Топи продажів

Відгуки покупців про Інтимний гель-змазка Durex Play Sensual з Іланг-Ілангом 200 мл (лубрикант) (5038483962879/4820108005303)

Оцінка користувачів 4.25/5
  • AI аналіз відгуків
    100 відгуків:  72% позитивних, 18% нейтральних, 10% негативних
    Користувачі в цілому позитивно оцінюють Durex Play Massage 2в1 з іланг-іланг, відзначаючи приємний запах, якість змащення та відповідність ціні. Багато хто задоволений функціональністю й економністю продукту, однак трапляються скарги на швидке висихання, липкість та надто насичений аромат. Частими є скарги на упаковку при видачі—деякі покупці відчувають дискомфорт через її відкритий вигляд і недостатню анонімність. Є поодинокі негативні коментарі про індивідуальні подразнення чи алергію. Загалом, продукт рекомендують, проте радять враховувати нюанси із запахом і типом пакування.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитрий П***

Товар гарний

Переваги:
    Ціна і якість
    Недоліки:
    Не упаковують а коли забираєш з точки видачі Розетки, продавці дивляться на тебе не природнім поглядом
    • Андрей

Это где так? В любой точки выдачи У оператора показывает только номер заказа И не важно что ты покупаешь они этого не видят Я покупал только другой этой же фирмы Так мне его так запаковали Что я дома ели его распаковал))

• Павло С***

Отличный гель

Переваги:
    Запах и качество
    Недоліки:
    Кума не хотела уходить. Пришлось выпихивать из квартиры и забаррикадировать входную дверь...
      Представник бренду

Павло, дякуємо за ваш відгук і за вибір продукції Durex! Користуйтеся із задоволенням!

• Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всё супер, бесплатная доставка в пункт выдачи, "а пахне ЯК", спасибо дюрекс, что ты есть.

Переваги:
    200мл счастья
    Недоліки:
    Не положили заказ в пакетик, а там несколько пачек резинок, разные смазки)
  • Онищенко І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На жаль при видачі товару ніяк не пакують ,тому не дуже комфортно забирати(
    Гарна якість ,великий об’єм ,виконує свою функцію . За такою ціною вигідно купувати. Підходить для масажу.

Представник бренду

Інна, дякуємо за відгук! Приємного використання!

• Василий И***

На почте не упаковано ?

• Кузинский В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

розетка исправилась)) смазка приехала замотаная в стрейч пленку и не понятно что там внутри, так что все ок!
    ну а сама смазка огонь, за день 4 раза испробовали с женой) ей нравится, запах очень приятный, почти не высыхает пока длится акт

Переваги:
    отлично смазывает
    Недоліки:
    нету
  • Артистка
    Продавець: Rozetka

Используем чаще для массажа, но для своего второго применения тоже почти незаменима! Прозрачный, достаточно густой гель. Не водянистый, не маслянистый. При растирании скользит. Сохраняет свои свойства достаточно долго и даже при увеличении «дозы» не лишает чувства комфорта. На коже не образует пленки, не хочется его скорее смыть, как некоторые аналоги.

• Олег З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальний гель . За доставку скажу так . Він був так замотаний у плівку , що не було ясно що там всередині взагалі і не думаю що могло бути інакше , бо він не у коробці , флакон у пвх плівці виробника , це ж звичайний гель на водній основі . Робите замовлення на поштомат Розетка найближчий чи будь-який і все , якщо вам воно муляє отримувати на касі розетки . Воно було на поштомат безкоштовно , але звісно відділення ближче трохи , але там де поштомат є ще магазини і базар поряд , тому воно зручно і мультизадачно . Приємний гель , навіть на смак солодкий , все як у описі продавця . Трохи ззовні швидко липне , але то тільки ззовні , у інтимних ділянках статевих органів він нормальної консистенції , як допоміжна речовина воно дієве . Так що за призначенням . Як для зовнішнього масажу не знаю , для інтиму норм .

Переваги:
    Акційна ціна плюс купони 251 грн . 200 мл флакон великий . Пахне приємно . Смак солодкий , як цукор !
  • Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная смазка, можно использовать для массажа, но нудно много смазки наносить

Переваги:
    Приятный запах
    Недоліки:
    Быстро высыхает на теле
      Представник бренду

Виталий, благодарим Вас за выбор нашей продукции. Рекомендуем Вам обратить внимание на другие смазки из линейки Durex.
      Вы также можете обратиться в Службу поддержки бренда по номеру телефона 0 800 30-03-38 или электронному адресу [email protected]. Наши специалисты помогут вам подобрать продукт, учитывая ваши пожелания.
      С уважением, команда Durex

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

До этого пользовался другими смазками с более резким запахом и на другой основе, потому конкретно этот продукт для меня является лучшим.

Переваги:
    Отличные свойства по прямому назначению, легко смывается под водой, не слишком резкий запах
      Представник бренду

Дмитрий, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!

• Сергій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перевірений роками засіб та бренд.

Переваги:
    Акційна ціна
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені сподобався, дружині не дуже ваніль сподобалась. Виконує свої функції в принципі.

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший товар, гель не вызывает аллергии, это главное))

Переваги:
    Все устроило))
      Представник бренду

Благодарим за выбор наших средств и за отзыв! Рады, что вам все понравилось!

