий! Зверніться, будь ласка, в сервісний центр Розетка, для вирішення цього питання! З повагою, команда Drobak!

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюся вже кілька місяців. Не злітають при занятті спортом, рука не пітніє, легко регулювати натяг. Єдина особливість цього матеріалу: може при першому використанні викликати подразнення шкіри; спершу думав повертати, але вирішив спробувати гарно промити водою з милом - допомогло, стало м'якіше і більше не було подразнень навіть якщо сильно затягнути. У стандартних силіконових, наприклад, у мене постійно ламалися піни застібки - вони пластмасові і не дуже якісні, тоді як у цих таких проблем і бути не може, власне тому і вирішив спробувати.

Переваги:
    краще силіконових, надійніше кріплення
    Недоліки:
    при першому використанні може викликати подразнення

Вітаємо, Андрій! Дякуємо, за високу оцінку товарів нашого бренду! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Алекс Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Зручний ремінець. Не розстьобується, але прослугував лише 2 місяці. Зламалося кріплення до браслету.

Недоліки:
    Через 2 місяці зламалося кріплення
  • Євген А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey

Якщо ходити по дому дуже обережно, ремінець гарний) Але якщо хоч трішки займатися активностями - пластикові кріплення не витримують. Прослугував 1.5 тижня. Не бився, не чіплявся, просто під часу бігу, під власною вагою, зламалось кріплення. Ледь не загубив браслет.

Переваги:
    Приємний на дотик ремінець. Зручний у користуванні
    Недоліки:
    Криплення до пристрою вистачає на тиждень. Пластикові шпиньки ломаються дуже швидко. По суті - гроші на вітер.

Доброго дня, Євген! Дякуємо за відгук! Нам дуже шкода, що ви отримали брак! Зверніться, будь ласка, в сервісний центр Розетка, для заміни ремінця на новий.

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якщо у вас велика кисть як в мене тоді ремінець рекомендую Навіть ще запас довжина залишився

Вітаємо Максим! Дякуємо за високу оцінку товарів нашого бренду! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

хороший зручний ремінець, добре фіксується на руці, не натирає.

Переваги:
    зручний
  • Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sea Shell

Хороший ремінець, зручний у використанні.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

загалом норм браслет. але знову треба встановлювати новий додаток. відсутній коректний формат дати, а оновлення ще немає

Переваги:
    нормальний браслет
    Недоліки:
    відсутність оновлення з коректним форматом дати

Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку товарів нашого бренду! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі. У нас представлений великий асортимент захисного покриття та аксесуарів для смартфонів, смарт-годинників та блоків живлення для ноутбуків.

• Олег

Давно встановлюєте додатки до ремінців? Допомогає? Порадьте який ваш улюблений додаток. Дякую.

• Роман Д***

Дійсно, перевірив - додаток не став на ремінець. Довелося встановити лінукс і пару драйверів під відеокарту. Тепер ремінець розцвів новими красками.

• Артур Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey

Хороший ремешок. Держит надёжно. Не расстегивается. Можно регулировать более точно, чем родной. Мокнет, но высыхает быстро после душа. На толстое запястье хватает, хоть и впритык.

Переваги:
    Качество

• Дарина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Сама якість ремінця гарна, липучка фіксує добре, але ремінець завжди мокрий після миття рук.

Переваги:
    Фіксація
    Недоліки:
    Мокрий

Вітаємо, Дарина. Дякуємо за відгук!

• Єгор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Rainbow

Пркрасно для тих, кому не підходить стандартний силіконовий ланцюжок. Мити краще з Ванішом

Переваги:
    Яскравий, шкіра дихає, нема слідів і подразнення як після силіконових цільних, легко знімається
    Недоліки:
    З часом (пів року) перестала адекватно цеплятись остання ліпучка, іноді відчіпляється і розстібається

Вітаємо,! Дякуємо за високу оцінку товарів нашого бренду! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі. У нас представлений великий асортимент захисного покриття та аксесуарів для смартфонів, смарт-годинників та блоків живлення для ноутбуків.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sea Shell

Тримається добре краще ніж силікон. Світлий силіконовий ремінь швидко темнішає і нічим не відтирається потім, а цей якщо й забруднити, то можна попрати і буде як новий. Час покаже скільки прослужить, поки що все влаштовує

Переваги:
    Гарна фіксація на руці, матеріал який можна прати
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadgetist. Колір: Olive

Зручно для руки

Переваги:
    Простота
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  Gadgetist

Дякуємо за відгук. Будемо раді відправляти для вас замовлення знов