Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Підставка для ноутбука/планшета Dudao F9 Silver (AI-DudaoF9)

Код :  319342972
Оцінка користувачів 4/5
  • Богдан Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ноутбук тримається впевнено, підставка не йорзає по поверхні.
    На мій погляд достойна річ.

Доброго дня, Богдане!
      Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що підставка Dudao F9 Silver виправдала ваші очікування та показала себе надійною і зручною у використанні.

Бажаємо вам комфортної роботи та довготривалого користування!

• Мухін Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свої гроші товар не справляється добре з зі своєю функцією - хитається навіть при мінімальній взаємодії з ноутбуками, поставленими на неї
    Існує достатньо таких же розкладних аналогів, що в 2 рази дешевші та які монолітно стоять в будь-яких умовах

Переваги:
    Метал
    Недоліки:
    Ціна, конструкція

Шановний Денис, нам шкода почути, що ви не задоволені нашою подставкою для ноутбука/планшета Dudao. Ми завжди ставимо нашу продукцію на високий рівень і робимо все можливе, щоб забезпечити вас якісними та надійними рішеннями. Ваш відгук для нас важливий, і ми вдячні за ваш коментар.

Ми розуміємо ваші обурення та розчарування в продукті. Ми постійно працюємо над вдосконаленням наших товарів, і ваші зауваження надихають нас на подальші зусилля. Будь ласка, зверніть увагу, що ми завжди раді повернути гроші або замінити продукт, якщо ви не повністю задоволені його якістю.

Ще раз вибачте за будь-які незручності, які ви зазнали, і дякуємо за ваші відгуки. Ваша задоволеність - наш головний пріоритет.

• Холмогоров В***

Максимальна ширина не 21 см, а 18.5 см

Переваги:
    Товстий метал
    Недоліки:
    Максимальна ширина - 18.5 см
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила підставку для ноутбука 17 дюймів. Витримує добре, ніяких нарікань немає. Приємно, що є різна висота підйому.

Переваги:
    Компактний в складеному вигляді, має різні рівні нахилу
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Николай Ш***
    Продавець: Rozetka

подставка супер, металлическая с резинками - хорошо уверенно стоит
    ноутбук на ней как влитой стоит надежно , не двигается

Переваги:
    устойчивая, разный угол наклона, качественная
    Недоліки:

Николай спасибо за отзыв! Приятного пользования