- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Розмір ремінця: 130-230
Хороший ремінець за свою ціну
- Недоліки:
- Не знайдено
Представник постачальникаВітаємо, Александр! Дякуємо, за високу оцінку якості, товарів нашого бренду! Ми раді, що продукція нашого виробництва, виправдала Ваші сподівання! Приємного користування! З повагою, команда Drobak!
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver. Розмір ремінця: 130-230
Стильний і зручний браслет для Apple Watch. Добре виглядає на руці, магніт тримає надійно, а міланське плетіння комфортне навіть при довгому носінні. Метал якісний, браслет легко регулюється під зап’ястя та додає годиннику більш преміального вигляду.
- Переваги:
- Стильний, зручний і легкий браслет із надійним магнітним кріпленням, який додає Apple Watch преміального вигляду.
- Недоліки:
- не виявив
Представник постачальникаВітаємо, Юрій! Дякуємо, за високу оцінку якості, товарів нашого бренду! Ми раді, що продукція нашого виробництва, виправдала Ваші сподівання! Приємного користування! З повагою, команда Drobak!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver. Розмір ремінця: 130-230
Дуже приємний на дотик і вигляд. Головне для мене - досить великий розмір і можна носити вільно без стискання запястка. Рекомендую обирати сріблястий колір, не видно подряпин, нефарбований і т.д.
- Переваги:
- Матеріал, магнітна застібка, розмір.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Розмір ремінця: 130-230
Браслет дуже зручний, але дууууже легко царапається, браслет коротше дужки на годиннику на якій він закріплений, виглядає не як металічний через матову фарбу без жодних металічних бліків на світлі
- Переваги:
- Зручний, легко одягати
- Недоліки:
- Виглядає як резиновий через матову фарбу, легко царапається, люфтить на кріпленні