Відгуки покупців про Охолоджуюча підставка для ноутбука Dyxon Fix Cooling 12 Black (DXNLSFC12B)
- AI аналіз відгуків33 відгуки: позитивний (85%), нейтральний (5%), негативний (10%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Євген П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якість виробу норм, але дуже слабке повітрооблування.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Всі параметри, викладені на сайті продаця, верифіковані та є дійсними, якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
- Михайло Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не якісна збірка
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже задоволений. Рекомендую.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Краще за багато дорожчих моделей
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Торохтить підшипник.
Далі буде гірше.
Не на цю ціну.- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Торохтить підшипник
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормальна підставка. Охолоджує
- Ніна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все супер, легка, зручна
- Недоліки:
- N/a
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже задоволений, працює на відмінно, ноут холодить в літню спеку на добрі
- Дячук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відповідає заявленим характеристикам
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Загалом задоволені, вентилятори працюють тихо
Охолоджує. Компактний гарненький. До якої
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все працює Виглядає все надійно. В ігровому режимі справляється і ноут не нагрівається! Рекомендую
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Легеньке. Під мій ноутбук 15 дюймів підходить. Охолоджує непогано. Виглядає гарно
- Дячук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не дорога та якісна підставка для ноутбука. Охолоджує
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Підставка зроблено якісно, підсвітка не заважає. Працює тихо. Ціна прийнятна, доставка швидка. Але ось охолодження дуже слабке, як на мене. Прогнавши серію тестів на своєму ноутбуці, не помітив жодного впливу на температуру у порівнянні з використанням підставки чи без неї. Хоч би на один-два градуси впала, чи задня кришка ноутбуку може трошки холодніша б була. Навіть просто поклавши руку зверху на решітку підставки не відчувається якогось руху повітря. Дуже прикро, адже по всіх інших параметрах (окрім основного — охолодження) влаштовує. Можливо, бракований товар попався. Буду оформлювати повернення товару.
- Переваги:
- Ціна, виконання, дизайн
- Недоліки:
- Не охолоджує
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качество за такую цену, отличное
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Підставка надала моєму ноутбуку більш ергономічного положення, та звільнила місце на столі, що дозволяє оптимізувати мій робочий простір.
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мій ноутбук подякував мені ефективною роботою
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Повністю відповідає за описом та характеристиками
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не раджу, не охолоджує, Ку спереду великий, позаду малий, не регулюється а ні швидкість, а ні кут. Викинуті кошти
- Переваги:
- Недоліки:
- Не охолоджує нічого, нижні фіксатори не тримають MacBook.
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим!
З приводу рівня охолодження, не можливо щоб він не знижувався.
Стосовно параметрів, вони абсолютно відповідають заявленим, жодним чином не зазначено не відповідні дані про кут нахилу та регулювання.
Якщо вам необхідні опції регулювання кута та рівня обдуву, з таким параметром є інші моделі, де про це й вказано:
посилання
Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
- Степаненко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Коштує не дорого .працює практично бездоганно.Можу рекомендувати
- Переваги:
- Ціна-якість
- ВікаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купувала дитині на подарунок, дуже сподобалася. Ігровий ноутбук відмінно охолоджує
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Тиха в роботі. Добре охолоджує. Має не велику вагу - дуже легка.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна та зручна підставка! Добре виконує свою функцию) Я задоволений.
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
тихо працює, дуже зручна у використанні. Дуже задоволені.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Работает тихо. Подставка довольно крепкая, ноубтук на ней стоит не шатается когда печатаешь.
- Кирило М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сам по собі товар гарний і ефективний
- Переваги:
- Гарно охолоджує
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
замовлення відправили швидко, прийшло ціле та гарно запаковане, все працює
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не дорога та якісна підставка для ноутбука. Дякую розетка !!нам все сподобалось тому ставимо 5 зірок
- Кирило М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюсь два роки, працює справно і добре охолоджує комп'ютер, коли це потрібно. Зручна і стильна)
- Данило Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошее качество, за такие то деньги .Работает тихо, охлаждает
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рекомендую підставку! Добре охолоджує! Тихо працює!
- ДанілВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Товар хорошої якості Все працює Користуюсь майже тиждень, недоліків поки не виявив.
- Данило Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Підставка дійсно непогана. Дуже проста у використанні та охолоджує. Дякую
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Охолоджуванням ноутбука задоволена. Підставка проста у користуванні.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Взяли по акції. Сподобалось ергономіка. Невеликий розмір але охолоджує дуже добре