Відгуки покупців про Акумуляторна батарея Duracell | 12V 9Ah | F1 | AGM мультигель (DR9-12)
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Норм
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Работает, а это главное
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Не нашла
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
АКБ заряджена. Зразу встановив у обприскувач і до роботи. Потужний результат.
- Переваги:
- Упаковка якісна. Відповідає заявленим характеристикам.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Батарея якісна, використовую в ДБЖ, з електропостачанням постійні проблеми і мене вона конкретно виручає. Можу рекомендувати, річ корисна і брендова.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Гарна батарея, вже 1 мiсяць в роботi без жодних зауважень
- Переваги:
- Все пiдiйшло
- Недоліки:
- Не побачив
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Вона робить в мене півроку, до сих пір польот нормальний.
- Переваги:
- Надійна батарея
- Тимур С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Батарею купив пару місяців тому. Використовую в ДБЖ. Бувають часті відключення аварійного характеру, і ця батарея добре витримує навантаження.
- Владимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Свіженька! Випущена 25 листопада минулого року, то біш 5 місяців. Після установки ПБЖ зразу включився
- Переваги:
- Свіженька! Випущена 25 листопада минулого року, то біш 5 місяців
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Батарея стоїть своїх грошей, та ще й гарантія рік. А в мене вона робить вже більше року.
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Все супер
- Переваги:
- Ціна і якість
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Брав як аварійне джерело живлення для підключення LED-стрічки 12 В 0.9 Вт/м на випадок відключення світла. Світить добре. 1м стрічки тримало два дні десь приблизно по 4 години. Заряду АКБ лишилося приблизно 50%
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Очень доволен батареей. Сбоев в работе нет.
- Царюк о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Отличная батарея
- Недоліки:
- Недостатков нет.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Прийшов швидко, запаковано добре, заряджений.
- Переваги:
- Будуть зрозумілі під час експлуатації.
- Недоліки:
- Будуть зрозумілі під час експлуатації.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Нещодавно купив вже другу таку батарею для свого ДБЖ.
Перша проробила стабільно більше двох років. Дуже задоволений її роботою, бо ні разу не мав з нею проблем.
Впевнений, що і ця буде довго і стабільно робити, як і перша. - Тимофій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Вибрав цей акумулятор , керуючись його характеристиками та відгуками друзів, які вже користувались таким акумулятором. Для ДБЖ цілком підходяща модель. Прийшов у хорошому стані. Візуально корпус і клеми в ідеальному стані. Підключив, працює нормально . Про довговічність можна буде сказати через тривалий час користування. На сьогодні мене цілком задовольняє, герметичний, без запаху, свою функцію виконує.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Батарея працює стабільно. Намагаюсь притримуватись рекомендацій по зарядці, щоб продовжити строк служби. Зауважень поки не маю.
- Стрикаль Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Брав, бо стара батарея в ДБЖ померла в найнепотрібніший момент, коли світло зникло посеред роботи. Після цієї сітуейшн вирішив не економити й взяти щось норм, щоб один раз поставити й не паритися більше.
Підключив без проблем, усе стало як рідненьке. Перше тоді відключення перевірило її одразу - роутер, ноут через ДБЖ і навіть настільна лампа протримались значно довше, ніж очікувалось.
Ще підмітив, що вона стабільна, техніка не пищить, ДБЖ не сходить з розуму, як це було зі старим акумом. Не гріється, нічим не воняє, стоїть собі тихо під столом і робить свою роботу.
Із плюсів, то після повернення електрики досить швидко заряджається.
Коротше, це не та покупка, яка викликає вау емоції, але саме така, яку починаєш реально цінувати, коли сидиш зі світлом і інтернетом, а у сусідів уже все вимкнулося )))- Переваги:
- Виглядає акуратно, добре тримає
- Недоліки:
- ніт
- Станкевич В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
На гарну річ приємно і відгук написати. Дуже гарна якість у батареї, і при потребі буду ще купляти.
- Алекс В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Акумулятор виглядає якісно, корпус міцний, клеми зроблені акуратно.
Встановив його в свій ДБЖ без проблем і після першої зарядки працює стабільно, напругу тримає добре.
Коли виключають світло, він підтримує роботу мого ПК ще десь півгодини для коректного завершення роботи.
На більший час не розраховую, щоб акамулятора надовше вистачило.
Для тих, хто цікавиться, скажу, що кращого ви не знайдете. Чим купляти якийсь дешевий ноунейм, краще трохи доплатити і купити якісну батарею з гарантією. - Малюков Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Прийшов сюди за другою батареєю. і побачив негативні відгуки, шо у людей він проробив по півтора чи два роки і вони невдоволені. Так у нього гарантія всього один рік! Це ж значить, що він і розрахований на термін роботи два чи трохи більше років. Я розумію, коли місяць попрацював і сдох, а то два роки! Це ж добре! Тим більше в наших умовах, коли світло дають на пару годин і він просто не встигає нормально зарядитись.
