- AI аналіз відгуків60 відгуків: Позитивні – 67%, нейтральні – 15%, негативні – 18%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- МаринаПродавець: Rozetka
Никогда раньше не пользовалась смазками, а сейчас понимаю, что зря. И хорошо, что такие товары появились на Розетке. В магазинах то времени нет рассмотреть, то люди вокруг, а здесь можно не стесняться..
- Переваги:
- Приятная текстура, не липнет. При этом делает свое дело..)) Использовала для массажа, ну и потом для секса.
- Недоліки:
- Не нашла
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё как по маслу.
- Переваги:
- Советую
- Недоліки:
Представитель поставщикаРоман, благодарим за ваш отзыв! Приятного использования!
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Выдерживает примерно 10 минут интенсивного трения. Дальше нужна дозаправка. На ощупь немного липкий.
- Переваги:
- Смазывает
- Недоліки:
- Испаряется
- Николай
У самого такой, он для массажа.
- Оля П***Продавець: Rozetka
Гель классный тем, что не скатывается, не оставляет пенку, по сути идеальный для массажа и последующих игр. Нам очень подходит с мужем.
- Переваги:
- Гель идеален для массажа, не скатывается
- КонфуцийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар сам по себе хороший... но бутылочка эта очень не практичная. В темноте все эти колпачки крышечки снимать закрывать.. крайне непрактично. Если без крышки - горлышко пузырька засохнет. И есть риск остаться без секаса, по крайней мере комфортного. Либо останавливать процесс до разрешения проблемы.
Представник брендуДобрый день! Спасибо, что поделились вашими впечатлениями!
Мы обязательно передадим Ваши комментарии в соответствующий отдел для рассмотрения.
С уважением, команда Durex
- Алiна А***Продавець: Rozetka
брали дві пачки зразу - фіолетову і червону 200мл кожна. пользуємся двума час від часу, але ця мені прикольніша. вона така більш ніжніша на запах ніж та шо з ілангом. люблю спочатку масаж а того і мл треба більше ніж в звичайних
- Переваги:
- мені нравиться
- ОлесяПродавець: Rozetka
Брала десь на всередині літа і тільки зараз закінчилась! Це при тому шо ми часто її брали на масаж. Дуже крутий запах і подобається шо можна мазати ним всевсе тіло
- Переваги:
- можна мазати все тіло
- ЯнаПродавець: Rozetka
Смазка хорошо впитывается и приятно пахнет, используем и для массажа, получается очень приятно. Смазка чересчур не липнет, белье и постель не пачкает. Хватает на долго.
Представитель поставщикаЯна, благодарим за ваш отзыв и высокую оценку продукции Durex!
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жена довольна.
Представитель компанииРоман, спасибо за отзыв и высокую оценку! Приятного использования!
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Отличный гель, не сохнет быстро нам с девушкой очень нравиться
- Влад О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классный гель, подходит как для вагинала, так и для анала, при желании можно даже для орала, на вкус приятный)
Самое главное он мало "палевный", не надо прятать постоянно чёрт знает куда. На вопрос - А что это у тебя стоит на тумбочке? Спокойно отвечаю: - Гель для массажа.
Представник брендуВладе, раді, що Вам подобається наша продукція! Приємного використання!
- Валерія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Змінився дизайн так красивіше, звісно вид нічого не вирішує але краще дивитися і не так кидається в очі
- Переваги:
- Як була якість так і залишилася
- Недоліки:
- Ціна, але нічого не зробиш якісне і треба купляти, прям необхідність ніхто не ідеальний що може обійтися без нічого
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний гель-лубрикант, економний, свою функцію виконує! Для нас з чоловіком по суті без запаху. Рекомендую :)
P. S. Ми використовуємо цей гель разом з Durex Elite - максимально природні відчуття! Спробуйте )- Переваги:
- запах, економія, без роздратування, жодних неприємних відчуттів
- Недоліки:
- відсутні
Представник постачальникаХристино, щиро вдячні за ваш відгук і високу оцінку продукції Durex! Користуйтеся із задоволенням!
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший
Представник брендуДякуємо за відгук, Руслане! Раді, що Вам подобається наша продукція!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крутий гель, подобається
Представник брендуМаксим, щиро дякуємо вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що вам усе сподобалося!
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже швидко відправили, гарна ціна.
- Переваги:
- Гарний новий дизайн ,зручна кришечка
- Недоліки:
- Не має !
Представник брендуАндрій, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку продукції Durex!
- Владислав
по глазам кота, там творится что-то неладное)
- ..
а кот согласие давал ?
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Має солодкий смак, довго тримається.
- Переваги:
- Супер
Представник брендуОлександр, дякуємо за ваш відгук! Приємного використання!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё супер, запаха нет, приятный на ощупь)
- Переваги:
- Большая бутылочка, цена)
- Недоліки:
- Для массажа не очень, липковат и впитывается быстро
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник брендуМарина, спасибо, что выбираете Durex! Приятного использования!
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представитель поставщикаДарья, спасибо за высокую оценку продукции Durex!
- ВоваПродавець: Rozetka
Алое Вера - оченьприятный запах! Не скажу, что как подушечки с лавандой, но все же) Как для интимного геля очень приятная находка. Очень!
- Валерия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний лубрикант за класну ціну по акції.
- Переваги:
- На 100% виконує свою функцію
- Недоліки:
- Не знайшла
- ПрофВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё как всегда на высоте.
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
отримала як подарунок, дуууже класний гель-змазка, дякую за пробу, зволоження і відчуття супер :)
класно підходить для масажу, вистачає набагато. - Алёна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер. Берём не первый раз:))
Представник брендуАльона, дякуємо за ваш відгук і за вибір продукції Durex! Користуйтеся із задоволенням!
З повагою, команда Durex.
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник брендуВладиславе, дякуємо за відгук! Раді, що Вам подобається наша продукція!
- Валерія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Економно і корисно, рішення багатьох інтим проблем
Представник брендуВалеріє, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав по акції, повністю задоволений товаром. Запах нейтральний.
Представник брендуДякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалася продукція Durex!
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Недоліки:
Представник брендуИгорь, спасибо за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!
- чепинога о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- хорошо увлажняет и экономный его не надо много наносить
- Недоліки:
Представитель поставщикаОксана, благодарим за выбор наших средств и за отзыв! Рады, что вам все понравилось!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная гель-смазка, ничего лишнего, + на долго хватает
- Недоліки:
Представитель компанииСергей, спасибо, что выбираете Durex! Пользуйтесь с удовольствием!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тонкий приятный запах, отличные скользящие свойства
- Переваги:
- Не липкая, не скатывается
- Недоліки:
Представитель компанииСпасибо за высокую оценку нашей продукции! Приятного использования!
- gennadiy u***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представитель компанииСпасибо за высокую оценку продукции Durex! Приятного использования!
- Вова Ш***Продавець: Rozetka
- Переваги:
- запах крутой и упаковка большая
- Недоліки:
- не искали и не находили
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Виконує свої функції відмінно, купую регулярно, задоволений результатом.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- На долго хватает
- Недоліки:
Представник брендуВолодимир , вітаю! Дякуємо за високу оцінку Durex!
З повагою, команда Durex.