- AI аналіз відгуків186 відгуків: 75% позитивні, 9% нейтральні, 16% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Павлентий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Авансом 5 звёзд за бред. Поставил в напольные весы и в мамку. Батарейка такая мощная что весы стали показывать на два кило больше чем неделю назад.
- Антон С***
А ПК прибавил FPS ? :)
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
поки витягнеш батарейку із блістера (захист від дітей), то 10 раз подумаєш, а чи точно мені потрібно мені міняти батарею ? :)
- Герман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Я думаю отличные батарейки, но упаковка это ад какой-то, я понимаю что защита от детей и все такое, но проделать кучу манипуляций (разрезать упаковку, разрезать капсулу, достать батарейку, снять наклейку, снять скотч от наклейки) чтобы получить батарейку (а мне их надо было 2) это жестоко((
- Недоліки:
- Упаковка
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Судячи по терміну служби в автомобільному пульті сигналізації - точно оригінал. Раніше купував не на розетці - наривався на підробку, сідали швидко. Але тут все гуд.
- Переваги:
- Тривалість роботи, оригінал
- Недоліки:
- Багато китайських підробок в такій самій упаковці, але тут все ок
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Батарейки брал для фонарика брелка, в нем 2 шт. Я им постоянно пользуюсь, проработали почти в3 раза дольше, чем другие, разница в затратах небольшой плюс ,а уверенность, что не придётся идти без света ,уже большой.
- Переваги:
- Реально хорошая ёмкость
- Недоліки:
- Не нашёл
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Батарейки відмінної якості, купувала для електронних годинників: вистачить не на один рік. Дякувати коментарям, зняла захисну плівку з батарейок, можливо сама б не здогадалась.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
20.03.2019 брал упаковку из 2шт. Пол года как заменил в кухонных весах, все ок. Первая в материнской плате с 19 года. Вот собираюсь еше взять. Отрицательные отзывы, ну никто от брака не застрахован.
- Николай И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Все 4 батарейки в норме.
Ёмкость на батарейках - Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Хорошая батарейка
- Переваги:
- Долго работает
- Недоліки:
- степаненко с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8
Сіла батарейка в мітці. Замовив о пів дванадцятої ночі цей набор, а вже в обід забрав замовлення. Виробили в квітні 24року, термін придатності 10 років. Заряд після відкриття 3.296в, що вважаю супер добре. Поки що враження лише позитивні.
- Переваги:
- Ціна за якість. Терміни доставки
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Дешеві батарейки доводиться міняти кожен тиджень, цих вистачає на місяці.
- Переваги:
- Якісні батарейки, вистачає надовго
- Павел Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Duracell есть Duracell.
Поставил в напольные весы, пользуюсь без всяких нареканий.
Предыдущие батарейки сдулись буквально через месяц.
По акции цена вообще сладкая была, еще и две штуки в комплекте.
Советую!- Переваги:
- две штуки в комплекте, работают как нужно
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Отличные батарейки, рекомендую! Покупал для напольных весов, жена как увидела сколько она весит сразу стало понятно что батарейки добавляют к весу +10 кг)))) шучу конечно же)
- Віра Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Хорошая батарейка, оказывается надо снять наклейку с нее , чтоб работала)))
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Хороші батарейки, очікування якості від Duracell виправдані.
Замовляла підчас безкоштовної доставки у почтомат біля дому, дуже зручно щоб не ходити і не шукати по місту. - Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Дуже гарні батарейки, надовго вистачає. Завжди купую тільки їх
- Переваги:
- Ціна по акції, якість
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Хороші батарейки, все як написано.
Задоволений еко-боксом в комплекті. Тепер монжа зручно складати батарейки на утилізацію- Переваги:
- В комплекті еко-бокс, що приємно
- Недоліки:
- не виявив
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Реально работают дольше чем покупные с базара!
- Переваги:
- Работают дольше чем обычные ноунейм
- Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Купував для нагрудного пульсометра, все працює. Вистачає приблизно на рік, як виробник і заявляє.
- Переваги:
- Якісна
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Покупаю только данные батарейки для сигнализации машины. Долгий срок качественной работы предопределили мой выбор, о чем не жалею. Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Долгая и качественная работа.
- Недоліки:
- Нет.
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Батарейки хорошо работают
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
все работает отлично
- Переваги:
- отличное качество
- Недоліки:
- их нет
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Очень долго работают в велодатчиках скорости, каденса и чсс. По скидке- самое то! Затарился под завязку
- Переваги:
- Дюрасел есть Дюрасел
- Недоліки:
- не выявил
- Кучеренко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Да уж, запаковали их изрядно, ребенок точно не доберется. Взрослый тоже далеко не сразу! Качество батареек хорошее, брала в весы - держат нормально.
- Переваги:
- Защищенная упаковка
- ЭдуардВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Отличные батарейки, радует акционный комплект из 4х допол.
- Переваги:
- Большой срок годности
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Купую уже вдруге, перші придбав для материнської плати, а ці для електронних ваг. Висока якість та надійність, служать довго. Рекомендую до покупки.
- Переваги:
- Якість, довговічність, надійність
- сергей б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Взял для bios материнки, как раз скоро менять, а летит батарейка обычно в самый неподходящий момент.
- Переваги:
- Очень хорошая акционная цена.
- Николай М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Отлично работает
- Переваги:
- Лучшая "таблетка" для биоса
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Доставка швидша на добу, ніж було зазначено. Останнім часом беру батарейки тільки Duracell.
- Переваги:
- Duracell - це завжди якість, надійність і тривалий термін експлуатації.
- Недоліки:
- Немає.
- Андрей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Отличные батарейки за свою цену. Очень надёжно напечатаны. После вскрытия обнаружил наклейку на минусовой поверхности. Сняв эту наклейку обратил внимание, что на поверхности батарейки осталась клейкая полоска (см. фото). Удалилась она только спиртом. Если бы в часы установил с этой клейкой полоской, потом наверное были бы трудности с извлечением батарейки. Напряжение новой батареи 3.26V.
- Переваги:
- Надёжно упакованы. Гарантия 10 лет.
- Недоліки:
- Непонятная клейкая полоска на минус кантакте.
- Покупатель
Так называемый вами клей, у меня легко удаляется ногтем, не надо ни спирта ни чего другого.
- Андрей Я***
"Покупатель" Я не могу похвастаться столь великолепными маникюром, как у Вас. Поэтому "так называемые мной клей" я без проблем удалил ватным диском смоченным спиртом. Не имею привычки шкрябать батарейки твёрдыми предметами. Также никогда не возьму батарейку таким образаюом, чтобы одновоеменно касаться плюс и минус контакта. С уважением.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Отличнейшие батарейки. В часах Tissot T-Touch Expert у меня и у жены спокойно служат по 3 года. Покупал 8шт еще в декабре 2020г. Осталась в хозяйстве 1 запечатаная. Вчера вскрыл, чтобы поставить в пульт от сигнализации. Замерял напряжение - 3,3v. Напряжение как в день покупки 5 лет назад.
- Переваги:
- Надёжные
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8
Ок
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8
Розпакував поставив в годинник все працює
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8
Все супер.
Дата придатності до 2035 року - Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Все згідно опису. По акції гарна ціна. Хороший бренд батарейок.
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Вона працює
- Переваги:
- Працює