Мій працює трохи більше року, я намагаюсь заряджати його повністю по можливості.
Проблем зі зменшенням часу роботи не має.
Тож скажу одне - інструкцій ніхто не відміняв і якщо їх дотримуватись, то батарея прослужить довго і добре.
Опираючись на свій досвід Рекомендую. - Дима С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Пришёл к выводу, что батареи такого плана надо эксплуатировать точно в соответствии с рекомендациями, иначе долго не прослужит. А так работает у меня уже почти два года и полёт нормальный.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Судячі з відгуків, ситуація у мене доволі звичайна
Перші два місяці акумулятор працював добре. Вистачало на 8-9 годин роботи інтернету.
Через півтора місяці ці 9 годин роботи перетворилися на 3-4 години
Ще через два тижні перестав працювати зовсім
Виробник на всі погані відгуки відповідає, що акумулятор якісний, короткий термін роботи пов'язаний з "поганими умовами експлуатації". Хоча в тих самих "поганих умовах" минулий ноунейм акумулятор, який коштував вдвічі дешевше, працював два роки без жодних проблем- Переваги:
- Недоліки:
- Пропрацював два місяці
Представник постачальникаКатерино, доброго дня!
Дякуємо Вам за вибір Duracell!
В сучасних умовах частих відключень AGM акумулятори більшість часу працюють в глибоких циклах розряду, а повний цикл заряджання потребує до 10–12 годин. При недостатньому часу на відновлення або постійному недозаряді всередині батареї можуть утворюються сульфати на пластинах, що поступово знижує ємність і здатність утримувати заряд.
Якщо акумулятор використовувався відповідно до рекомендацій виробника, але ви зіткнулися зі зниженням продуктивності, рекомендуємо звернутися до служби підтримки для детальної діагностики і ми з радістю Вам допоможемо
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Замовляв у листопаді 2025го. Батарея приїхала з датою виготовлення у жовтні 2024го.
Я подумав, що це Дюрасел (ого-го!) і хоча б на пару років іще його вистачить.
Використовувася у безперебійнику для WiFi роутера.
Перші 2 місяці, допоки графіки вимкнення світла були доволі прийнятними, чудово виконував своє завдання. А у січні, коли ситауція зі світлом у країні погіршилася, перестав тримати заряд. Тепер після тривалої зарядки (~10 годин) батарея швидко втрачає заряд навіть без навантаження.
Як то кажуть: "Duracell - надійний бренд, але, як і будь-яка SLA або AGM-батарея, потребує дотримання рекомендованих режимів роботи"
КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
Краще взяти щось ноунеймове, свіжіше і помітно дешевше, яке прослугує 1-2 роки і без дотримання "рекомендованих режимів роботи"- Переваги:
- Красівоє
- Недоліки:
- Не для сучасних українських реалій
Представник постачальникаОлександре, доброго дня!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Користуюсь цією АКБ декілька місяців. Все добре
- Ілля Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Вистачило рівно на два роки. Тепер не тримає безперебійник навіть і хвилину. Треш. Китайський акум прожив 5 років. Так, деградував, але прожив
- Переваги:
- Бренд?
- Недоліки:
- Треш
Представник постачальникаІлля, доброго дня!
Дякуємо, що обрали Duracell!
AGM-акумулятори розраховані на роботу в буферному режимі з рідкісними розрядами та повною зарядкою протягом 8–12 годин. За умов постійних відключень електроенергії батарея регулярно глибоко розряджається і не встигає повноцінно відновлювати заряд. У режимі, коли світло подається лише на 3–4 години на добу, це неминуче призводить до прискореної деградації ємності навіть у справного акумулятора.
У такій ситуації зменшення часу автономної роботи є наслідком умов експлуатації, а не дефектом батареї.
Duracell - надійний бренд, але, як і будь-яка SLA або AGM-батарея, потребує дотримання рекомендованих режимів роботи. Якщо у вас залишились запитання, будь ласка, звертайтеся до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Проработать два года на светодиодной ленточке и сдохнуть? Деньги уплачены за бренд.
- Переваги:
- Недоліки:
- Через два года сдохла
Представник постачальникаРуслане, доброго дня!
Дякуємо, що обрали Duracell!
Термін служби близько 2 років для AGM-акумуляторів безпосередньо залежить від режиму експлуатації, глибини розрядів та якості зарядки і не є нетиповим показником. Світлодіодне навантаження саме по собі не означає "щадний" режим — за відсутності стабільного буферного режиму та при регулярних глибоких розрядах ресурс будь-якого свинцево-кислотного акумулятора суттєво скорочується.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Брав 4 штуки загалом. Перша була на дитячому електромобілі і добре тримала з місяць (4 години активної їзди) потім раптово лише на 40хвилин почало вистачати. Ще 2 поставив у ДБЖ і коли почались відключення то з тиждень роутери тримав 12годин, а потім раптово лише на годину почало вистачати. Ще один поки стоїть у ДБЖ іншому, то тримає добре, але вже довіри немає, чекаю поки гавкне. Усі брав у різний час, 3 вже повернув по гарантії - кошти віддали.
