Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Охолоджуюча підставка для ноутбука Dyxon MEGAFREEZE 19 Gaming Pro Semiconductor RGB Black (DXNMGFGPS19B)

Оцінка користувачів 4.4/5

Чудова підставка

• Jack K***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На ноутбуке MSI Tittan 19'' столкнулся с его сильным нагревом даже при хорошем обслуживании. До 100 градусов ЦП при длительной нагрузке(сутки без отключения). И даже с учетом, что это еще штатная температура, иногда были выключения по перегреву, примерно после 5 суток работы в таком режиме.

Данная подставка была приобретена для устранения этой проблемы и как тестовый экземпляр. Раньше подставками не пользовался.

Из хорошего, оно реально охлаждает. Даже такую бандуру как MSI Tittan.
    На максимальных оборотах подставки я смог получить чистыми минус 5-10 градусов ЦП и примерно минус 5-15 градусов Видеокарты. В моих задачах основной упор идет на ЦП потому смотрю туда. Когда будет жара летом, этот показатель может быть меньше. Буду дальше тестировать на средних оборотах и минималке.
    Боковая грб подсветка выключается.

Из нехорошего.
    Полудешевый слегка вонючий(надеюсь поначалу пластик).
    Ваще это типо же премиум изделие, верхнюю часть нужно делать было всю из метала, а не только центральный радиатор.
    Подсветка внутри винтиляторов приятная, но не отключается.
    При постоянной нагрузке, через полгода+ нада будет смазывать кулеры, интересно насколько тут это легко, особенно касается центрального куллера для снятия тепла с полупроводникового радиатора.

Так же особы привет китайскимй товарищам, почему !нет евро вилки! за 3 копейки в комплекте? Вы поставляете по сути не готовое к работе изделие. Если бы я не прочитал коменты и не купил вилку сам, то подставка просто бы стояла на полке до покупки вилки. И пол года гарантии - не солидно, ребята.

Переваги:
    Реально работает охлаждение(5-10 градусов чистых)
    Недоліки:
    Полностью из пластика(слегка вонючего, надеюсь поначалу), в комплекте нет евро вилки для розетки, подсветка на самом кулере внутри не отключается
  • Василь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Достатньо швидко охолоджує ноут, можна налаштувати кут нахилу під себе .

Охолоджує дійсно дуже швидко

• Денис Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Охолоджуючий підставка дійсно працює і дійсно охолоджує. Там є нова технологія охолодження як і написано у характеристиках

• Іван

Якісне охолодження

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже крутезна підставка. Тут зовсім нове охолодження не так як вінших. До вентиляторів ще є полуприводнікове охолодження .

Переваги:
    Інший вид охолодження що дійсно працює. Гарна підсвітка та регулювання
    • Василь Д***

Привіт, підкажіть будь ласка наскільки вона тиха в роботі на максимальних обертах вентиляторів, не віриться що там рівень шуму 5дБА лише

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Подставка работает исправно, тихо, но нет переходника с китайской вилки в комплекте

Недоліки:
    Китайская вилка

Доброго дня, шановний покупець!
      Просимо вас, для швидкого вирішення даного питання звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підставка гарна і поки працює добре. Через місяць додам ще опису по експлуатації. Оформили і відправили не дуже швидко. Але то інше.
    Мінуси:
    Не вказано, що блок живлення має нестандартні вилку. Потрібно докуповувати перехідник на розетку.
    Вказано що живлення через USB порт але це не так. Не знаю назви того порту. Він на вигляд як в ноутбука.

Перехідника не має, тому я змотав до звичайної вилки.

Біла вилка то приклад. Бо мені лінь рощмотувати і мотати знову. Перехідник я куплю. Але за це треба попереджати.

Доброго дня, шановний покупець!
      Для доукомплектування, просимо вас звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.

• Василь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже тиха, дійсно 5дБА рівень шуму, та вилка розетки в неї не наша (фото)
    Пощастило що маю кабель відповідний для її живлення з usb type-A (брав колись для живлення роутера від павербанка)
    На габаритні ноутбуки не підходить зовсім якщо вас хоч трохи хвилює чи ноутбук часом не зісковзне з неї і не розіб'ється, пластиковий пелюсток на якому ноут тримається слабенький і невисокий, мій на ньому ледь тримається і мало не гепнувся коли трішки порухав його. Бракує підтримки ззаду, по боках та спереду для стійкості.
    Півпровідникова платформа вельми холодна, підійде для плаского(дуже тонкого) ноутбука з діагоналлю до 16" якій на ній буде лежати безпосередньо для максимального контакту, платформа підпружинена і втоплюється в підставку під вагою ноутбука, для забезпечення контакту.

Коли тримав руку над вентиляторами не відчув потоку повітря майже зовсім на максимумі потужності, ймовірно вони відводять тепло від півпровідникової платформи, а не забезпечують повітряний потік.
    Портів жодних, лише круглий роз'єм живлення, втикнути в неї мишку чи периферію комбінуючи живлення і функціонал не вийде.
    Вердикт:
    Дорога цяцька під малий плаский ноут.
    Для великих ноутбуків з товстим корпусом не рекомендую.

Переваги:
    Шум дуже низький
    Недоліки:
    Живлення не сумісне з нашими розетками, поверхня на якій "лежить" ноутбук замала (маю 18" Asus), на коробці пише до 21" підтримується (сумнівно), потік повітря поганий ефекту на температуру не помітив

Доброго дня, шановний покупець!
      Зазвичай всі підставки комплектуються перехідником з євровилкою, якщо у вашому комплекті його не було, просимо вас звернутись в підтримку, ми проведемо доукомплектацію, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.

• Роман Б***
    Продавець: Rozetka

Заказал, пришел за один день) однак в комплектації нема перехідника під нашу вилку. Те що продавець писав, що вони його кладуть - це так) відмазатись від тих хто купив і не подивився. Побачив відсутній перехідник - одразу возврат. Дякую за марний час)

Доброго дня, шановний покупець!
      Перехідники йдуть в комплекті, якщо його не виявилось, ми відправимо його вам, за власний рахунок.
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.