• Наталя Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цього разу, на жаль, не задоволена. При замовленні 2 х одиниць, третя в подарунок, було вказано на сайті. При оплаті взяли за три повноцінні одиниці.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    На сайти НЕ АКТУАЛЬНА інформація!!!!!!!!! Акції при замовленні де діють!!!!!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• СС
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Розетка виправилася! отримав у стрейчплівці))

• Єгор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Моей девушке не подошёл, говорит что жжот.

Переваги:
    Объем, запах
    Недоліки:
    Некоторым может не подойти
  • Ярмош Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший гель, гарно пахне, швидко не висохає. Загалом, дуже задоволений

Представник бренду

Дмитре, щиро дякуємо вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що вам усе сподобалося!

• Лиля
    Продавець: Rozetka

Увидела несколько плохих отзывов, странно почему так.. Брали на Розетке и все нормально было, ничего не жгло и тем более не воняло и не скатывалось. Обычно такой берем или еще с алоэ фиолетовый. После родов с ними лучше.

Переваги:
    Мне все подходит, и дозировка отличная
    Недоліки:
    Вообще никаких
  • Валера
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Никогда до этого не пользовался, а зря, запах очень приятный, вкус тоже, как уже сказал, единственное на теле бысто сохнет, но в целом доволен!

Переваги:
    Хорошо пахнет, вкусный :) Большой обьем
    Недоліки:
    Быстро сохнет.
      Представитель поставщика

Валера, благодарим вас за выбор продукции Durex! Приятного использования!

• Stas M***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не ощутили неприятных ощущений, что пишут для массажа не подходит, быстро высыхает- да, так и есть. В остальном делает свое дело.

Переваги:
    Цена, объем флакона.
    Недоліки:
    Нет.
  • Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не плохая смазка. Контакт хоррший.

• Кирилл

Шло как по маслу

Переваги:
    Не липкое как контекс
    Недоліки:
    Нету
  • Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Незаменимая в хозяйстве вещь, после долгих лет брака ;)

Переваги:
    Помогает в семейной жизни
    Недоліки:
    Хорошего в меру
      Представник бренду

Віталій, дякуємо за ваш відгук і за вибір продукції Durex! Користуйтеся із задоволенням!

• Юлія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь вже декілька років таким тільки Алоє, перший раз придбала такий аромат, запах просто супер. нове пакування сподобалось, легше натискати.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Швидко висихає якщо використовувати для масажу
      Представник бренду

Юліє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію!

• Василий П***

Продукт отличный.
    Отмечу только, что ни один из двух вариантов упаковки в карточке товара не соответствует тому, что пришло - получается, уже третий вариант появился.

• Станіслав Т***

Все прекрасно, дякую!

Представник бренду

Станіславе, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• чепинога о***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    приятный на консистенцию и на запах и его хватает надолго
      Представитель поставщика

Оксана, спасибо за ваш отзыв и высокую оценку продукции Durex!

• Галина

Все супер. Дякуємо Розетці

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:

Галино, дякуємо, що обираєте Durex!

• Ольга
    Продавець: Rozetka

Бывает что время от времени покупаем эту смазку. Пользовались и другими но эта по качеству и своим свойствам на порядок выше других. Стоит свою цену. И на Розетке срок годности всегда хороший. Можно брать.

Представитель компании

Ольга, спасибо за ваш отзыв и высокую оценку продукции Durex!

• Екатерина П***
  • Роман Н***
    Продавець: Rozetka

Нормальний гель можна все тіло пробувати мазати. І на довго хватає. Завжди створює атмосферку приємну

• Buyer
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шикарний гель та об‘єм за цю ціну! На 100% відповідає заявленим властивостям.

Переваги:
    Аромат, об‘єм.
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку продукції Durex!

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Достойный товар для своих целей.

Переваги:
    Приятный на запах, в удобной упаковке, главное - эффективный, выполняет свои функции на 100%
    Недоліки:
    Последних 30-50 мг теряют свою эффективность и плохо выдавливаются из тюбика.
  • Степан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Найкраща з усіх що пробував , хороша концентрація, дещо імбирний запах , мені прям супер, до тих хто не любить концентровано запаху не знаю чи підійде

Переваги:
    Все чотко
    Недоліки:
    Для мене немає
      Представник бренду

Степане, щиро вдячні за зворотний зв’язок! Раді, що Ви залишилися задоволені.
      З повагою, команда Durex

• Родион К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный гель, сохнет не быстро, пахнет приятно, рекомендую))

Переваги:
    Приятно пахнет, не быстро сохнет.
      Представник бренду

Родіоне, щиро вдячні за зворотний зв’язок! Раді, що Ви залишилися задоволені.
      З повагою, команда Durex

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все як завжди на висоті.
    Купую на постійній основі.
    Рекомендую.

Переваги:
    Якісний, велика упаковка, ціна, безкоштовна доставка
      Представник бренду

Олексій, щиро дякуємо вам за вибір нашого продукту та за відгук! Раді, що вам усе сподобалося!

• Дмитрий Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Четкая, почти всю вымазюкал, по кайфу, смазка гуд, и запах тоже

Переваги:
    Смазывает как надо, все скользит как и должно
    Недоліки:
    Почти закончилась