- Переваги:
- Думав бренд має тримати планку
- Недоліки:
- Швидко вийшли з ладу
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Брав в середині листопада, початок був як і очікувалось, але вже за два тижні витривалість почала стрімко скорочуватись. За півтора місяці емність впала до рівня AGM 12v 9Ah акумулятора котрому два роки ( минулий блекаут відпрацював на відмінно )
- Переваги:
- Непогано на старті експлуатації
- Недоліки:
- Швидка втрата ємності вже за місяць експлуатації
Представник постачальникаВадиме, доброго дня!
Дякуємо Вам за вибір Duracell!
Швидке зменшення часу автономної роботи зазвичай пов’язане не з якістю акумулятора, а з умовами експлуатації. В періоди частих відключень AGM-акумулятори працюють у режимі глибоких розрядів і часто не встигають повністю зарядитися між циклами. Постійний недозаряд призводить до прискореної втрати доступної ємності навіть у нових батарей.
Для коректної роботи акумулятору необхідно забезпечувати повний цикл заряджання (8–12 годин при штатній напрузі зарядки ДБЖ). Якщо цього не відбувається, час автономії поступово скорочується.
На акумуляторні батареї Duracell, придбані у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 1 РІК! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
Тому, для детальної діагностики, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо АКБ на нову.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)- Вадим Л***
"В періоди частих відключень AGM-акумулятори працюють у режимі глибоких розрядів і часто не встигають повністю зарядитися між циклами. Постійний недозаряд призводить до прискореної втрати доступної ємності навіть у нових батарей..."
Я все розумію, тому заряджав акумулятор зовнішнім зарядним пристроєм, тобто стрімка втрата ємності, на мою думку, пов'язана саме з неналежною якістю батареї або виробничим браком, - відправив назад та розраховую на заміну чи повернення коштів ( # 60002978)
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Хорошая батарея, достаточно мощная. Могу рекомендовать.
- Переваги:
- мощная
- Недоліки:
- не помітив
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Взяв цей акумулятор як більш ємну заміну старому, і різниця відчувається відразу. Потужний, довговічний, заряджається швидко. Працює тихо, стабільно, без сюрпризів. Маю повну впевненість, що прослужить не один рік. Дуже задоволений.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Брали в червні 2024, на сьогодні вона й 3 годин не тримає(
- Переваги:
- Бренд
- Недоліки:
- Не на довго вистачило
Представник постачальникаЮлія, доброго дня!
Дякуємо Вам за вибір Duracell!
Тривалість автономної роботи напряму залежить від навантаження та режиму використання. За частих відключень живлення акумулятор може працювати в режимі хронічного недозаряду, що скорочує його ресурс. Модель DR9-12 розрахована на роботу в ДБЖ та охоронних системах, але для стабільної роботи їй потрібен повний цикл заряджання протягом 8-12 годин.
Наразі ми не отримували звернень до служби підтримки щодо подібної проблеми після закінчення строку гарантійного обслуговування. Як виключення, якщо батарея експлуатувалася відповідно до всіх правил і норм, ми гарантуємо її заміну на нову за результатами діагностики — за умови, що проблема виникла не через порушення умов експлуатації.
Для детальної перевірки зверніться до служби підтримки:
- Евгений Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Поганий акб, слабий.
Представник постачальникаЄвгене, доброго дня!
Дякуємо Вам за вибір Duracell!
Усі технічні характеристики та призначення акумулятора наведені на сторінці товару — вони дозволяють оцінити, чи підходить модель для конкретного навантаження та режиму роботи.
Якщо акумулятор використовувався відповідно до цих параметрів, але ви зіткнулися зі зниженням продуктивності, рекомендуємо звернутися до служби підтримки для детальної діагностики і ми з радістю Вам допоможемо
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Герметична , працює без запаху. Компактна. Заряд тримає відповідно. Якісна.
- ІгнатВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
Дуже хороша батарея, повністю відповідає своїм характеристикам. Брав для безперебійника, працює стабільно, тримає навантаження без просідань. Однозначно рекомендую, якщо потрібна надійність.
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9
спустя 1,5 года напряжение 11,2в, при длительном заряде в 13.5–13.8 В спустя время падает на 11,2в , стояла в ибп который 0.5а дозарядки давал указано в инструкции. И да, глубоких разрядов не было , ибп после выключения света сразу же через пару минут выключался, нагрузка на ибп была 110w максимальная ( данные с умной розетки)
matrix 7a прослужила 2,5 года, вот тебе и дюрасел(- Переваги:
- бренд
- Недоліки:
- разочаровала